Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Малко за спининговия риболов.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- научил се да хвърля
Малко за спининговия риболов.
Колеги рибар сам от повеч от 15 години , но сега се срещам с нешто ново.По точно риболова с Воблер.Знам че най - добрите марки са на Salmo Rapalla но ми е необходима повече информация.Някои мойе ли да ми предложи някаква литература.
Re: Малко за спининговия риболов.
Само имай предвид, че Salmo и Rapalla са две съвсем отделни марки. Салмо са страхотни воблери!kiks_lp написа:Колеги рибар сам от повеч от 15 години , но сега се срещам с нешто ново.По точно риболова с Воблер.Знам че най - добрите марки са на Salmo Rapalla но ми е необходима повече информация.Някои мойе ли да ми предложи някаква литература.
ILLEX
Най-добрите воблеи са ILLEX, затова почват от 30лв парчето. Аз имам един и като го гледам как е направен, рапалите изглеждат все едно съм ги правил аз
!

Re: ILLEX
Рече и отсече...mihata написа:Най-добрите воблеи са ILLEX, затова почват от 30лв парчето...

До скоро бях фен само на Рапала , но в случая Иво е прав и Рапала минава във списъка на задрасканите фирми - производителки .....Ivak написа:A Ugli Duckling са още по добри![]()
Ааааааа , да не забравя още една фирма , задраскана вчера от мен , воблери , още преди да са натопени във водата , заприличаха на фафла

Такова чудо не ми се беше случвало и с китайски ментета

На платено не одим !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: ILLEX
mihata написа:Най-добрите воблеи са ILLEX, затова почват от 30лв парчето.

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
- Павел Иванов
Саше може да си полежиш на това уше ама като земе да се схваща се обърни на другата страна
Верно че невсички сме имали честа да бъдеме продавачи в риболовни магазини и мастер офф тролинг да е бил шефа ни ама за сметка на тва кътаме от закуските и си купуваме фофлери и блеснета секакви с цел един ден може би да осъзнаеме че при наличието на рАпала туй трупане е било излишно
Ама дотогава ш потдържаме принципа на мечо Пух "Колкото повече , толкова повече!" ако и да не найдваме 5лв. кат се събуждаме

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов