Не мога да утрая , ще се похваля ... !

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Не мога да утрая , ще се похваля ... !

Мнение от dimitar_ »

Вчера с помоща на добри хора и със скромното участие на 14-сет любители , всички малко или по - много болни от обща болест си спретнахме едно състезание по риболов на стената на яз. Бели лом , по всички "правила и закони" на спортният риболов .
Следобяда имаше силен вятър и се наложи секторите да се изтеглят малко встрани от стената дето за наш късмет се оказа малко по - тихо.
След половин час подготовка , в 16 ч. и 30 мин . една "чеченка" даде старта и кой с каквото има , и с каквото може юрна всякакъв вид червеи из водата да търсят де са се скатали рибетата . Да ви кажа първият час , "състезателите" бяхме повече от извадените рибета , огледах се , ослушах се , хвърлих 7-цата , извадих си 5-чката и като децата къде костурче , къде попче , а накрая в 18 ч. и 30 мин. , почти с финалния гръм извадих една бяла рибка , която изглеждаше като трофей , спрямо другите рибенца ...
Кантара "заспа" на 0.935 кг. , вторият имаше около 0.400кг. , третият 0.270кг. , а четвъртият 0. 180 гр. .
Не знам да се смееш ли или да плачеш , но си беше голям джумбиш , имаше и 3 - 4 капота , имаше дори и един отказал се , всеки си преживяваше "резултата" различно ...
Наистина стана добро състезание и сега като си помисля направо съм доволен от себе си защото майката му е да хванеш , когато рибата се пъне и не бутва въпреки захранки от всякакъв вид .
Аз си я излъгах на накълцан торен червей , омешан с пръст , винаги ме е вадила тази "захранка" от капота , а както се вижда понякога носи и първо място ...
Та това е колеги , сега си търся червен конец да си вържа , да не хвана уроки , че то там имаше и местна преса , снимки и т. н. , изобщо понеделник не ми се вясва на работата .
Иначе снощи на язовира си го поляхме както трябва ...
Освен да ви пожелая на всички такава радост , друго не ми остава !
Късмет колеги !!!
Последно промяна от dimitar_ на Пон Юли 09, 2007 8:17 pm, променено общо 1 път.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ами поздравления за 1 място то на състезание винаги се хваща по-малко тя рибата с шашардисва от толкова захранки и въдици. :wink:
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Не мога да утрая , ще се похваля ... !

Мнение от баничката »

dimitar_ написа:...в 16 ч. и 30 мин . една "чеченка" даде старта .... а накрая в 18 ч. и 30 мин. , почти с финалния гръм...
Кантара "заспа" на 0.935 кг. , вторият имаше около 0.280кг. , а третият 0.180кг...
Баце- ти си ловил със скорост по полвин кило в час- какво се упрекваш- много нормално си е кълвяла рибата... на тебе поне.:D
Ние за по 3 кила седим по няколко часа, което си е съшата скорост- 1- ва риболовна. :smt038
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Ейййй,брово,това си е супер емоция :)
Сигурно е имало доста лакардий и шегички :)
Супер е че има толкова ентусиасти :wink: :D
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Май скороста беше по - близо до задната , ама с "у" , "дю" и по нанадолнището , криво ляво докарахме нещо да сложим на кантара ... , а колкото до шегичките и бъзиците , вчера си "съчуствахме" всички защото в този "цирк" сме участвали всички не за сефте , но в понеделник ни чакат "хиените" , дето се скатаха и не участваха за да могат да ни гледат после "сеира"...
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

жььььььььььььььььььььььььььц :lol: :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Хеххх :lol: супер.поздравления за 1вото място! :lol: А за състезанието на пчелина знаеш ли нещо?
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

поздравления!!! не е толко важно да фанеш 100 кила риба на ТАКИВА МЕРОПРИЯТИЯ важното е преживяването с приятели.
сички дека беа на жребчево знаят за к'во иде реч... не че не му завиждам на ивака за амура още де :wink: ...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Поздравления , твоята победа е най-трудната.
Гъста риба всеки може да лови и кйто вади по бързо и хвърля той печели, а при теб се е искало и майсторлък за да я накараш да кълве :D

П.С. На есен ще ми завиждаш и на шараните (хванати на царевица :twisted: :lol: :lol: :lol: , а не на топче)
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Митаче,ами че покажи и наградата!Похвали се и с нея!Какво си ги ръгнал онези снимки в галерията и си ги оставил в забвение.Покажи сопичката де! Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
MaLaK-RiBaR
новобранец
новобранец

Мнение от MaLaK-RiBaR »

az i o6te 5 PRIQTELI OTIDOHME NA 1 VODOEM AMA TOI OT PONE 3-4 GODINI IZOSTAVEN I IMA SHARANI KOITO SE BROQT NA PRUSTI 10-15 MAX OTIVAME NA KUVA N14 MORSKA S 4ERVEI NA GROZDE 1 PRIQTEL METNA MALKO KYSPE S KORDA O,14 I SLED 15 MIN GLEDAI VADI SHRAN 2 KILOGRAMA I NESHTO !
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

MaLaK-RiBaR написа:az i o6te 5 PRIQTELI OTIDOHME NA 1 VODOEM AMA TOI OT PONE 3-4 GODINI IZOSTAVEN I IMA SHARANI KOITO SE BROQT NA PRUSTI 10-15 MAX OTIVAME NA KUVA N14 MORSKA S 4ERVEI NA GROZDE 1 PRIQTEL METNA MALKO KYSPE S KORDA O,14 I SLED 15 MIN GLEDAI VADI SHRAN 2 KILOGRAMA I NESHTO !
аз па днес хванах 1 каса бира без стръв :shock: :lol: :lol: :lol:
snegk

Мнение от snegk »

Правелно покажи с гордост наградата и медала. :wink:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Изображение
Медала и наградата.
Изображение
Медала от близо.
Изображение
Прътлето в цял ръст, цели 180 см. Китайско "чудо", спинингарка. Колеги твърдят, че е добра, а аз нямям причина да не им вярвам, защото аз в тази област съм като дете, което се учи да ходи , дето се вика , подариха ми копче , а аз ще му търся балтон ... !
А специално за Станимир , ще му покажа наградата от друг ъгъл ... , само малко търпение , че и аз сега карам "курс" по качване на снимки във форума .
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ето и нарадата от друг ъгъл....
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”