Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от kasabinho »

Браво, браво Кутинчев. Тея мрени какви кила са?
Изображение
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Не ги меря, щото няма смисъл. По моя преценка са между 1.5-2кг.Но те и скобарите ми направиха кефа малко на фидеро. За жалост няма едра риба.
Защо избиха мърсолите рибите навсякъде???? :evil:
Едрата платика мисля, че е около 1кг.
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

kutinchev написа: За жалост няма едра риба.
Ами има хора като мен, които на 1-2 килограмовите риби се кефят :D
Аватар
Pyce
новобранец
новобранец

Мнение от Pyce »

kutinchev написа:Риболова при мен протече без едра риба.
Само бейби карпове.
На фидера се занимавах повече. Даде дунавска разна.
Сомчетата вече ядат рибки.

Изображение

Изображение
това остров ли е? къде е ако не е тайна ...
Sirken
новобранец
новобранец

Мнение от Sirken »

Колеги някои има ли някаква информация за 9-10 км до Русе горичката след петролна база :oops:
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Sirken написа:Колеги някои има ли някаква информация за 9-10 км до Русе горичката след петролна база :oops:
Най-добре си избери ден и върви да провериш :wink: Ако чакаш тук някой да ти каже, че си струва(или не) ... губиш си времето. Ако не ходиш няма да разбереш. Всяка информация е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ и не защото няма да се намерят колеги които добронамерено да ти кажат, че има или няма риба там, а защото ден с ден не си приличат. Ще ти каже някой, че е хванал и като идеш и не хванеш, ще си шпомислиш "тоя ме излъга". Няма смисъл. Освен това по-ценното(поне за мен) е добре прекараното време... е ако има и риба пък била тя и дребна по 1-2 кг, го приемам философски и макар и със "скромен" улов се радвам на живота :D

И още нещо. Като хванеш се похвали, но не препоръчвай, щото другия път като отидеш, ще намериш тълпа от изгладнели, бедни духовно хора, които не пишат в тоя форум, но четат и все се опитват да направят от хобито риболов печалба...да се нахранят...да избият и т.н. Надявам се, че ти не си от тях... Не искам да те обиждам, но напоследък чета и пиша по-рядко във форума и не те познавам.
Sirken
новобранец
новобранец

Мнение от Sirken »

за ходенето ще отида просто се чудя за хищна или мирна риба да се подготвям за сом ми се иска ама ако няма смисъл поне да не си зимам попови прасета
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

Sirken написа:за ходенето ще отида просто се чудя за хищна или мирна риба да се подготвям за сом ми се иска ама ако няма смисъл поне да не си зимам попови прасета
Най добре недей да ходиш никаде :D :D :D :D стой си у вас .
Абе колега нали на Дунава това му е чара ,никога не знаеш каква риба ще хванеш и колко голяма ще е тя.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

Ето дойде и моят звезден миг , който да споделя с вас
След уморителния работен ден и леко умуване какво да се прави след работа реших да
посетя реката. Грабнах пръчлето и чантата с примамки и хоп на реката
Имаше активен распер който така и неможах да прилъжя на някоя от блесните си инакрая
слажих тейлспинер и резултатът незакасня - распер 62 см (теглото немога да съм сигурен,
но пазарското кантарче закова на 1,8 кг). Последваха още замятания , но без успех.
По надоло видях познат колега и реших да се присъединя към него поне да си побъбрим
При него работата беше тегава и се опитваше да изчопли някоя бяла , но без успех
Приседнах до него и полафихме , похвърляхме и изчоплих един мъник на самоделен воблер.
Реших , че така и така си взех адреналина с распера и скороотминалото състезание на
"Старите Видри" и второто ми място (с което много се гордея), та сложих един ратлин ей
така да си го разловя и............................оооооооооо да случи се, последва удар
и нещо доста натежа от другата страна на линията. Борбата беше краткотрайна , но мернах
голямо туловище на достоен хищник. Няколко пошляпвания и обръщания от страна на рибата
и тя беше в ръцете ми - Бяла риба с дължина 82 см и тегло пак по пазарското кантарче 5 кг.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Желая такава слука на всеки съвестен спинингис - адреналина веднага скача до небесата
Наслука
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Супер бяла, браво! :drinkers:
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

Ato написа:Ето дойде и моят звезден миг , който да споделя с вас
След уморителния работен ден и леко умуване какво да се прави след работа реших да
посетя реката. Грабнах пръчлето и чантата с примамки и хоп на реката
Имаше активен распер който така и неможах да прилъжя на някоя от блесните си инакрая
слажих тейлспинер и резултатът незакасня - распер 62 см (теглото немога да съм сигурен,
но пазарското кантарче закова на 1,8 кг). Последваха още замятания , но без успех.
По надоло видях познат колега и реших да се присъединя към него поне да си побъбрим
При него работата беше тегава и се опитваше да изчопли някоя бяла , но без успех
Приседнах до него и полафихме , похвърляхме и изчоплих един мъник на самоделен воблер.
Реших , че така и така си взех адреналина с распера и скороотминалото състезание на
"Старите Видри" и второто ми място (с което много се гордея), та сложих един ратлин ей
така да си го разловя и............................оооооооооо да случи се, последва удар
и нещо доста натежа от другата страна на линията. Борбата беше краткотрайна , но мернах
голямо туловище на достоен хищник. Няколко пошляпвания и обръщания от страна на рибата
и тя беше в ръцете ми - Бяла риба с дължина 82 см и тегло пак по пазарското кантарче 5 кг.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Желая такава слука на всеки съвестен спинингис - адреналина веднага скача до небесата
Наслука
Браво колега евала,е виж и дунава давал риба вие като се засилихте по тая янтра немой ви спре чове :D :D :D :D
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Ato написа:Ето дойде и моят звезден миг , който да споделя с вас................
Пожелавам ти да изживееш по-често подобни"звездни"мигове!!! Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
flash1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от flash1 »

Браво колега.Бялата е супер.
Наслука :D
Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.

Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;

Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Поздравления, класна риба.

Преди няколко години пяна ми беше излязла на устата да приказвам за ратлини и цикади за Дунава, тогава никой нещеше да чуе че ловят. Упорствай с 7-8 см на рапала и тежки цикади и ще има много класни риби от всички видове :wink:
koruin72
новобранец
новобранец

Мнение от koruin72 »

Поздравления за добрия улов.Дай боже всекиму
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”