Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

аз. Жребчево или аз. Тракиец
Модератор: sapuna
аз. Жребчево или аз. Тракиец
задравеите
с приятели искаме да отидем в сабота и неделя малко да половим риба но дилемата е каде да отидем на аз. Жребчево който не познавам или аз. Тракиец. на Попския залив.
моля даите предложения как да постапим за по добар краен резлтат с риболова.
с приятели искаме да отидем в сабота и неделя малко да половим риба но дилемата е каде да отидем на аз. Жребчево който не познавам или аз. Тракиец. на Попския залив.
моля даите предложения как да постапим за по добар краен резлтат с риболова.
- ribarq
- сериозен играч
За по добър краен резултат ти препоръчвам яз Жребчево , но незнам дали времето с което разполагате ще ви стигне за сполучлив риболовен излет ! но нищо може да опитате , дано касмета да е с вас ! Винаги когато ходиш на непознати места -то точно те могат да ти поднесът големи и положителни изненади в риболова
А ако повече отивате за мохабета ви препоръчвам яз.Тракиец ---- вечер излизат прилични бели рибки! през деня ще си начешете крастата на каракуди и костури ! пък не се знае ......може и шарко да се излъже !
ИМАЙ ВПРЕДВИД РЯЗКАТА ПРОМЯНА НА ВРЕМЕТО !
УСПЕХ !

А ако повече отивате за мохабета ви препоръчвам яз.Тракиец ---- вечер излизат прилични бели рибки! през деня ще си начешете крастата на каракуди и костури ! пък не се знае ......може и шарко да се излъже !
ИМАЙ ВПРЕДВИД РЯЗКАТА ПРОМЯНА НА ВРЕМЕТО !
УСПЕХ !
re
за ribarq
да те питам за жребчево понеже виждам във форума че ходиш доста често каква стъв или блесни да използвам за бяла риба или костур(от самия язовир ли да си е набавя или да купя ама какво да е ????),
и друго накаде да хвана от паничери да има малко сянка за палатката и да става за риболов (имам и лодка )
да те питам за жребчево понеже виждам във форума че ходиш доста често каква стъв или блесни да използвам за бяла риба или костур(от самия язовир ли да си е набавя или да купя ама какво да е ????),
и друго накаде да хвана от паничери да има малко сянка за палатката и да става за риболов (имам и лодка )
ре
моля да бъда извинен но не се сетих за Л.С 
моля други колеги който ходят по често на яз.Жребчево за инфо относно излета

моля други колеги който ходят по често на яз.Жребчево за инфо относно излета