Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Некоректни купувачи-продавачи !!!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
Некоректни купувачи-продавачи !!!
Тъй като зачестиха случаите на некоректни хора в форума, реших да отворя една тема в раздела продавам
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=53598 .
Тя ще бъде заключена за да не се оспамва излишно и в нея ще бъдат слагани никовете на потребители който са некоректни!
Всяка от страните ще бъде уведомяван на лично съобщение за проблема ,всеки ще може да се защити или опровергае другия.Но ако все пак се вижда че наистина има некоректност от една от страните,то никът на некоректния потребител ще бъде закачен в темата.
Какво ме подтикна да отворя такава тема :
Мисля че на никого няма да е приятно да попадне в такава ситуация ,а такива случай има много.Затова дано успеем заедно да се предпазим от тарикати.
Поздрави

Тя ще бъде заключена за да не се оспамва излишно и в нея ще бъдат слагани никовете на потребители който са некоректни!
Всяка от страните ще бъде уведомяван на лично съобщение за проблема ,всеки ще може да се защити или опровергае другия.Но ако все пак се вижда че наистина има некоректност от една от страните,то никът на некоректния потребител ще бъде закачен в темата.
Какво ме подтикна да отворя такава тема :
П.П Колегата който е трябвало да получи пратката ,бе подканян от мен на лично съобщение да изясним случката ,след две изпратени от мен и прочетени от него съобщения отговор нямаше!!!Здр., колега извинявам се предварително, но искам да те запозная с един некоректен колега.
Пратих на по долупосочения колега телефон, който искаше да закупи от мен и тел., стоя една седмица без никой да го е потърсил, а като се обадих на ....... той ми каза, че е платил разноските по доставката, а ето какво стана;
........... написа:
Колега,прати го в София. Офис на еконт в жк.Света ТРойца. ............. Опциа да се види преди да се плати. Благодаря
.......написа:
Колега разговарях с Еконт и казаха, че никой не е ходил да види телефона и няма нищо платено.
Мисля че на никого няма да е приятно да попадне в такава ситуация ,а такива случай има много.Затова дано успеем заедно да се предпазим от тарикати.
Поздрави

Re: Некоректни купувачи-продавачи !!!
Имаше нужда от такава тема, поздравленияslivnalia написа:Тъй като зачестиха случаите на некоректни хора в форума, реших да отворя една тема в раздела продавам
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=53598 .

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Аз там съм пораснал...
Крайно време беше
(сори за спама)

-
- кандидат преподавател

-
- разбира нещата
Едно голямо БЛАГОДАРСКО воеводо от мен колега.Много полезна тема ама трябва да има и кой да я чете,че се навъдиха едни измамници.Не искам да обиждам никой от колегите.Извинявам се предварително ако съм обидил някого от форума.

-
- кандидат преподавател
Ами който иска ще може спокойно да погледне темата в началото на разделитеMITAKA_STZ написа:Много полезна тема ама трябва да има и кой да я чете

Засега вече има един ник,а ако вие бъдете съпричасни се надявам да не остане така

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Сори за спама ама 3 еднакви заглавия,малко объркващо.slivnalia написа:![]()
![]()
Темата която си посочил е пусната снощи от мен в два раздела,продавам и купувам .И кое ти е забавно толкова много
Като е в два раздела,,,продавачи-купувачи,, ли е или ,,купувачи-продавачи,,
Или по просто казано- щом е в обявите ,,продавам,, по добре да е ,,Некоректни продавачи,,
за купувачи-съответно-,,Некоректни купувачи,,
Аз там съм пораснал...
-
- и господ не е толокова добър
Не е тъй, в трите подфорума има продавачи и купувачи.bobo_33333 написа:Сори за спама ама 3 еднакви заглавия,малко объркващо.slivnalia написа:![]()
![]()
Темата която си посочил е пусната снощи от мен в два раздела,продавам и купувам .И кое ти е забавно толкова много
Като е в два раздела,,,продавачи-купувачи,, ли е или ,,купувачи-продавачи,,
Или по просто казано- щом е в обявите ,,продавам,, по добре да е ,,Некоректни продавачи,,
за купувачи-съответно-,,Некоректни купувачи,,

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
bobo_33333 ,темата в раздел съобщения е информативна,а другите две в разделите за частни обяви са предупредителни 

-
- кандидат преподавател
Моля изисквайте при осъществяване на сделка,в темата купувачите да пишат купувам.
Така афиширал се един купувач е вече осветен,иначе -ама той ми звънна по телефона ....да ама той винаги може да отрече ,нали
Така афиширал се един купувач е вече осветен,иначе -ама той ми звънна по телефона ....да ама той винаги може да отрече ,нали

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И все пак Цоче ... уважавай личните си! Идеята и темата бяха твои! 

-
- кандидат преподавател
Това и правяsapuna написа:И все пак Цоче ... уважавай личните си!

Нека да са наясно останалите Колеги съседин наш Некоректен измекярзакъсал за пари .Това е (liudmata) пуска обява за маратонки и му пиша ,че ги купувам и получавамслед 5 мин окей колега твой са и след 5 мин какво получавам .Извинявай колега ,но на Бащами му харесаха и ги иска
И до тук . 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И как ние да разберем,че е некоректен,като в темата няма нито един пост с който уведомяваш за намеренията си.Когато в една обява има пост-имаш ЛС или друга форма,купувам изпращам данни на ЛС,купувача подсказва или категорично обявява,че закупува дадената стока.В случая от твоя страна не е предприето намерението ти пред другите колеги.ribaria78 написа:Нека да са наясно останалите Колеги съседин наш Некоректен измекярзакъсал за пари .Това е (liudmata) пуска обява за маратонки и му пиша ,че ги купувам и получавамслед 5 мин окей колега твой са и след 5 мин какво получавам .Извинявай колега ,но на Бащами му харесаха и ги искаИ до тук .
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....