Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Лобош и Струма
-
- новобранец
Лобош и Струма
Та направо към въпроса.
Този викенд бях на Лобош от към с.Ковачевци.
За 2 часа нямаше баране , нито на рибе , нито на бял ,жито ,торен и тн, дъно -мъно, леко,ваглер и булдо и не знам още кво.
След това газ към Струма под преливника , от шлюза на данъто тече боза с аромат на сероводород.
От там до Земен реката е мъртва , не се вижда нещо да шавне ,камо ли за кълване.
ГНИЕНЕ!!!!
Дано има скоро повече дъжд за да се изчисти , не ходете натам само ще си загубите времето.
Картинката е трагична:-(
Този викенд бях на Лобош от към с.Ковачевци.
За 2 часа нямаше баране , нито на рибе , нито на бял ,жито ,торен и тн, дъно -мъно, леко,ваглер и булдо и не знам още кво.
След това газ към Струма под преливника , от шлюза на данъто тече боза с аромат на сероводород.
От там до Земен реката е мъртва , не се вижда нещо да шавне ,камо ли за кълване.
ГНИЕНЕ!!!!
Дано има скоро повече дъжд за да се изчисти , не ходете натам само ще си загубите времето.
Картинката е трагична:-(
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Re: Лобош и Струма
В последно време много странни очерци за темата "Моят риболовен излет" 

Дърпай и не му отпускай!
-
- новобранец
Малко заглавието не е подходящо, пък и раздела, но все пак е редно да благодарим за инфото. Последните 2 дни забелязах, че и водата на някои места е много мътна и миризлива, дано след неделя и понеделник нещата се оправят...
-
- новобранец
И раздела си е верен и заглавието!
Излетите за да са успешни се определят от безкрайно много неща , но на първо място от това да има вода и риба.
Струма се регулира от яз.Лобош , от преливника тече 10 л/сек ,а от лайната на дъното 100л.сек и повече.
Надолу реката е мътрва в участъка до гр.Земен/до там ходих ,незнам как е по-надолу/
Не виждам нищо смешно или неясно.
Излетите за да са успешни се определят от безкрайно много неща , но на първо място от това да има вода и риба.
Струма се регулира от яз.Лобош , от преливника тече 10 л/сек ,а от лайната на дъното 100л.сек и повече.
Надолу реката е мътрва в участъка до гр.Земен/до там ходих ,незнам как е по-надолу/
Не виждам нищо смешно или неясно.
Преди 3-4 дни бяхме на лобош от дясно на почивната станция от 5 до кам 9 вечерта хванахме доволно едри червеноперки една по-едра каракуда и лин ... явно не си уцелил на ден