Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Александър Стамболииски :(((
- zapalen_92
- разбира нещата
Александър Стамболииски :(((
Бях се нагласил сас захранки с глупости,такъми неще и неще.
(( Варнах се без риба от язовира.До нас вадеха по едри таранки и перки а аз нищо.Тези хора захраниха и те,и то здравата.ЗАщо аз не можах да хвана нищо незнам:(((.Пук и аз захраних?

- maver13
- вече хвърля и на тежко
Е това е най гадното!!! Ако никой нищо не лови е по-добре, но в твоя случай ти си в грешка нещо. Не знам къде си ловил, но причините могат да бъдат много и най-разнообразни: Кофти място, неподходяща захранка, груб такъм, грешно подаване на стръвта, не точната стръв итн.
Ако обясниш накратко условията на риболов, такъма, захранката и начина по-който си ловил, ще помагаме със съвети

Ако обясниш накратко условията на риболов, такъма, захранката и начина по-който си ловил, ще помагаме със съвети

aide nasluka
- zapalen_92
- разбира нещата
:)
Значи ще започна с това че отидохме рано.В 5 5без нещо вече бяхме тааам.Разтоварихме всичко и аз заметнах с въдижата си на плувка.Това е преди да захраня.Заментнах аз 4акам 4акам нищо.Корда 0.22,повод 0.15 за начало на куката сложих бял червеи.След тва пробвах на хляб на жито на торен червеи не ще и не ще
((.Започнах да се чудя тези до мен ловят аз не:(.И те тези хора бяха едно място след мен в дясно.Започнах аз да забурквам захранка(КАРПОСТАР),за мирни риби с аромат на ванилия и в сащото време доидоха още 2 колеги и те се настаниха на тожа място в дясно което ни делеше от др колеги които я скубеха.Фарлиха и те вадиците и те нищо.Онези колеги си трагнха с многото риба и останахме само ние 2 с капото.Тези колеги в дясно започнах да мятат жито захранка и по едно време зеха да я скубят и те.Че и по едри парчета одариха ,а при мен 1 риба нямаше.Ми това е като цяло.

- zapalen_92
- разбира нещата
Да ти кажа чесно нз как се разпределя.В края мисля че е .Мястото е до ресторанта на стапалата.Точно на стапалата.
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Re: :)
zapalen_92 написа:Корда 0.22,повод 0.15
Другя път пробвай от това за повода да си направиш основно, а повода 0.10 - 0.12, плувка не повече от 2гр. Груб е бил такъма за плувка!! А и захранката ако не забъркал правилно - затова е капото

Нищо другия път с финния такъм, захранката на стегнати топки и стръвта на дъното, а не някъде в пространството

aide nasluka
- zapalen_92
- разбира нещата
А наприемр с този финния такъм одари нещо едро голямо.КАК ЩЕ ГО ВАДЯ БЕ ЧОВЕК?
То ще изпокаса кардата.А за захранката мисля че я бях направил топчетата стегнати.А да попитам трябва ли след като ги направя да ги оставя за малко да стегнат?Защото аз като ги направих и ги заметнах веднага.И си мисля че може за това да са се отронили вав водата след цопването 

- zapalen_92
- разбира нещата
Човече за това не сам се и досещал.Много вероятно и това да е станало.Но така и ли иначе няма как да я примеря.Аз не мога да знам подводния релеф.Но това сащо е едно разумно обяснение.
- zapalen_92
- разбира нещата
...
Абе хора нещо не мога да ви разбера!!!Как меря???С плувката на стопера измерих че е оклоло 3 4 метра в такав смисал ли???Нещо ме объркахте тотално
А тези дето ловиха да бяха до борчетата и малко в страни в ляво,аз бях точно до сталбите.Вече разбирам че не сам нацелил точното мясо 

- zapalen_92
- разбира нещата
???
Има ли зиобщо смисал от това.???И ще ми кажеш ли горе долу цена?