Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

В събота по Тунджа
- каридата
- учете се от него
В събота по Тунджа
Здравейте маниаци на спининговия риболов.Вчера с френда решихме да изпреварим лощото време и да разцъкаме с лайтчетата по реката.Първата спирка беше под Елхово.

Аверчето опита всичко за да придърпа някои дребосък,но нещата не бяха розови и след като проверихме ище няколко места решихме да ходим там кадето няй ни харесва.Директно в бързея
Местата след княжево са уникални и колкото и да са посещавани може винаги да разчиташ на тях .На първото добро място първа риба на снощно преработения ми воблер

Приличен за мен клен който ваденето с триумфчето в бързата вода си беше кеф отвсекаде.

След няколко подавания ме взе и един юноша бледен

В същото време авера имаше доста почуквания и някоя извадена риба на блесна.ЗА съжаление повечето рибки бяха от този калибър

Някакси едрите риби липсваня,водата беше бистра като на пъстървова река а нивото и доста ниско.А ето тая гад я разписах и нея с едно кленче педарка.

На поредното класно място излязоха и някоко рибки,общо взето рибките бяха на определени места като, под прагове с бърза вода,каманаци и т.н.като определено искаха задържане на примамката в течението и обиране срещу него.Имахме по над двайсетина риби като фотото засне само някой от тях.

В късния следобед на едно прекрасно място распер над килото ме изненада буквално в краката но не се закачи.В опитите си да го прилъжа отново и след смяна на доста самоделки след поредното подаване воблера ми спря,помислих си че е закачка и започнах да дъпрам в този момент аванса на катерката пропищя ,двуметровия лайт се нагъна здарво и явно товарния влак ви замина поживо поздраво като поне ми остави за спомен воблера на който удари.Явно изобщо не себеше закачил както трябва но и да беше надали щях да го преборя.Карай да върви това е блус .Получи се един доста динамичен риболов с доста рибки и многобройни почуквания,а следващите фотоси са за утеха на душата.

Аверчето опита всичко за да придърпа някои дребосък,но нещата не бяха розови и след като проверихме ище няколко места решихме да ходим там кадето няй ни харесва.Директно в бързея
Местата след княжево са уникални и колкото и да са посещавани може винаги да разчиташ на тях .На първото добро място първа риба на снощно преработения ми воблер

Приличен за мен клен който ваденето с триумфчето в бързата вода си беше кеф отвсекаде.

След няколко подавания ме взе и един юноша бледен

В същото време авера имаше доста почуквания и някоя извадена риба на блесна.ЗА съжаление повечето рибки бяха от този калибър

Някакси едрите риби липсваня,водата беше бистра като на пъстървова река а нивото и доста ниско.А ето тая гад я разписах и нея с едно кленче педарка.

На поредното класно място излязоха и някоко рибки,общо взето рибките бяха на определени места като, под прагове с бърза вода,каманаци и т.н.като определено искаха задържане на примамката в течението и обиране срещу него.Имахме по над двайсетина риби като фотото засне само някой от тях.

В късния следобед на едно прекрасно място распер над килото ме изненада буквално в краката но не се закачи.В опитите си да го прилъжа отново и след смяна на доста самоделки след поредното подаване воблера ми спря,помислих си че е закачка и започнах да дъпрам в този момент аванса на катерката пропищя ,двуметровия лайт се нагъна здарво и явно товарния влак ви замина поживо поздраво като поне ми остави за спомен воблера на който удари.Явно изобщо не себеше закачил както трябва но и да беше надали щях да го преборя.Карай да върви това е блус .Получи се един доста динамичен риболов с доста рибки и многобройни почуквания,а следващите фотоси са за утеха на душата.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Re: В събота по Тунджа
Пак си "накаридил" доста рибоци!
Поздравления! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Както винаги - на ниво
Поздравления за успешния излет 

Ааа, май ще местя в Бургас-кеф ти блато за щука, кеф ти язовири-каракудници, кеф ти бол реки, кеф ти моренцето
Ама наистина нямате идея колко сте благословени 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чудесен излет и много добър репортаж, както винаги 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- antivik
- кандидат преподавател
Майстора си е майстор, поздрави за успешния излет 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- вече хвърля и на тежко
Хубави рибки, хубав риболов 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздравления друже
Майстор си е майстор 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- учете се от него
Коце задължителен РЕСПЕКТ брат

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, страхотен репортаж си спретнал, а и хубави кефали си хванал !

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.