Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!
Благодаря а за стръв и захранка малко инфо
-
- разбира нещата
В събота бях на малкото скаленско езеро с цел хищник.От сутринта до около 4 следобяд пълно капо,включително колегите около мен.През това време доидоха няколко коли ,които преди това били на голямата скала.А там беше пълно с коли,народ голям.До колкото разбрах и на голямото работата била много зле.Народ много -инфо никакво.
Проба му е майката!
- pechat
- научил се да хвърля
В неделя на Крушаре почти тематичен риболов,търсихме предимно мряна,резултата на торен на плувка в бързеите 30 бр мерни и около 15 маломерни, които си плуват там,доста труден но интересен риболов.
колеги, мислиме в неделя да ходиме за риба, колебаеме се точно къде обаче. имате ли някакво инфо за: Оризари.област Твърдица , за Иречеково, за Инзово и за Питово??? ще съм ви много благодарен, ако ме упътите малко, в крайна сметка при бай Митьо на Николаево, но само в краен случай.
- smoky
- научил се да хвърля
На Иречеково бях в неделя, но имаше много силен насрещен вятър и риболова на плувка беше на практика невъзможен. Иначе се обаждаха дребни и средни каракуди на бял червей и сладка царевица.
ами нещо такси-макси на Иречеково ?
- smoky
- научил се да хвърля
2 лв. на човек, без ограничение на броя въдици. Каракудата е безплатна, а шарана незнам точно колко, но около 4 лв/кг.
благодаря ти колега за инфото!
колеги да споделя след днешния риболов, като се замисля то даже и риболов не беше, не мога да намеря точната дума. И така рано сутринта към 5 , с един френд потеглихме за Мокрен. на езерото което се намира в ляво от разклона за село Бероново о скаленските блата. всичко ок, пристигнахме точно в 6, малко тъмно малко студено след 30 минути всичко беше ок. разпънах въдиците захранка и стръв каквато обикневенно си нося за там. резултата беше нула. водата намаляла, водорасли колкото искаш, и нито помен от миналата година каквото беше като ходих за първи път, нямаше я оная каракуда по кило и нагоре която ловяхме, нито червеноперките нито костура. вижда се риба скача тук там, но нищо повече. по едно време малък пасаж се пръсна на повърхноста, нещо необичайно за там. преди време свако ми който е участвал в доизграждането на езерната стена ми сподели,че някой си бил пуснал щука, колко е верно само този няко си знае. набързи такъмите в бмв-то и газ към Садово, през моето село Медвен. и така пристигнахме на езерото което се намира преди Садово в дясно. отидох на едно от местенцата които по принцип си дават доволно каракуда и червеноперка, стръвта и захранката както всеки друг път, резултата беше една каракудка с големина около 5-6 см. която пуснахме естествено. верно бил съм свидетел тази година, когато един то и рибар не мога да нарека, един бракониер си прибираше мрежите с лодка, и наистина в мрежите имаше омотани страхотни екземпляри, даже и трофейни смея да ги нарека. и накрая какво стана, както езерото над мокрен, както голямото скаленско блато така и това езерце беше унищожено, или по точно огромна част от живота в него. просто нямам думи вече.ние които си плащаме винетки, разбите му там такси, билети и сме изрядни,за нас не остава много, а тея които все минават между капките и ще продължават да го правят, за тях има, има защото действат със забранени от закона предмети, като разните му парашути, сакове, срекмета, мрежи,капсули, бомби и т.н.т. едвали ще се оправят някога тези неща, тук в булгаристан всичко е възможно и всеки си прави както намери за добре.
Колеги къде има вероятност да хвана някоя щука около Сливен?
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Където си харесаш....не си правя майтап.По реката,по пресевните,навсякъде има,но шансът е еднакъв навсякъде-малък !
Естествено има моменти в които може за един ден да хванеш 3-4 , но иска редовно ходене , или голям късмет 

MILF - Man, I love fishing !
- pike_attack
- научил се да хвърля
Колеги, някво инфо за Мечкаревската дупка да имате (свързаната с реката) ,щуката активна ли е на изкуствени примамки?
Мерси.
Мерси.
здравейте от мен,има ли риболов по тунжа вече,излиза ли скобар някаде
pike_attack написа:Колеги, някво инфо за Мечкаревската дупка да имате (свързаната с реката) ,щуката активна ли е на изкуствени примамки?
Мерси.
колега нещо ново от "боклука" (скъсаната дупка)....?
и така да споделя, след днешния риболовен ден резултата.
тръгнахме от сливен със съпругата ми към 8:30, към 9 и нещо бяхме на Николаево при Бай Митьо, той го нямаше този път, в гърция на риболов. както и да е. захранки, царевички, житце всичко 6. до 12 : 00 само една каракудка около 300 грама. в 12 : 10 се появи на бял свят моя първи Шарко, с тегло от 3.400 кг. кефа беше на макс. просто нямам думи. ето и малко снимки:
тръгнахме от сливен със съпругата ми към 8:30, към 9 и нещо бяхме на Николаево при Бай Митьо, той го нямаше този път, в гърция на риболов. както и да е. захранки, царевички, житце всичко 6. до 12 : 00 само една каракудка около 300 грама. в 12 : 10 се появи на бял свят моя първи Шарко, с тегло от 3.400 кг. кефа беше на макс. просто нямам думи. ето и малко снимки:
- Прикачени файлове
-
- шарко1.JPG (174.14 KiB) Преглеждано 1354 пъти
-
- аз и шарко 2.jpg (97.77 KiB) Преглеждано 1354 пъти
-
- аз и шарко.JPG (169.52 KiB) Преглеждано 1354 пъти