Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Доспатски страсти
- slayder
- ще става разбирач
Доспатски страсти
Промени мнениеДокладвайОтговори с цитатДоспатски страсти-приказката продължава
от slayder на Сря Окт 12, 2011 9:56 pm
Здравйте приятели!Този уикенд бях на любимия ми язовир Доспат и пак затвърдих тенденцията да не съм валат откъм пъстърва(въпреки скептиците) .А сега лаконично с няколко снимки:

Това е Пацо

Това е само 4,а ич 3 първия ден и една в неделя + много вкусна Доспатска каракуда
от slayder на Сря Окт 12, 2011 9:56 pm
Здравйте приятели!Този уикенд бях на любимия ми язовир Доспат и пак затвърдих тенденцията да не съм валат откъм пъстърва(въпреки скептиците) .А сега лаконично с няколко снимки:

Това е Пацо

Това е само 4,а ич 3 първия ден и една в неделя + много вкусна Доспатска каракуда
Дава ли? И дава и взема.
Re: Доспатски страсти
Поздравления за успешния риболов,колега!Наистина доста добра"приказка"от към слука на иначе този,както прекрасен,така и доста"опоскан"от към риба/пъстърва/язовир.
Ама,наистина много лаконично-дай малко повече инфо за такъми,стръв,захранка,място-все такива любопитни риболовни детайли!
Благодаря!

Благодаря!
Последно промяна от Ачо ♣ на Чет Окт 13, 2011 9:49 am, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- Rex Hunt_1
- новобранец
Браво колега! Супер! Имайки пред вид силно намалената популация на всички видове риба в язовир Доспат, това направо си е джакпот
.

Yours,
Rex Hunt
Rex Hunt
- slayder
- ще става разбирач
Да направо си е добре,имайки впредвид,че и колегата Пацо хвана 4 мерни пъстърви 3 ,от които на дъно.
Дава ли? И дава и взема.
-
- кандидат преподавател
Браво и на двамата,щото там в последно време това си е за списъка на големите чудеса...