Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Лек спининг на Луда Камчия
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- ще става разбирач
Лек спининг на Луда Камчия
Айде и от мен една скромна темичка. След дъълга пауза поради двойно женско щастие, най-накрая и аз записах едно приятно излетче въпреки разочерованието от множеството боклуци, които видях, но това е една друга тема, която ви спестявам.
За риболова.
Реката с много ниско ниво и изключително бистра. Риба се виждаше, но беше капризна. Все пак успях да излъжа няколко, което ме кара да съм доволен. Направих сефтето на нов плетеняк сасаме (0.12). Избрах го след консултация със споделеното във форума, който за сетен път се убеждавам е от голяма полза. Влакното се представи добре. Нямах бради или оплитания. Мога да отбележа, че е доста по-тънко от климакса, който също ползвам, но при други условия. По-малките размери на брйда не ми допаднаха и според мен, по-добре да се лови с монофил. Повечето риби са на блесни, една на силикон и няколко на воблер. Вижда се на снимките. Всички риби си плуват пак там. Надявам се. Ето и малко снимки.

Ами това е от мен. Наслука на всички, които уважават природата.
За риболова.
Реката с много ниско ниво и изключително бистра. Риба се виждаше, но беше капризна. Все пак успях да излъжа няколко, което ме кара да съм доволен. Направих сефтето на нов плетеняк сасаме (0.12). Избрах го след консултация със споделеното във форума, който за сетен път се убеждавам е от голяма полза. Влакното се представи добре. Нямах бради или оплитания. Мога да отбележа, че е доста по-тънко от климакса, който също ползвам, но при други условия. По-малките размери на брйда не ми допаднаха и според мен, по-добре да се лови с монофил. Повечето риби са на блесни, една на силикон и няколко на воблер. Вижда се на снимките. Всички риби си плуват пак там. Надявам се. Ето и малко снимки.

Ами това е от мен. Наслука на всички, които уважават природата.
- каридата
- учете се от него
Re: Лек спининг на Луда Камчия
Браво градски,красота си е тая река,наскоро и аз я посетих но рибите наистина бяха адски капризни и не направих приличен риболов а и други колеги се оплакват от пасивноста на кленовете,така че ти си екстра.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Хубав,задушевен риболов си спретнал колега,
поздрави
ПП И аз ползвах два риболова въпросното Сасаме 0.12 и съм доволен,но от опит с другите сасамета знам,че ще се захаби сравнително бързо затова ако приемаш съвети бъди внимателен,за да не ти коства някой скъп дребосък
поздрави

ПП И аз ползвах два риболова въпросното Сасаме 0.12 и съм доволен,но от опит с другите сасамета знам,че ще се захаби сравнително бързо затова ако приемаш съвети бъди внимателен,за да не ти коства някой скъп дребосък

За таз годишното маловодие, рибите които си "излъгал" са си направо постижение.
Поздрави!

Поздрави!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Екстра ! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Хубав излет на една много красива река, поздравления!
-
- ще става разбирач
Честно казано и аз се учудих на това желание от страна на рибите. Имах и доста добри удари, но без да се закачат. Имоция имаше и когато, като закачих единия костур и го вадих зад него се спусна клен на око около кило+ и го атакува почти до самия бряг.
Сасамето не знам. Имам само два излета с него. Ще го видим.
Поздрави!
Сасамето не знам. Имам само два излета с него. Ще го видим.
Поздрави!
Браво колега 

- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво колега.имам едно питане относно воблера/минол/кой модел е?
kasmet
-
- ще става разбирач
ecogear mx мисляvladimir1974 написа:Браво колега.имам едно питане относно воблера/минол/кой модел е?
-
- ще става разбирач
Айде малко и от този уикенд. Голям кеф си дадох. По-ниско ниво и кристално бистра вода. Този път 90% от рибите са на воблер. Подавах от голяма дистанция. Криех се добре. Особено ме кефеха костурите, които удряха зверски, въпреки неголемия размер. Абе душевна ч...я от всякъде. Накрая едно лично мнение. Ако си взимате плетено sasame samuline за лек спининг, то взимайте над 12-ка. В противен случай обикновен монофил е за предпочитане. Рибките си плуват пак.
Ето и малко снимки:

Възползвайте се от природата разумно приятели
Ето и малко снимки:

Възползвайте се от природата разумно приятели