Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един успешен излет
- StoychevV
- разбира нещата
Един успешен излет
Здравейте,тази година нещо не остава време да отразявам излетите си ,но ето че днес ми се отдаде възможност.След поредица от успешни риблови на мирни риби, дойде време да търсим хищното.Дестинацията Ал.Стамболийски и основна цел костурите.Наранина скромната габровска групичка бяхме на брега и не след дълго очакваната риба се озова в кепа.

И си викаме аа сега ги зачесахме,ама нее като духна един "ветрец" тотално отряза но в затихващите периоди резултата е налице.

След като видях каква ще я бъде,хванах си спининга и почнах да си мяткам блеснички на които често се хващаха 10-15см костурета,воблерчета без успех и силикони.След една откъсната опашка на голям туистър ме наведе на мисълта че това е някоя щука и веднага го замених с 5 см шадче.И резултата не закъсня,на 2рото хвърляне вече почти на брега мощен удар разтресе пръчката.Ех закачих я сега да я извадя.След 3-4 мин зъблата се показа от водата,но осъзнах че нямам кеп еми ще викам за помощ
Бях се отдалечил на 100тина метра от фиксираното място за костури с малко викове ме дочуха и тате дотича с кепа и я гребна.Охх голям кеф не че е нещо трофейно ама с 2.10черивууд и 7-20 акция си беше интересно преживяване.Ето я и щуката

Е така и продължи деня,когато позатихнеше вятъра костура се завърташе и хващахме по някоя бройка.В ранният следобед времето взе да се влошава доста и решихме да приключваме.Ето и г/у 60%от улова за дяня.

Въпреки редките но хубави риби си изкарахме добре,най-вече аз с този малък трофей.
.Това от мен,до нови срещи 

И си викаме аа сега ги зачесахме,ама нее като духна един "ветрец" тотално отряза но в затихващите периоди резултата е налице.

След като видях каква ще я бъде,хванах си спининга и почнах да си мяткам блеснички на които често се хващаха 10-15см костурета,воблерчета без успех и силикони.След една откъсната опашка на голям туистър ме наведе на мисълта че това е някоя щука и веднага го замених с 5 см шадче.И резултата не закъсня,на 2рото хвърляне вече почти на брега мощен удар разтресе пръчката.Ех закачих я сега да я извадя.След 3-4 мин зъблата се показа от водата,но осъзнах че нямам кеп еми ще викам за помощ

Е така и продължи деня,когато позатихнеше вятъра костура се завърташе и хващахме по някоя бройка.В ранният следобед времето взе да се влошава доста и решихме да приключваме.Ето и г/у 60%от улова за дяня.

Въпреки редките но хубави риби си изкарахме добре,най-вече аз с този малък трофей.

-
- научил се да хвърля
Re: Един успешен излет
Супер риби колега.А в живарника има един костур ,който ми се набива много на очи,като наи-едър.Колко му е теглото?
В този излет ти се е случило това,което си написал в подписа си:

Поздравления!Напълни душата , не торбата ! Catch & Release !

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Бравоооооооооо!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
Аз като пълен досадник ще те хваля и тук във форума
Браво !

Браво !

Браво колега,
Много добри костури направо отлични и крокодила е ОК.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- venkov71
- научил се да хвърля
Много качествени риби,кефа е бил на макс!
ако можех да превърна хобито си в професия......
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Любимите ми риби
Браво за костурите 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Браво ,прекрасен улов

- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- jorkata76
- научил се да хвърля
Е това е костур батко,браво за улова.
-
- разбира нещата
Супер риболов сте си спретнали! А за филето на костура няма да говорим!
Колкото повече толкова повече!
-
- вече хвърля и на тежко
Хубав риболов.