Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Пловдивско
Модератор: Paublo_Eskobar
Пловдивско
Здравейте колеги и колежки.Имам няколко приятелчета , които са абсолютни новобранци в риболова.Последно време все ми натякват да ги водя някъде , където да скубат нещо.Запитванието ми е такова къде около Пловдив да ги заведа та да знам със сигурност , че ще чешат поне каракуда или червеноперка колкото да си направят кефа.Благодаря ви.
Re: Пловдивско
Thunder написа:Здравейте колеги и колежки.Имам няколко приятелчета , които са абсолютни новобранци в риболова.Последно време все ми натякват да ги водя някъде , където да скубат нещо.Запитванието ми е такова къде около Пловдив да ги заведа та да знам със сигурност , че ще чешат поне каракуда или червеноперка колкото да си направят кефа.Благодаря ви.

- gorkata_petrov
- разбира нещата
Колега на Миромир бяхме скоро.Излизаха доста прилични каракуди по 700-800 гр.Никой не видях да вади шаран.Има и опция да гониш костура на симеон ама иска чакане.Успех и кажи кво си направил на излета.Иначе благодаря на колегите за отзивите.Ще заведа моите авери някъде да се кефят на каракудата понеже надали ако ги заведа за кефал ще успеят да излъжат нещо.Благодаря и успех
Райски кът
Само в Първенец шаран до безобразие,удобства,кафе
Вход 3 лв Бял Амур,Шаран хванати на въдица 4 лв,от садката 4,50 лв
Сом над 15 кг дава се награда ако се улови,каракуда ппдарак за майсторите
За повече информация Ефо Нашия

Сом над 15 кг дава се награда ако се улови,каракуда ппдарак за майсторите

- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Re: Райски кът
хубаво ефо нашия ама остави едно телефонче и опиши къде точно в първенец се намираСоти написа:Само в Първенец шаран до безобразие,удобства,кафе![]()
Сом над 15 кг дава се награда ако се улови,каракуда ппдарак за майсторите![]()

SPINING FOREVER 

Re: Райски кът
може ли да се връща рибата обратноСоти написа:Само в Първенец шаран до безобразие,удобства,кафе![]()
Сом над 15 кг дава се награда ако се улови,каракуда ппдарак за майсторите![]()
Соти
На всички колеги ще отговорим
1.В Първенец посока Брестовица след моста на реката 1 в дясно,след около 300м има метален сталб на него има табела и пак в дясно покраи канал и сте там.
2.Взема се това което ви харесва,което не може да се пуска
3.И аз съм като вас рибар,доволен съм и споделям
1.В Първенец посока Брестовица след моста на реката 1 в дясно,след около 300м има метален сталб на него има табела и пак в дясно покраи канал и сте там.
2.Взема се това което ви харесва,което не може да се пуска
3.И аз съм като вас рибар,доволен съм и споделям