Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Сори колеги Конуш вече е забранен това е инфо от мой съсед който е бил там в неделя нямало е нито едн рибар 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То че е нямало никои за риба не означава че е забранен. Питал ли е, що е,какво е.sabi78 написа:Сори колеги Конуш вече е забранен това е инфо от мой съсед който е бил там в неделя нямало е нито един рибар
някой знае ли нещоо за Язовир Моминско зели ли са го , ако да дали ще го пускат ?
-
- ще става разбирач
майче скоро няма даго пуснат ...borety9 написа:някой знае ли нещоо за Язовир Моминско зели ли са го , ако да дали ще го пускат ?
някои има ли инфо за брягово
Колеги, някой има ли прясна информация за Мечка.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мечка е много под минимума си, почти пред источване, предполагам защоvelio70 написа:Колеги, някой има ли прясна информация за Мечка.
Благодаря предварително.

Мрежите са денонощно вътре представям си защо

-
- сериозен играч
На Брягово в момента може да търсиш бяла риба!Преди 2 седмици един колега беше изкарал 4,5 кг.,видях я с очите си!Хванал я на уклейче,но през ноща!Имал още 4-5 удара на бели,но в порядъка кило-две!Предполагам,че и каракуди може да търсиш!Водата много е паднала!bolevieca написа:някои има ли инфо за брягово

Ако някой има по-прясно инфо,то моля да вземе думата!
Успех!

Благодаря за информацията колега. Жалко за хубавия водоем, тамън се възтанови от предишното източване и започна да ни радва, пак ще му видят сметката.chestarfield написа:Мечка е много под минимума си, почти пред источване, предполагам защоvelio70 написа:Колеги, някой има ли прясна информация за Мечка.
Благодаря предварително.
Мрежите са денонощно вътре представям си защо
Жалко.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Можи и да са го зели но ощи е безтопанственborety9 написа:някой знае ли нещоо за Язовир Моминско зели ли са го , ако да дали ще го пускат ?

Сичгорно след изборите или след нова година ще си влезнат в владение не се знае.

Пък можи и да ни го остават и тази зима да има каде да ходим.

-
- научил се да хвърля
Момчета някой ходил ли е тез дни на Леново? Трябва ми малко информация тъй като с приятели мислим в неделя да го посетим. Прочетох доста във форума, но ме интересува актуална информация. Благодаря предварително!
-
- ще става разбирач
Казаха ми, че са го взели пловдивчани, но не са назначили още охрана. Имали намерение да го източат, обработят и зарибят, но не знам доколко е точна информацията.Да не стане да го източат и "обработят", пък да забравят да го зарибят.chestarfield написа:Можи и да са го зели но ощи е безтопанственborety9 написа:някой знае ли нещоо за Язовир Моминско зели ли са го , ако да дали ще го пускат ?![]()
Сичгорно след изборите или след нова година ще си влезнат в владение не се знае.![]()

-
- ще става разбирач
дати кажа грешно си чулangel.tr написа:Казаха ми, че са го взели пловдивчани, но не са назначили още охрана. Имали намерение да го източат, обработят и зарибят, но не знам доколко е точна информацията.Да не стане да го източат и "обработят", пък да забравят да го зарибят.chestarfield написа:Можи и да са го зели но ощи е безтопанственborety9 написа:някой знае ли нещоо за Язовир Моминско зели ли са го , ако да дали ще го пускат ?![]()
Сичгорно след изборите или след нова година ще си влезнат в владение не се знае.![]()

-
- сериозен играч
Е, като е чул грешно,кажи вярното де!!! 

Колеги информацията е на комшия грешката е моя язовира е разрешен всичко е така както съм споменал по горе за този гьолchestarfield написа:То че е нямало никои за риба не означава че е забранен. Питал ли е, що е,какво е.sabi78 написа:Сори колеги Конуш вече е забранен това е инфо от мой съсед който е бил там в неделя нямало е нито един рибар