Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Не мога да утрая , ще се похваля ... !
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- dimitar_
- сериозен играч
Не мога да утрая , ще се похваля ... !
Вчера с помоща на добри хора и със скромното участие на 14-сет любители , всички малко или по - много болни от обща болест си спретнахме едно състезание по риболов на стената на яз. Бели лом , по всички "правила и закони" на спортният риболов .
Следобяда имаше силен вятър и се наложи секторите да се изтеглят малко встрани от стената дето за наш късмет се оказа малко по - тихо.
След половин час подготовка , в 16 ч. и 30 мин . една "чеченка" даде старта и кой с каквото има , и с каквото може юрна всякакъв вид червеи из водата да търсят де са се скатали рибетата . Да ви кажа първият час , "състезателите" бяхме повече от извадените рибета , огледах се , ослушах се , хвърлих 7-цата , извадих си 5-чката и като децата къде костурче , къде попче , а накрая в 18 ч. и 30 мин. , почти с финалния гръм извадих една бяла рибка , която изглеждаше като трофей , спрямо другите рибенца ...
Кантара "заспа" на 0.935 кг. , вторият имаше около 0.400кг. , третият 0.270кг. , а четвъртият 0. 180 гр. .
Не знам да се смееш ли или да плачеш , но си беше голям джумбиш , имаше и 3 - 4 капота , имаше дори и един отказал се , всеки си преживяваше "резултата" различно ...
Наистина стана добро състезание и сега като си помисля направо съм доволен от себе си защото майката му е да хванеш , когато рибата се пъне и не бутва въпреки захранки от всякакъв вид .
Аз си я излъгах на накълцан торен червей , омешан с пръст , винаги ме е вадила тази "захранка" от капота , а както се вижда понякога носи и първо място ...
Та това е колеги , сега си търся червен конец да си вържа , да не хвана уроки , че то там имаше и местна преса , снимки и т. н. , изобщо понеделник не ми се вясва на работата .
Иначе снощи на язовира си го поляхме както трябва ...
Освен да ви пожелая на всички такава радост , друго не ми остава !
Късмет колеги !!!
Следобяда имаше силен вятър и се наложи секторите да се изтеглят малко встрани от стената дето за наш късмет се оказа малко по - тихо.
След половин час подготовка , в 16 ч. и 30 мин . една "чеченка" даде старта и кой с каквото има , и с каквото може юрна всякакъв вид червеи из водата да търсят де са се скатали рибетата . Да ви кажа първият час , "състезателите" бяхме повече от извадените рибета , огледах се , ослушах се , хвърлих 7-цата , извадих си 5-чката и като децата къде костурче , къде попче , а накрая в 18 ч. и 30 мин. , почти с финалния гръм извадих една бяла рибка , която изглеждаше като трофей , спрямо другите рибенца ...
Кантара "заспа" на 0.935 кг. , вторият имаше около 0.400кг. , третият 0.270кг. , а четвъртият 0. 180 гр. .
Не знам да се смееш ли или да плачеш , но си беше голям джумбиш , имаше и 3 - 4 капота , имаше дори и един отказал се , всеки си преживяваше "резултата" различно ...
Наистина стана добро състезание и сега като си помисля направо съм доволен от себе си защото майката му е да хванеш , когато рибата се пъне и не бутва въпреки захранки от всякакъв вид .
Аз си я излъгах на накълцан торен червей , омешан с пръст , винаги ме е вадила тази "захранка" от капота , а както се вижда понякога носи и първо място ...
Та това е колеги , сега си търся червен конец да си вържа , да не хвана уроки , че то там имаше и местна преса , снимки и т. н. , изобщо понеделник не ми се вясва на работата .
Иначе снощи на язовира си го поляхме както трябва ...
Освен да ви пожелая на всички такава радост , друго не ми остава !
Късмет колеги !!!
Последно промяна от dimitar_ на Пон Юли 09, 2007 8:17 pm, променено общо 1 път.
- баничката
- ще става разбирач
Re: Не мога да утрая , ще се похваля ... !
Баце- ти си ловил със скорост по полвин кило в час- какво се упрекваш- много нормално си е кълвяла рибата... на тебе поне.dimitar_ написа:...в 16 ч. и 30 мин . една "чеченка" даде старта .... а накрая в 18 ч. и 30 мин. , почти с финалния гръм...
Кантара "заспа" на 0.935 кг. , вторият имаше около 0.280кг. , а третият 0.180кг...

Ние за по 3 кила седим по няколко часа, което си е съшата скорост- 1- ва риболовна.

- dimitar_
- сериозен играч
Май скороста беше по - близо до задната , ама с "у" , "дю" и по нанадолнището , криво ляво докарахме нещо да сложим на кантара ... , а колкото до шегичките и бъзиците , вчера си "съчуствахме" всички защото в този "цирк" сме участвали всички не за сефте , но в понеделник ни чакат "хиените" , дето се скатаха и не участваха за да могат да ни гледат после "сеира"...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- вече хвърля и на тежко
поздравления!!! не е толко важно да фанеш 100 кила риба на ТАКИВА МЕРОПРИЯТИЯ важното е преживяването с приятели.
сички дека беа на жребчево знаят за к'во иде реч... не че не му завиждам на ивака за амура още де
...
сички дека беа на жребчево знаят за к'во иде реч... не че не му завиждам на ивака за амура още де

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- новобранец
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аз па днес хванах 1 каса бира без стръвMaLaK-RiBaR написа:az i o6te 5 PRIQTELI OTIDOHME NA 1 VODOEM AMA TOI OT PONE 3-4 GODINI IZOSTAVEN I IMA SHARANI KOITO SE BROQT NA PRUSTI 10-15 MAX OTIVAME NA KUVA N14 MORSKA S 4ERVEI NA GROZDE 1 PRIQTEL METNA MALKO KYSPE S KORDA O,14 I SLED 15 MIN GLEDAI VADI SHRAN 2 KILOGRAMA I NESHTO !

- dimitar_
- сериозен играч
Медала и наградата.
Медала от близо.
Прътлето в цял ръст, цели 180 см. Китайско "чудо", спинингарка. Колеги твърдят, че е добра, а аз нямям причина да не им вярвам, защото аз в тази област съм като дете, което се учи да ходи , дето се вика , подариха ми копче , а аз ще му търся балтон ... !
А специално за Станимир , ще му покажа наградата от друг ъгъл ... , само малко търпение , че и аз сега карам "курс" по качване на снимки във форума .