САФРИД 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
kiselq
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: САФРИД 2011

Мнение от kiselq »

Снощи в Поморие на кея почна да дава след 24:00 до към 2,30 направих около кило приличен сафрид и за жалост едно доста едро чернокопче ми се откачи :oops:
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

хайде бе колеги пишете нещо нямам време да отида до созопол да пробвам ама ме е яд че като отида ще има 15-20 коли и 30 рибаря но никой нищо не пише.
Тържествено обещавам да не ви хващам вашите риби :lol: :lol: :lol:
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

току що се връщам от Германката -пълно капо за сафрид става въпрос за 1 час хвърляне нямах нито един удър.Имаше хора за зарган но незнам дали хващаха това от 13:30 до 14:30,ако някой е ходил по късно да пише.
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

slonski1981 написа:току що се връщам от Германката -пълно капо за сафрид става въпрос за 1 час хвърляне нямах нито един удър.Имаше хора за зарган но незнам дали хващаха това от 13:30 до 14:30,ако някой е ходил по късно да пише.
Колега в петък вечерта бях на нощен на Германката и хванах 2 килограма едър сафрид.Рибата тръгна сериозно чак към 1:00 и до 2:30 ги направих тези 2 кила,преди това имах 4-5 сафрида...Следобяд отидох още в 16:00 с цел да мятам на чепаре,но положението беше плачевено...Чак към 7 часа преди мръкване се хванха няколко граци и това беше...преди това НИЩОО.
Да се надяваме,че след тези по-студени дни ще тръгне както трябва рибата...
Недко
новобранец
новобранец

Мнение от Недко »

[/quote]Колега в петък вечерта бях на нощен на Германката и хванах 2 килограма едър сафрид.Рибата тръгна сериозно чак към 1:00 и до 2:30 ги направих тези 2 кила,преди това имах 4-5 сафрида...Следобяд отидох още в 16:00 с цел да мятам на чепаре,но положението беше плачевено...Чак към 7 часа преди мръкване се хванха няколко граци и това беше...преди това НИЩОО.
Да се надяваме,че след тези по-студени дни ще тръгне както трябва рибата...[/quote]

Колега нощем на плувка ли ловите :?: и, ползватели някаква захранка :?: примерно стрелба на бял или нещо друго.
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Недко написа:Колега нощем на плувка ли ловите :?: и, ползватели някаква захранка :?: примерно стрелба на бял или нещо друго.
На плувка с светеща ампула. без захранка
Изображение
Изображение
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

Недко написа:
Колега в петък вечерта бях на нощен на Германката и хванах 2 килограма едър сафрид.Рибата тръгна сериозно чак към 1:00 и до 2:30 ги направих тези 2 кила,преди това имах 4-5 сафрида...Следобяд отидох още в 16:00 с цел да мятам на чепаре,но положението беше плачевено...Чак към 7 часа преди мръкване се хванха няколко граци и това беше...преди това НИЩОО.
Да се надяваме,че след тези по-студени дни ще тръгне както трябва рибата...[/quote]

Колега нощем на плувка ли ловите :?: и, ползватели някаква захранка :?: примерно стрелба на бял или нещо друго.[/quote]

Аз ловя на плувка,но има колеги които ловят на чепаре.Но когато ловиш на чепаре трябва да е на добре осветен кей или да имаш лампа с която да светиш към водата.Иначе на плувката,без захранки или стрелба на червеи.Лови се на белена скарида или блатен червей :)

Между другото в петък като ходих,цяла вечер бях хвърлил една въдица за чернокоп на парче от сафрид,но така и не се хвана чернокоп...А и нямах прегризана кука,явно още го няма.
flycho
новобранец
новобранец

Мнение от flycho »

Днес следобеда (неделя) от 13:30 до 16:30 с лодка пред Черноморец (Бургас) - рибата още я няма. Сафрид нямаше никак (само 2-3 рибки). В морето бяхме само 3 лодки, като едните колеги близо до нас хванаха десетина карагьоза и два чернокопа. Рибата беше само на дъното. Резулатата от нашата лодка е 1 карагьоз, 2-3 сафрида и доста дракони. Морето е още доста топло, може би затова няма и много риба.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

някой нещо тези дни?лично аз вече забравих как се ловеше тази риба и как изглеждаше тя :D
Качествени чепарета Borkata
Изображение
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

На даляните са взели по някоя каса добър чернокоп. Това за около Бургас
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

.На чепаретата немааа ,на чепаретата викам няма.Вчера около Германката по 6-7 броя и малко сафрид -едър .Приятели бяха цял ден пред кръста пред Колкита ,къде ли не ама нъцки.Другата седмица ще е при нас :D :drinkers:
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Боцмана »

Въх,ти уби всичко детско в мен :D
Смятах утре заран да отскоча до Агалината с чепарета, да ме поодуха вятъра :rolleyes:
Няколко дни почивка :drinkers:
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

според барометъра вкъщи времето ще се разваля още повече.а да видим дали тогава ще дойде
Качествени чепарета Borkata
Изображение
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Писал съм го ама да повторя 18-19 е при нас .Сигура,говорил съм...........не за сафрида за чернокопа става дума.
krasi81

Мнение от krasi81 »

roko-koko написа:Писал съм го ама да повторя 18-19 е при нас .Сигура,говорил съм...........не за сафрида за чернокопа става дума.
:lol: Ха дано
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”