Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
pechat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от pechat »

Направо се чудя на колегите от Ямбол защо търсят дестинации по Сливенско,Бургаско ......а рибата е до тях по реката.Миналата седмица бяхме до Княжево и да споделя толкова риба в Тунджа несъм виждал/а съм от Крушаре/,то не бяха скоби,мурунажи,едри мрени,кефали,две сомчета.Риболова беше динамичен от 7 до 11 часа,след това рибата излезна в обедна почивка и започна тренировка към 15 часа.Пика бешеот 17-19 часа,предимно скоби и кефалИзображение
Изображение
Изображение
Изображение
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9719_n.jpg
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
fishing.ivo6a.com
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от fishing.ivo6a.com »

Днес 24 септември риболова беше доста труден до към 10 часа имах само няколко риби след това смених мястото и започнаха да се ловят прилични морунажи - редки, нооо след 17 часа кленовете и скобарите а и моровците полудяха общо 50 тина риби от които 7 скобара 15 тина морунажи и над 30 кефала не съм ги броил, но имах 10 един след друг по едно време, това е засега очаквайте продължеение!!! и наслука!!!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
P.P. Стефчо (pechat) браво за излета
Изображение
Аватар
pechat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pechat »

Благодаря ти за излета и че ползвах снимки от твоя фотоапарат.............
Изображение
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

Браво колеги ... време е да започнат да излизат и по големи риби ... вчера и аз пробвах в града на реката но си излизат по често гърбавички и от време на време дребни кленчета :)
Аватар
lbfchy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lbfchy »

Колеги след даскало пак отпрашвам за Лилякдере и ще пиша какво е станало, а е време и някоя снимка да се опитам да кача :) :o
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

lbfchy написа:Колеги след даскало пак отпрашвам за Лилякдере и ще пиша какво е станало, а е време и някоя снимка да се опитам да кача :) :o
Вчера бях там просто ми писна да хвърлям и да вадя каракуди ... най гадното беше че някъде след 11:00 задуха много яко и до 17:00 неспря но общо взето се получава добър риболов ... рибите си вземаха само на жито и още нещо нивото е качено с около 2м :)
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

днес на лилекдере от 30 - 40 човека дали имаше двама трима да искараха по някоя каракуда.мн.народ мн.викове, крясъци а за братя роми да не говорим.кои от къде чул и разбрал,хванал по една дървена пръчка с малко корда.и аиииииииии далееееееее на скалица.чуха се слухове че са минали от електрото, ама знае ли човек вече на какво да вярва.за първи път се връщам от там без риба.явно му идва края и на тоя водоем. :drinkers:
уникат-без дубликат!!!
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

Здравейте колеги!Днес , като последен почивен ден от отпуската реших да пробвам на реката тук в града.Риболова небеше много на ниво , но успях да излъжа един шаран и едно кленче.Имаше и по-дребни риби , които бяха пуснати обратно ... рибите си кълвяха на царевица със шарен.Ето и снимков материал от днешния излет :rolleyes:
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

река тунджа наистина е страхотна, място където всеки рибар може да изпита наи положителните емоции,голямо разнообразие на риба и много добри екземпляри я правят една от предпочитаните за мен дестинации,нищто че всеки път бием по около 500 км.пътят винаги си заслужава!наслука на всички колеги :drinkers:
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Колеги знаете ли какво е положението на Тец2 дали тръгнаха толупите
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

кво става ве компанията,всеки за изборите ли мисли :lol: даите някво инфо.къде ще я морим утре.пак на реката ли :drinkers:
уникат-без дубликат!!!
Аватар
ekstazy87
новобранец
новобранец

Мнение от ekstazy87 »

Здравейте колеги в събота 08.10 направих един излет на платено след четири месечна суша откъм риболов.Дестинацията беше водоема до с.Питово, както винаги заложих на мача но с едно нововъведение а именно реших да ловя на пелети въпреки,че всички бяха скептични към тази стъв на този водоем :D.За мои късмет се справих повече от добре според мен, ето и няколко снимки :drinkers:
Прикачени файлове
SAM_0028.jpg
SAM_0028.jpg (116.73 KiB) Преглеждано 1075 пъти
SAM_0032.jpg
SAM_0032.jpg (180.31 KiB) Преглеждано 1075 пъти
SAM_0033.jpg
SAM_0033.jpg (137.16 KiB) Преглеждано 1075 пъти
За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
karakuda1
новобранец
новобранец

Мнение от karakuda1 »

Здравейте, колеги,

За първи път чета този форум и бих искал да Ви благодаря за подробната информация, която изчетох с удоволствие. Родом съм от софийско, където съм силно разочарован от излетите ми. Все по-рядко, дори и на платени водоеми, успявам да си доставя удоволствието да хвана риба...
За мой късмет жена ми е от Ямбол и тъй като имам ходене нататък, мисля да натоваря и 2- 3 пръчки в багажника. Не познавам добре района, мисля да отида на платен риболов около Ямбол, моля да ме посъветвате ако имате актуална информация къде дава шаран. Доколкото видях има доста платени водоеми и за да съм откровен, идея нямам кой да посетя /престоят ми е за 2- 3 дни, така че трябва да ги огранича до 1 - 2.
Моля за съвет и препоръка за платен водоем.
За информация ходих веднъж на големия язовир преди Ямбол като идваш от София /Кринчовица ако не се лъжа/, но хванах 1- 2 костура и нищо друго/
Ходих и на една малка рекичка до село Драма, там е пълно с дребна каракуда, а на самата Тунджа съм ходил веднъж в града, където също се отчетох с малко каракуда.
Наслука от мен
И да знаете, че най-хубавата ракийка се прави във вашия край
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

MAGARETOOO написа:Колеги знаете ли какво е положението на Тец2 дали тръгнаха толупите
Те май вече ги пообраха, всичко е опасано с мрежи. Отпиши го вече ТЕЦ-а.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Айде да се похваля с няколко прилични щуки за мястот на лично

Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”