Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- TRAP
- ще става разбирач
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
На какъв монтаж кълват костурите ,плувка дъно от лодка... 

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- koda33
- разбира нещата
Днеска на Негован едно щуче на мепс комет 5 , за три часа беше само тоя удар , видях и едри костури , нападаха ми влакното точно където влиза във водата , но докато пусна другия спининг в действие офейкаха

п.с.Въпросната щучка я пратих да викне баба и , ама нейсе май се е запиляла нейде из шавара и е забравила
Колега Г.Петков , много арни костурета , особено тоя големия простак ми се чини , че е около пловинка , поздравления .

п.с.Въпросната щучка я пратих да викне баба и , ама нейсе май се е запиляла нейде из шавара и е забравила

Колега Г.Петков , много арни костурета , особено тоя големия простак ми се чини , че е около пловинка , поздравления .
Последно промяна от koda33 на Нед Окт 02, 2011 6:12 pm, променено общо 1 път.
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
На Челопечене, днес 2 щучета - бебета - пуснати и много перки на жито. 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
На Огняново през лятото ловя само на плувка, заради раците. Въпреки това понякога успяват да се докопат и до свободно плуващото рибе. Ловя от брега, нямам лодка.Водораслите и залятите храсти и дървета с мидите по тях са голям кошмар за този язовир.TRAP написа:На какъв монтаж кълват костурите ,плувка дъно от лодка...
Пак повтарям - костурите са хаймани/единаци/, макар и по-едри ,вървят по един и много на рядко !!!
За бялата риба - утре.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Пожарево рибата скачаше дори и през ноща , но така и не слезе на дъното , а бяхме захранили доволно , но без удар почти целия водоем . Много странно защо не кълвеше
. Интересно ми е как е на седмиците , някой инфо за там

В неделя(02.10) след обяд направих(ме) едно капо на спининг по р. Искър от оградата на аерогарата до големия вир след моста за Негован. Нивото е много ниско, рядко се виждат риби. Тръгнахме с велосипеди от центъра на София, сигурно навъртяхме едно 50 км.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- G.Petkov
В неделя на Огняново излъгах една мерна бяла риба.
Много се изкефих, че успях да я прекарам през клечките налепени с миди.
Накрая успя да изкочи от кепа и направи нов слалом, ама като ловя с тънки влакне е така, аванса винаги е разхлабен.

Накрая успя да изкочи от кепа и направи нов слалом, ама като ловя с тънки влакне е така, аванса винаги е разхлабен.
- jasonsmith
- разбира нещата
[quote="G.Petkov"]В неделя на Огняново излъгах една мерна бяла риба.
Евалата баце, разбираш им. Само да те питам за монтажа - подвижно олово 20-30 гр., след него повод 40-50 см ли ти е? Ако не- моля те да споделиш. и каква стръв и номер кука също ми е интересно.
Евалата баце, разбираш им. Само да те питам за монтажа - подвижно олово 20-30 гр., след него повод 40-50 см ли ти е? Ако не- моля те да споделиш. и каква стръв и номер кука също ми е интересно.
- G.Petkov
За да не се повтарям, на стр.166 съм описал и даже снимал монтажа. Върни малко.jasonsmith написа:... Ако не- моля те да споделиш. и каква стръв и номер кука също ми е интересно.
Стръв - малки рибки, кубинки, виолетки, срънчаци, купени или сам си ги хващам.
- PREDATORst
- ще става разбирач
Хубаво де,викаш от брега ловиш с 2-3 грама плувка,та се чуда със какво и на каква дистанция замяташ та ловиш сулки?G.Petkov написа:За да не се повтарям, на стр.166 съм описал и даже снимал монтажа. Върни малко.jasonsmith написа:... Ако не- моля те да споделиш. и каква стръв и номер кука също ми е интересно.
Днес - Веринско - пълна скръб, шефчето си мрежи гьола пред клиентите без грам свян, след това Искъра - от към Шипочане едни колеги си тръгваха към 14:00 - капо, от към устието, редки платички и червеноперки, ама много редки....
И да ви кажа нещо много важно, което научих днес - носете си кеп и още по-важно, като си го носите го РАЗПЪВАЙТЕ!!!
И да ви кажа нещо много важно, което научих днес - носете си кеп и още по-важно, като си го носите го РАЗПЪВАЙТЕ!!!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
вчера на панчака хубави кустури колкото бирено шише и уклеи колкото искаш на биал и кустурите на дрозд бели на моста наслука колеги

-
- новобранец
Кои мост ,на бъбрека ли имаш предвид ?ralcho написа:вчера на панчака хубави кустури колкото бирено шише и уклеи колкото искаш на биал и кустурите на дрозд бели на моста наслука колеги![]()
![]()
![]()
![]()

- jasonsmith
- разбира нещата
Баси, напрао не мога да повярвам че ги вадиш тия с 0.12 повод, евалата! ще го пробвам този монтаж тая седмица на место, на което има много бяла, само че ще заложа на 0.18 повод, просто не ми се рискува с по-тънък.G.Petkov написа:За да не се повтарям, на стр.166 съм описал и даже снимал монтажа. Върни малко.

Някой ходил ли е скоро на Огняново откъм Раковица, нивото на водата как е?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?