Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
СашоГофусе, чувам че тази година си като подводен терминатор.gofus написа:Споделям радостта на Булти в случая, ето и аз се отърках миналия уикенд около Бат'Димо та белким спазя отрденото ми поведение "че ТОЙ се вре и досажда и предизвиква дискусии относно особата си...май просто за да не забравят хората, че съществуваSineok написа:
Иначе бравос, че си се отъркал около звездите! ...... "
В последният момент си ги разбил окончателно.
Поздравления за купите!
Никоя риба не е по - важна от живота !
....да пускам ли компромат намбър ту ...
...кой ми прати мейл преди десет години , насочен изключително срещу личноста Иван Бакърджиев , а иначе му се пише аверче ....целта му беше да ни скара още повече...и успя
....кажете да пускам ли
...може би ши станат ясни много неща...

- barutchiata ©
- Администратор
Темата е тръгнала към коша, а някои от потребителите към бан. 

Мерси Ванка,vatus56 написа: СашоГофусе, чувам че тази година си като подводен терминатор.
В последният момент си ги разбил окончателно.
Поздравления за купите!
можеше и повече, но странични фактори ме поспънаха

.....
Булти, ще си позволя да цитирам един колега от форумите и състезанията: Всеки човек трябва да върви по онзи свой път, по който го води сърцето му!Булти написа:....да пускам ли компромат намбър ту ...![]()
![]()
...кой ми прати мейл преди десет години , насочен изключително срещу личноста Иван Бакърджиев , а иначе му се пише аверче ....целта му беше да ни скара още повече...и успя
....кажете да пускам ли
...може би ши станат ясни много неща...
Така че пишете колкото и каквото искате, аз против нямам и не желая да спирам никого!
Нямам от какво да се притеснявам, както и няма да ви се обяснявам кое е вярно, измислено и защо е така или иначе в писаниците ви.
Само не си трийте жълтините, нека стоят и дано някой ден да осъзнаете докъде сте стигнали и защо сте го правили!
....да съм споменавал ника Гофус някъде
...призна ли си най-накрая....щом си станал шампион ,браво , но дръж се като такъв....тука сме се сбрали хора любители на тоя спорт , но все пак сме хора нали 

-
- разбира нещата
Ма честно ви казвам,не мога да разбера какво толкова има да делите
То компромати,заяждания,шампиони,подгласниции тн. тн.ПРОСТОТИЙ
Мисля че щом сме всички в "саламурата"няма какво толкова да се разправяте,или греша(май,май е второто)аааааааа??????
То тука не става лаф,малко ми мяза на "предизборно студийо" по БНТ

Мисля че щом сме всички в "саламурата"няма какво толкова да се разправяте,или греша(май,май е второто)аааааааа??????
То тука не става лаф,малко ми мяза на "предизборно студийо" по БНТ

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- научил се да хвърля
Циклоп, кажи си бе!
...Честито на новите модератори : Барета и Австралията ...и поздрави на Барута за сполучливия избор ...

п.с. Синеокия свърши добра работа за сплотяването на колектива
....как беше лафа : опита се да ни изкара очите , а ни изписа веждите ...надявам се да си изкараме зимата мирно и тихо на сладка раздумка за лятото ...

п.с. Синеокия свърши добра работа за сплотяването на колектива

Благодаря Митак, надявам се да спазваме и занапред добрия тон и да си споделяме успехите и неуспехите за " Мълчаливия спорт", а пък ако някой не се разбират помежду си да седнат и да изпият по една бира и да се разберат като мъже. Успех и винаги на равни.
Пашата обича смелите.
Благодаря Булти дано оправдая очакванията ви ,а и се надявам да няма нужда от редовна намеса от наша страна.
А на хора като Синеокия искам да кажа че са добре дошли в този форум стига да се придържат към добрия тон без да търсят постоянно конфронтация, нека спазваме благоприличие и да станем по задружни дори и задочно
Желая на всички колеги чиста вода и големи риби на куканите
А на хора като Синеокия искам да кажа че са добре дошли в този форум стига да се придържат към добрия тон без да търсят постоянно конфронтация, нека спазваме благоприличие и да станем по задружни дори и задочно
Желая на всички колеги чиста вода и големи риби на куканите

Честито и от мен на новите модератори!
Сигурен съм, че ще успеят да съхранят добрият тон и приятелските взаимоотношения в този раздел!!!
Сигурен съм, че ще успеят да съхранят добрият тон и приятелските взаимоотношения в този раздел!!!

Честито на Иво и на Златко! Пожелавам ви да нямате модераторска работа в този подфорум, но ако се наложи не се съмнявам, че ще направите нужното за запазване на приятелския тон във форума. Достатъчно л...а ринем през работно време, за да ги газим и в свободното си време.

Честито ви модераторство, пичаги!
Никоя риба не е по - важна от живота !
А честито и началниците да почерпят. 

E ха наздраве тогаваterzo написа:А честито и началниците да почерпят.