Молба към знаещите.

Модератор: sapuna

tutrakanskiq
новобранец
новобранец

Молба към знаещите.

Мнение от tutrakanskiq »

Здравейте, имам едно питане, сори за новата тема, модераторите да трият ако решат.
Четох във форума за тракащите топчета , тия дето се поставят на монтажа за кльонк, от къде мога да си ги поръчам/купя ?
Поръчах си куки Гамакацу 7/0 от серията 4644, добри ли са ?
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Точните куки!!!!
Тракалки по принцип има на Куантум и са евтини но мисля че в момента не се намират!
tutrakanskiq
новобранец
новобранец

Мнение от tutrakanskiq »

През изминалата седмица имах два сериозни удара, изправена кука и счупена тройка, около 8-10 кг да са били. Имам си сериозни куки, ама няма сериозни попови прасета за тях, пръскат се като ги нанизвам, голяма суша, мамка му.
Тракалките само със стръв риба ли работят?
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Тракалките са свършили.Ще има след 2 седмици.Работят със риба,защото поповото прасе не може да ги помръдне така,че да тропнат.Пробвай с риба по Дунава.Няма да ти кълвят малки,но ако хванеш ще е по добър сом.Ти ще отидеш ли на троха хляб или ще избереш пържоли.Особенно,ако си 100 кила.Нищо не ти пречи да ползваш рибка и конощипи.Примерно на единицата рибка,а на тройката попово прасе.Купи си хубави куки и няма да се чупят.Ако беше хванал сома щеше да го продадеш и куки да си имаш.С пр.дня боя не става.Не казвай,че нямате пари.Още повече,че от това се прехранвате.Според мен 7-0 камакатцу са големи сърпове.Стават 3,4,5-нули от серията LS-4644F.
tutrakanskiq
новобранец
новобранец

Мнение от tutrakanskiq »

Благодаря за отговорите, риболова ми е хоби, не ми е професия, не е въпроса в парите. Предимно на едини4ни куки се лови при нас, прав си че на голяма стръв голяма риба се очаква. Какви тройки ще ми препоръчате
Не всички по Дунав са професионални рибари, преди 5-6 години с това се занимавах, риболова по Дунав с мрежи се различава доста от язовирския- има ТЕчЕНИЕ, голямо предизвикателство си е.
Румънците ползват за стръв големи миди, оставят ги на слънце за се вмиришат и така. Хващал съм на пиявици, на риба не ми е бутвало, един приятел ми каза че към Видин ловели на червено камби(капия), незнам дали не е майтап.
Сам си правя кльонковете, дуралуминий ми е материала, имах един купешки дървен с изпъкнала пета, и той вдигаше сомове.
Респект към майсторите в занаята, поздрави на вси4ки.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”