Какво кълве на яз.Цонево ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
ro666koto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Какво кълве на яз.Цонево ?

Мнение от ro666koto »

Колеги , я кажете каква стръв,захранка и прочие да си взема, че ще ходя тази събота и неделя около аспарухово. За първи път ще ходя там. Благодаря
RTM Tempo
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

Зависи каква риба ще търсиш.Ако е от брега и си за плевелна.Вземи фидер или пружина,хранилката каквато и да е,все върши работа и на куките-торни червеи,но по-едрички.Хубави каракуди се ловят.На леко,съответно бял червей и жито.На белия,има риск от часовници(слънчева рибка),но може и платика с добри размери.На житото бабушки.На сладка царевица,с мач на по-голяма дистанция и дълбочина -доста едри баби,може и някой шаранче .Аз имах такъв удар,че щеше да вкара мача във водата(за бела бях
на десетина метра в момента),скъса от раз.Това е. :D За костурите трябват дребни рибки,има в язовира,трябва ти рачило.
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
RyDeR
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от RyDeR »

Колега, около с.Аспарухово съм ходих няколко пъти през последните 2 месеца. Мога да те посъветвам да си носиш всякаква стръв (бял червей, торен червей, царевица), защото не се знае на какво ще кълве в момента. Добре кълве на кастери. Както каза колегата има доста часовници, аз ще добавя, че и на торен също се хващат, но това предимно близо до брега на плувка ако ловиш. Може да сложиш малко по-голям номер кука ако излизат много часовници, защото много дълбоко гълтат и няма вадене. Последно преди 10 дни бях там - на Чудните скали, много каракуди на пружина се хванаха. Шаран скоро не съм чул някой да вади, иначе червеноперки, баби, каракуди се ловят без проблем. Костура освен на рибка кълве и на торен червей. Ако ти зачука костура хвърляй само на едно и също място, докато костурите са там друга риба няма да извадиш. Успех.
Аватар
ro666koto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ro666koto »

благодаря колеги, като се върна ще кажа какво е станало
наздраве и НАСЛУКА
RTM Tempo
Аватар
ro666koto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ro666koto »

Здравейте колеги, в събота и неделя направих по 2-3 часа риболов, но като цяло почти капо ако се броят слънчаците. Пробвах на бял, торен, жито, царевица, хляб и захранка- единственото различно беше едно попче около 10 см. Като няма риба има канута :) :lol:
НАСЛУКА и да хванете повече от мен
RTM Tempo
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

От две седмици никой не е ходил на Цонево, включително и аз? :wink:
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Пичонки никой ли не е ходил към цонево бре, утре ми е голема дилема, цонево или порой :roll:
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Тааа , днес бях на цонево, на чакълената отбивка, точно срещу скалата. Ловихме 2 ма души на фийдер. Общо 41 бр бабушки- 3,5кг. Едри, но редки :(
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Седем дена на Цонево от 28 до днес без пипане на мирна риба само няколко костурчета, 7-8бебета слуки и едно бебе сомче.
Аватар
marsianec79
новобранец
новобранец

Мнение от marsianec79 »

Здравеѝте миналата неделя ходих само червеноперка и някоя друга платика.
Аватар
marsianec79
новобранец
новобранец

Мнение от marsianec79 »

нема риба вчера бях там един костур две червеноперки и една платика. В петък вечерта отидохме и сноще се пребрахме.Лошото е че всички дето бяхме хванахме по малко риба.НАСЛУКА колеги.
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Колеги ще Ви помоля да бъдете малко по-подробни, къде сте били и на какви въдици сте ги ловили, все пак яз. Цонево не е локва :)
hristiqn26
новобранец
новобранец

Мнение от hristiqn26 »

Най вкусната каракуда е от цонево
galin don4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от galin don4ev »

Ами аз търсих шаран и амур на дъно.Дистанцията на която разпъвах ме беше от 100 до 200 метра.Стръв царевица с аромат на :натурална, скопекс, ягода, шоколад, банан, анасон, консерва захранвахме пак с царевица.Дълбочината на която търсихме рибите беше от 4 до 8 метра с повдигач и без с по две и четири зърна царевица.Пробвахме и няколко пъти на плувка на директни 6 и 7 метрови но успеха беше нулев.Преди месец излизаха някакви риби на дъно ,казвам го защото тогава пак бях там и имам една изтървана риба скъса ми ,след 10мин. борба на брега пи опит да я закепим рибата беше амур приличен размер даже много приличен.Тогава бяха хванати няколко риби все по над 7-8+кг :shock: ,казвам го това защо то ги видях с очите си рибите тогава. Бях там тогава за два дена.Ама тогава никой не беше писал тук :smt002
voden64
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voden64 »

galin don4ev написа:Ами аз търсих шаран и амур на дъно.Дистанцията на която разпъвах ме беше от 100 до 200 метра.Стръв царевица с аромат на :натурална, скопекс, ягода, шоколад, банан, анасон, консерва захранвахме пак с царевица.Дълбочината на която търсихме рибите беше от 4 до 8 метра с повдигач и без с по две и четири зърна царевица.Пробвахме и няколко пъти на плувка на директни 6 и 7 метрови но успеха беше нулев.Преди месец излизаха някакви риби на дъно ,казвам го защото тогава пак бях там и имам една изтървана риба скъса ми ,след 10мин. борба на брега пи опит да я закепим рибата беше амур приличен размер даже много приличен.Тогава бяха хванати няколко риби все по над 7-8+кг :shock: ,казвам го това защо то ги видях с очите си рибите тогава. Бях там тогава за два дена.Ама тогава никой не беше писал тук :smt002
На кое място беше
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”