Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Лобош- Инфо
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Лобош- Инфо
Инфото е от 28.04 така че може и да не е много актуално. Та на този ден 7 часа сутринта аз и още двама колеги бяхме на язовира откъм Радибош, вляво от асфалта, след заливчето. Резултата за целия ден беше 15.300 кг риба за целия ден. От които 7 добри каракуди над 500г, два малки костура и една бяла риба към 200 гр която върнахме естествено, останалото добри бабушки и червеноперки. Ловихме основно на плувка, на дъно за целия ден нямахме нито едно пипване. Захранихме с обикновена захранка с малко бели червей в нея , за целия ден отиде кам 2-3 кг.
Има такса по 3лв на човек, разрешено е по време на забраната и според мен има доста риба.
Моля ако има колеги с по нова иформация да споделят , аз често ходя там и обещавам да давам инфо за там.
Има такса по 3лв на човек, разрешено е по време на забраната и според мен има доста риба.
Моля ако има колеги с по нова иформация да споделят , аз често ходя там и обещавам да давам инфо за там.
-
- вече хвърля и на тежко
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мерси за инфото! Рибата става за ядене, аз лично я ям, само каракудата има лек дъх на тиня, ама тя на доста места има така че не е фатално, а и често ми се случва да хващам и раци там, а където има раци значи водата е чиста (според мен), аз предпочитам тях пред рибата и често запазвам само тях.
Удрял ли е шаран на някои на Лобош скоро за да знам дали въобще да го търся.
При един от излетите ми там един пенсионер се похвали че намерил забравен шаран на брега, че и го донесе да го видим беше към 2-2,5 кг и още мърдаше.
Удрял ли е шаран на някои на Лобош скоро за да знам дали въобще да го търся.
При един от излетите ми там един пенсионер се похвали че намерил забравен шаран на брега, че и го донесе да го видим беше към 2-2,5 кг и още мърдаше.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ивак от две години аз лично не съм хващал шаран там , но чесно казано не съм си и опитвал . Има шаран в гьола , но както навсякъде е доста разреден от мрежарите . По-добре се насочи към каракудите
ще останеш по-доволен
наслука и да пишеш какво си направил

наслука и да пишеш какво си направил
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.