Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
Да използва се, не знам колко тежи скафандъра , ама ми казаха че се слагат 32 кила тежести на гърдите. Обувките са тежички но не много, предполагам не повече от кило-две. Използват го за средни дълбочини, предполагам между 20 и 40 метра.
Пашата обича смелите.
Барета, надявам се да са ви предупредили тия с белите престилки, че след барокамерата известно време не трябва да се натоварвате физически. Имам кофти спомен, след барокамерата дигнах една туба с вода и ми се спука кръвоносен съд в белия дроб.
Георги Маринов:
Генерален спонсор на Мтел,Енерго-про и Лукойл.
Генерален спонсор на Мтел,Енерго-про и Лукойл.
Да предупредиха ни, 2 часа след това без тежък физически труд.
Пашата обича смелите.
....а за секс , споменаха ли нещо

- Jack Daniels
- разбира нещата
Секс може, само ако си пасивен 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
А аз като карах курсовете към "ОСО" (за сведение на по младите колеги"Организация за съдействие на отбраната ", едно време у кумонизъма имаше и такова животно)
,та тогава ни топиха в Бургаския залив докъм 15 метра ,а симулирано в барокамерата до 45 ,ма не помня да са ни казвали да не прайме такива работи като
.Иначе съм останал само с хубави спомени от това преживяване във Военоморската база Атия.
П.П. А беме млади ,а беме убави ,особено я

П.П. А беме млади ,а беме убави ,особено я

- Jack Daniels
- разбира нещата
Е тъй е, сега сме само убавиaustralia написа: А беме млади ,а беме убави ,особено я![]()
![]()

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Jack Daniels написа:Е тъй е, сега сме само убавиaustralia написа: А беме млади ,а беме убави ,особено я![]()
![]()
И похотливи

...оня ден се прибирам от работа и минах покрай Морето , да го видя как е ...и на Флората , на алеята отдето почти секи ден се спускам с лодката , на пейката дет едно бабе през деня продава балонки ....глеам ...некви пичове се суетят покрай един черен харпун
...

...бре ....бре ...бре ...тос единия ми прилича на Явор
...мъ ни можи да бъди
....де е Гърция , де е Флората
....не стига , че миналата седмица на състезанието на Мириус , на Каварната в морето му викам : - Яворе ти ли си ?
...баси съвпадението
...запознахме се с него и останалите пичове ( единия го познавам от Парашкева ) , поговорихме и ...

...и продължихме със жената по пътя си ...после се сетих за Многоокия , дет ми вика , че въображението ми било много голямо
и се усъмних в себе си си
....викам си : - Туй наистина ли беше Явор ?!? - Не беше ли ?!? ...па се върнах да се снимаме

...а харпуна му просто .... е невероятен....същото би казал и човек без въображение

...а харпуна му просто .... е невероятен....същото би казал и човек без въображение

- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мите, а това момче, дето седи до Явор прави едни от най-изпипаните дървени харпуни, които съм виждал. За Ицо говоря, Ицо е, викам... 

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Споделям радостта на Булти в случая, ето и аз се отърках миналия уикенд около Бат'Димо та белким спазя отрденото ми поведение "че ТОЙ се вре и досажда и предизвиква дискусии относно особата си...май просто за да не забравят хората, че съществуваSineok написа:
Иначе бравос, че си се отъркал около звездите! ...

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Гофус поздравления за купата

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
- makari
- научил се да хвърля
Браво Сашо за първото място.Абе като гледам и килца си качил,но пък не ти пречат май въобще 

Който не е учил започва да учи другите.