Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Чернокоп и лефер 2011
Трета вечер под моста от страната на Варна удари на блесна няма не броя един едър хапип
- ribarshe
- ще става разбирач
Снощи на вълнолома - отвън страшна вълна ,не ставаше, на Зеления фар се събрахме 3-4 души, на плувка,риба не излезе , стояхме до към 11ч.
-
- новобранец
Чух че от 10-тина дена в пристанището се взема чернокоп и то доста добре понякога , но нали не е хубаво да се разчува всеки си трае ... При първия удобен случай се грабвам с Pe6o_...... и ще докладваме как е !
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Днес на Петрол , хванах по случйност един едър чернокоп на морски червей 

Поразчистих малко! Спазвайте добрия тон, придържайте се към темата и без лични нападки ако обичате 

Днес сутринта под Аспарухов мост м/у 6.30 и 7.00 АМ два броя 4ернокоп на кастмастар
Днес на западното пристанище въртях блесна. Резултат нулев.
Карид на блесна, а аз на плувка - нито един удар.zagorka_73 написа:Чух че от 10-тина дена в пристанището се взема чернокоп и то доста добре понякога , но нали не е хубаво да се разчува всеки си трае ... При първия удобен случай се грабвам с Pe6o_...... и ще докладваме как е !
-
- научил се да хвърля
Вече две вечери на канала под моста от страната на Аспарухово капо- ни на блесна, ни на кастмастер. Не видях и някой от колегите да извади. Единствено един се закачи на чепаре, но се откачи докато го вадеха. Колега mladen 971, на какъв кастмастър хвърляш и как го водиш?
За съжаление надписът е изтрит и не мога да ти кажа как се казва моят кастмастер. Пробвах да въртя по-бързо и по-бавно с леки придърпвания.Смятам да си купя и тази блесна АЛБА за да пробвам и на нея.
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Няма ли го зъбатия още по канала ?
Голямо въртене падна на болата в понеделник но нямах и удар.
Пробвах със воблер и блесна уви без резултат.
Вечерта останах да пробвам на тапа без резултат.
Само да подчертая че за първи път пробвах за забатият вечерно време и можеби,защото нямам опит нямах и резултат.
Искам да благодаря на Варненските колеги за помоща,която ми оказаха.
Утре пак съм там.
Пробвах със воблер и блесна уви без резултат.
Вечерта останах да пробвам на тапа без резултат.
Само да подчертая че за първи път пробвах за забатият вечерно време и можеби,защото нямам опит нямах и резултат.
Искам да благодаря на Варненските колеги за помоща,която ми оказаха.

Утре пак съм там.
-
- научил се да хвърля
Някой има ли инфо дали е тръгнал зъбатия да хапе желязото под моста на канала в Аспарухово?
-
- ще става разбирач
Вчера на Кранево ,едни приятели се бяха надъхали да пробват на светещо перо за чернокоп ,запалиха ме и аз останах и наистина за около час 5 риби,още като излизах от морето едно момче искаше да си купи 5-6 пресни сафрида и ми коментира ,че предишната вечер ,аверат му изкарал на буната 4 ли ,5 ли!Броиката не разбрах ,но грамажа запомних 400 -500 г. лефери !Поставих под самнение ,но може и да е вярно защтото буните светеха от светещти пера ,пък и аз поразпитах тук там и ми казаха че и други хора са взели !Абе щтом аз взех риби ,спор няама интересно е и запалително,но другияат път 6те бъде с лодката ,закотвям се и пускам 2 -3 тапи ,по тия тетраподи не6тата по тъмно не са много розави!!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

На 12.10. добър резултат на чернокоп около маслен нос. Докато пишех подробности текста ми бе изтрит. Аз съм до тук. Моля модератора да ме заличи от сайта.
Морска болест не ме е хващала от 1978г.
Морска болест не ме е хващала от 1978г.