Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Проблем след регистрация
Модератор: sapuna
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
-
- разбира нещата
Re: Проблем след регистрация
Колега нищо ново под слънцето.Аз пуснах обява за продажба на царевица както си му е реда на форума и някой я изтри после втора и пак -гума.Писна ми и повече не съм пускал тема.Този форум е само за НЯКОИ колеги с превилегии. 

-
- и господ не е толокова добър
Не братле, форума е за риболовци.Магазините са за колеги които имат нещо излишно и да помогнат на друг колега да се сдобие с нещо сносно на по-добра цена от магазинската.Обаче много хора се опитват да въртят търговия и да печелят на гърба на колегите, не да помогнат на някой. В конкретния случай за тебе, още преди месеци ти писах, ако искаш да въртиш бизнес с царевица се обърни към админа и си плати за да имаш обява с цел бизнес. Ако имаше един- два останали чувала с царевица то нещата щяха да стоят по-друг начин. Вие искате да заобикаляте правилата и на всичкото отгоре да обвинявате другите. Затова брат не се сърди на никой а само на себе сиMITAKA_STZ написа:Колега нищо ново под слънцето.Аз пуснах обява за продажба на царевица както си му е реда на форума и някой я изтри после втора и пак -гума.Писна ми и повече не съм пускал тема.Този форум е само за НЯКОИ колеги с превилегии.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- barutchiata ©
- Администратор
Не знам в случая за каква царевица става въпрос, но ако си искал да продаваш количества си пише в правилата на форума.MITAKA_STZ написа:Колега нищо ново под слънцето.Аз пуснах обява за продажба на царевица както си му е реда на форума и някой я изтри после втора и пак -гума.Писна ми и повече не съм пускал тема.Този форум е само за НЯКОИ колеги с превилегии.
Всички обяви, касаещи предлагането на услуги от фирми или частни лица, асортимент от стоки, стоки в количества, реклама на магазини, се водят комерсиални и се заплащат. Всяка тема, която отговаря на тези условия ще бъде модерирана без предупреждение. За разрешаването на такива обяви се свържете с fixxer
А така поднесени нещата от теб си е обида към форума и сайта бате! Интересно ми е да чуя и твоята версия.
- barutchiata ©
- Администратор
preparatos написа: .......................................................................................................
в пощата съм имал от този форум писмо...та да попитам,
защо 2 години по-късно, въпросното одобрително писмо не пристига?
По някога във форума има сривове със хостването или сървара. Също така се случва да заключваме форума при поява на злонамерени атаки от потребители които са с банн. В случаи на заключен форум тези които се регистрират им излиза този надпис, но ние не активираме регистрациите понеже няма как да знаем кой стои зад тях. Активираме само такива за които вече активни потребители ни уверяват, че са техни приятели и няма проблем.
Редно е в такива моменти да се пише имейл на администраторите на форума или на някой модератор с молба да се доведе до знанието на админа.
Другия път като имате проблем пишете ЛС до модератор или админ, така пусната тема си е несериозна отвсякъде. Админите няма как да прочетат всичко във форума, иначе ЛС си ги виждам винаги.
-
- и господ не е толокова добър
Митака ми писа на лични и ме увери, че става на въпрос за три чувала, ако е така всичко е нормално, просто в обявата трябва да се пишат подробности за да не стават недоразумения. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- barutchiata ©
- Администратор
Чудя се защо на ЛС не се разбрахте преди време. След като той не е написал за какво количество става въпрос, защо обвинява форума в непочтеност?snegk написа:Митака ми писа на лични и ме увери, че става на въпрос за три чувала, ако е така всичко е нормално, просто в обявата трябва да се пишат подробности за да не стават недоразумения.
MITAKA_STZ написа:Колега нищо ново под слънцето.Аз пуснах обява за продажба на царевица както си му е реда на форума и някой я изтри после втора и пак -гума.Писна ми и повече не съм пускал тема.Този форум е само за НЯКОИ колеги с превилегии.