Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Река Туджа - Последен летен излет
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Река Туджа - Последен летен излет
Здравейте колеги, реших да споделя един от моите излети на реката понеже според мен ще е последен за летния сезон, от тук нататък рибата ще променя поведението си и така:
С Жоро и Коцето - футболисти от Черноморец се уговорихме да ноправим един излет на уникалната река пристигнахме към 7.00 часа на местата които щяхме да облавяме те останаха да пробват рибите на един вир с по-бавно течение, а аз взех болото в ръка и НАГАЗИХ в реката да търся рибите в бързата вода
Така изглеждат местата които държат най-много и големи риби през лятото на река Тунджа

Скобар 500-600 грама зад него се вижда мястото където е уловен в бързея с 2 гр. плувка на бял червей.

Водата беше паднала с 50 см. за 1 месец и риболова беше труден защото рибите са доста капризни.

распер-че

Моро, риболова започна супер с разнообразна риба

По-едрите риби като този над-килограмов вземаха доста плахо.

Ето тук се вижда прекрасно какво е нивото на реката, за да успееш да уловиш такива прекрасни риби трябва да се нагази вътре от брега резултата ще е комичен, само си представете как тази тупалка дърпа в бързата вода между камъните - ГОЛЯМ КЕЕЕФФФФ!!!

Уникално силна риба, а с фините тъкъми с които я ловим основно-0,14 повод-0,10 и Owner Shirahae №10 |най-добрата кука за скобар - мое мнение защото е супер тънка и здрава, а на скобара устата е доста твърда|, а кепа е задължителен аксесоар!!!

Така постъпваме с достойните съперници

Скобар - ПАРКИНГ

Това е финала, тук случайно се срещнах и с колегата - КАРИДАТА - който обикаляше за хищници на спиннинг, но понеже бях по средата на реката разменихме по няколко приказки само, това беше последния летен ден за риболов от утре времето се разваля и със сигурност и рибата ще се промени като поведение, но ние пак ще я НАБАРАМЕ!!! Забравих да спомена че такъма ми е правена болонеза Тубертини ПРОКСИМА 6 м. а машинката някво Шекспирче не съм голям фен на скъпите такъми важното е да ги ХВАЩАТ!!!

С Жоро и Коцето - футболисти от Черноморец се уговорихме да ноправим един излет на уникалната река пристигнахме към 7.00 часа на местата които щяхме да облавяме те останаха да пробват рибите на един вир с по-бавно течение, а аз взех болото в ръка и НАГАЗИХ в реката да търся рибите в бързата вода
Така изглеждат местата които държат най-много и големи риби през лятото на река Тунджа

Скобар 500-600 грама зад него се вижда мястото където е уловен в бързея с 2 гр. плувка на бял червей.

Водата беше паднала с 50 см. за 1 месец и риболова беше труден защото рибите са доста капризни.

распер-че

Моро, риболова започна супер с разнообразна риба

По-едрите риби като този над-килограмов вземаха доста плахо.

Ето тук се вижда прекрасно какво е нивото на реката, за да успееш да уловиш такива прекрасни риби трябва да се нагази вътре от брега резултата ще е комичен, само си представете как тази тупалка дърпа в бързата вода между камъните - ГОЛЯМ КЕЕЕФФФФ!!!

Уникално силна риба, а с фините тъкъми с които я ловим основно-0,14 повод-0,10 и Owner Shirahae №10 |най-добрата кука за скобар - мое мнение защото е супер тънка и здрава, а на скобара устата е доста твърда|, а кепа е задължителен аксесоар!!!

Така постъпваме с достойните съперници

Скобар - ПАРКИНГ

Това е финала, тук случайно се срещнах и с колегата - КАРИДАТА - който обикаляше за хищници на спиннинг, но понеже бях по средата на реката разменихме по няколко приказки само, това беше последния летен ден за риболов от утре времето се разваля и със сигурност и рибата ще се промени като поведение, но ние пак ще я НАБАРАМЕ!!! Забравих да спомена че такъма ми е правена болонеза Тубертини ПРОКСИМА 6 м. а машинката някво Шекспирче не съм голям фен на скъпите такъми важното е да ги ХВАЩАТ!!!

Re: Река Туджа - Последен летен излет
Браво, колега!
Майсторска работа..
Майсторска работа..

Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- каридата
- учете се от него
Страшен си иво,само гокато бях около теб видях да извадиш поне 4 риби.Представям си какво е било после.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- jasonsmith
- разбира нещата
уникален репортаж и снимки, евалата колега!
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Обичам такива репортажи... чудесно представяне

Страхотен излет и майсторски риболов

-
- разбира нещата

Браво. Завиждам за хубавата река. Евала за майсторлъка.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Евала за красивите снимки и риболова
Винаги съм завиждал на Бургазлии и цяла югоизточна БГ за реките там
Направо разкош откъм изобилие на красиви и непретрупани от рибари места! А тук превърнахме известните места по Струма и Искър в чалготеки,,,, 

Последно промяна от naskobo на Нед Окт 09, 2011 5:29 pm, променено общо 2 пъти.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Благодаря на всички, единствената риба която ми липсва по нашите места е бялата мряна затова в началото на ноември стягаме палатките и ГООО на Дунав с аверите за 2-3 дена, трябва да направя сефтето на тази уникална риба.