Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Войново 02.10.2011г.
-
- ще става разбирач
Войново 02.10.2011г.
Тези дни и аз изпитах кефа от платеното
Тук в Габровско си нямаме Богров и е малко по-така работата с едрите риби.Плана не беше да ходя на платено ама след като неделя сутринта в 8 часа цъфнах на язовир Синкевица и видях ,че просто няма място къде да застане човек ,на преден план ми излезе идеята да ходя на Войново... Не ми се ходеше там поради причината ,че предишните ми излети не бяха особено успешни,даже хич .Ама нали подготовката професионална и си викам днес трябва да излъжа някоя рибка.Хвърлих 2 фидера и директния.Уви надеждата ми да видя как ластика влиза навътре-навътре във водата така и не се сбъдна,но фидерите спасиха положението.
За деня успях да излъжа 3 хубавеца в порядъка на 1-1.5кг. ,но ето ,че и на мен като на относително рибар с малък опит ми се уцели бонуса.Засечка всичко ОК и се почнаха едни аванси,едни игри и си викам добре ,че съм с плетеняци на фидерите ,че не знам какво щях да правя
Колко време съм се борил с тоя рибок не знам,ама към 15-20 минутки литнаха... Един усложлив колега помогна с кепчосването,защото моя кеп ми се видя малко мъничък. Рибата излезе 4.870гр ,което си се превърна в мой личен рекорд надскачащ предишния 2 пъти
Имаше и доста комизъм в цялата работа едното шарле 1.5 кг. какъв цирк ми спретна...Докато видя кълването фидера се сгъва аванса не смогва и падна във водата и взе да поема курс а ла дъното на язовира...нямаше време за мислене и си нагазих да го гоня директно с дрехите,маратонките и тн...При тази цялата какафония стола ми се озова във водата и едни други циркове-мани мани
Правих шоу на другите посетители...
Ей го и виновника за тоя калабалък :
http://www.prikachi.com/images/691/3892691u.jpg
Не толкова голяма риба-голям цирк
от към снимков материал съм доста беден доста беден...сори...
Ей го и големия рибок само като силует за което съжалявам (think)
http://www.prikachi.com/images/707/3892707F.jpg
За мен си беше един много добре прекаран ден с доста емоции...А и на фона на колегите ,които за цял ден реализираха максимум по 1-2 шарлета по 800гр-1.500кг моето си беше цял рекорд.
Съжалявам пак за снимките и ,че по-скоро го обърнах на кръжок по литература
Това е от мен

За деня успях да излъжа 3 хубавеца в порядъка на 1-1.5кг. ,но ето ,че и на мен като на относително рибар с малък опит ми се уцели бонуса.Засечка всичко ОК и се почнаха едни аванси,едни игри и си викам добре ,че съм с плетеняци на фидерите ,че не знам какво щях да правя

Имаше и доста комизъм в цялата работа едното шарле 1.5 кг. какъв цирк ми спретна...Докато видя кълването фидера се сгъва аванса не смогва и падна във водата и взе да поема курс а ла дъното на язовира...нямаше време за мислене и си нагазих да го гоня директно с дрехите,маратонките и тн...При тази цялата какафония стола ми се озова във водата и едни други циркове-мани мани

http://www.prikachi.com/images/691/3892691u.jpg
Не толкова голяма риба-голям цирк

http://www.prikachi.com/images/707/3892707F.jpg
За мен си беше един много добре прекаран ден с доста емоции...А и на фона на колегите ,които за цял ден реализираха максимум по 1-2 шарлета по 800гр-1.500кг моето си беше цял рекорд.
Съжалявам пак за снимките и ,че по-скоро го обърнах на кръжок по литература

Това е от мен

Последно промяна от xt33m33 на Вто Окт 04, 2011 8:35 pm, променено общо 1 път.
Re: Войново 02.10.2012г.
Сухо дупе риба не яде
То и мокрото някой път не яде

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- koda33
- разбира нещата
Сами няма да се отказваш, арни шаранета си надърпал)))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
-
- ще става разбирач
Абе ти остави рибата... то добре ,че 1 приятел дойде по 1 време и ако не беше той пръчката заминаваше... както си говорим с него затова не видях кълването... той хвана кепа с него закачи макарата на пръчката аз нагазих и едни такива истории
Рибата не ме бъркаше толкоз ама щеше да е все едно да хвърля 200+кинта във водата... 
Stoychev добре ,че си ти xD

Stoychev добре ,че си ти xD
- StoychevV
- разбира нещата
Re: Войново 02.10.2011г.
Дааа,добре че съм аз 

- antivik
- кандидат преподавател
xt33m33 написа:Тези дни и аз изпитах кефа от платенотоТук в Габровско си нямаме Богров и е малко по-така работата с едрите риби.Плана не беше да ходя на платено ама след като неделя сутринта в 8 часа цъфнах на язовир Синкевица и видях ,че просто няма място къде да застане човек ,на преден план ми излезе идеята да ходя на Войново... Не ми се ходеше там поради причината ,че предишните ми излети не бяха особено успешни,даже хич .Ама нали подготовката професионална и си викам днес трябва да излъжа някоя рибка.Хвърлих 2 фидера и директния.Уви надеждата ми да видя как ластика влиза навътре-навътре във водата така и не се сбъдна,но фидерите спасиха положението.
За деня успях да излъжа 3 хубавеца в порядъка на 1-1.5кг. ,но ето ,че и на мен като на относително рибар с малък опит ми се уцели бонуса.Засечка всичко ОК и се почнаха едни аванси,едни игри и си викам добре ,че съм с плетеняци на фидерите ,че не знам какво щях да правяКолко време съм се борил с тоя рибок не знам,ама към 15-20 минутки литнаха... Един усложлив колега помогна с кепчосването,защото моя кеп ми се видя малко мъничък. Рибата излезе 4.870гр ,което си се превърна в мой личен рекорд надскачащ предишния 2 пъти
![]()
Имаше и доста комизъм в цялата работа едното шарле 1.5 кг. какъв цирк ми спретна...Докато видя кълването фидера се сгъва аванса не смогва и падна във водата и взе да поема курс а ла дъното на язовира...нямаше време за мислене и си нагазих да го гоня директно с дрехите,маратонките и тн...При тази цялата какафония стола ми се озова във водата и едни други циркове-мани маниПравих шоу на другите посетители...
Не толкова голяма риба-голям цирк![]()
Съжалявам пак за снимките и ,че по-скоро го обърнах на кръжок по литература![]()
Това е от мен
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Поздравления за риболова и репортажа!xt33m33 написа:...................................................................
Не толкова голяма риба-голям цирк............

п.п Не се"коси" за разни"циркове" с гонене на сопата,няма риболовец,който да не се е сблъсквал с този"проблем"!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Хубав емоционален риболов