Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- rokopapa
- научил се да хвърля 
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
В Монтана също има метан...mclsdreal написа:Кофтито е, че примерно за Дунав...само във Враца има Метан станция...а колата ми минава около 300 километра извънградско
rokopapa написа:В Монтана също има метан...mclsdreal написа:Кофтито е, че примерно за Дунав...само във Враца има Метан станция...а колата ми минава около 300 километра извънградско
 От кога колега.....ходих това лято до Видин последно и във Враца ми казаха, че имало в Монтана, но била затворена вече. Ако имаш наистина прясна информация относно Метан станция която е отворила скоро ще е идеално, или ако си зареждал там последните 1-2 месеца
  От кога колега.....ходих това лято до Видин последно и във Враца ми казаха, че имало в Монтана, но била затворена вече. Ако имаш наистина прясна информация относно Метан станция която е отворила скоро ще е идеално, или ако си зареждал там последните 1-2 месеца  
Колеги, дайте да сменим темата на метан станции в северозападна България ако искате?

Последно промяна от topsoft на Сря Окт 12, 2011 7:51 pm, променено общо 1 път.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Кво става банда.Тоя сезон нема музиканти в темата  Да не са ви баннали та нема артисти
 Да не са ви баннали та нема артисти 

Мир любов и щастие за всички
 Мир любов и щастие за всичкиРиболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър 
Миналата есен ходих там. Ловяха се каракудки по 10-12 см на бял. Местните ги прибираха. Хванах и шаранче, с някаква деформация, беше 20 см, а издуто с хайвер или тения, така и не разбрах, защото пуснах всичко обратно във водата.kekerence написа:Някой да каже нещо за Алдомировското блато?
- BACARDI
- научил се да хвърля 
Със доста голямо закъснение ето клипче след края на риболова на водоема зад кв. Миленков излета е от лятото 
http://www.youtube.com/watch?v=X27DEs34h1U

http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;

- hristotihov
- сериозен играч 
- Обратна връзка:
Браво!BACARDI написа:Със доста голямо закъснение ето клипче след края на риболова на водоема зад кв. Миленков излета е от лятото

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- jasonsmith
- разбира нещата 
дай малко повече инфо- на каракудки или на нещо по-ценно?hristotihov написа:На Суходол имаме риболов.
- hristotihov
- сериозен играч 
- Обратна връзка:
Дребни шаранета по 6-700 грама, каракуди по 3-400 грама и мерен уклей. Шаранчетата взимат на бял или царевица, аз лових на фидер, до мен дърпаха уклей на директни. Като цяло има раздвижване на рибата, защото захладня и дъжда вкара нова вода и обогати на кислород.

нямам живарник

- PREDATORst
- ще става разбирач 
Пъстърва некой не извади ли колега?hristotihov написа:Дребни шаранета по 6-700 грама, каракуди по 3-400 грама и мерен уклей. Шаранчетата взимат на бял или царевица, аз лових на фидер, до мен дърпаха уклей на директни. Като цяло има раздвижване на рибата, защото захладня и дъжда вкара нова вода и обогати на кислород.
Последния път като дърпах уклейки там пред мен се мотаеха 2 бр.
- hristotihov
- сериозен играч 
- Обратна връзка:
Не, и аз ги гледам всеки път, как патрулират около брега, но не съм хванал и не съм видял някой да хване, а и не съм ги търсил целенасочено. Има и есетри, видях ги да скачат. Трябва да вали, да влезе нова студена, богата на кислород вода, да се "обърне" водата в гьола и ще се активизират и не шарановите.  

нямам живарник

- PREDATORst
- ще става разбирач 
hristotihov написа:Не, и аз ги гледам всеки път, как патрулират около брега, но не съм хванал и не съм видял някой да хване, а и не съм ги търсил целенасочено. Има и есетри, видях ги да скачат. Трябва да вали, да влезе нова студена, богата на кислород вода, да се "обърне" водата в гьола и ще се активизират и не шарановите.
Ей го и дъждо кат по поръчка!
А пак ли са по плиткажите или са се дръпнали към стената?
- hristotihov
- сериозен играч 
- Обратна връзка:
Аз бях по средата. Не мисля че е от значение мястото в момента, локвата не е голяма и разликите в дълбочината не са големи, на стената е 4-4,50, а по средтата беше към 3 метра. Един метър разлика не е от значение и не дава разлика в температурата, та да кажеш че са на дълбоко или плитко. Рибите са навсякъде, ако захраниш правилно, ще ги събереш.PREDATORst написа:Ей го и дъждо кат по поръчка!
А пак ли са по плиткажите или са се дръпнали към стената?

нямам живарник