Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Къде е най-вероятно да се хване щука, по това време, на софийските баластиери? Някой скоро ходил ли е за щука изобщо?
Re: Платени
Днес в магазина на Калоян в скай сити ми казаха, че на 777 са пусналиchacho написа:Колеги моля някой да сподели къде около София са пуснали пастърви по платените.Аз знам за Пожарево но не съм сигурен на 100%.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- новобранец
Някой има ли инфо за Чепинци?
Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
-
- новобранец
Здравейте, колеги. Утре с един приятел ще ходим за риба, но се чудим къде. По Струма ли, по Лобош ли ? Чудех се и за Диканя, но като гледам в темата там е слаба работа. За Струма - някъде покрай Перник ловят ли се кленчета и мренки, защото имаме и един прът за спининг, и искаме да комбинираме (на плувка или дъно + спининг). За Лобош, преди 1 месец ловихме доста костур на рибе, но дребен. По-скоро, ако е на Лобош ми се ловят каракуди и бабушки. Моля, споделете информация, може и за друг неплатен водоем. Благодаря предварително. Ако помогнете, ще споделя риболовния излет 

Здравейте колеги, не съм писал в сайта скоро, защото нямам много време за моето хоби. Ето сега искам да се оплача - НЯМА ЗАКОНИ в тази държава.Преди един час се прибирам от риболов на Банята в Панчарево бай мангал необезпокояван от никого спокойно си хвърля парашута с още няколко негови дружки като събира костурите на Панчарево. Най-лошото е, че тези костури са с размерите на ключодържатели, не по-голями. Има ли закони в България?За какво плащаме билети?Кога най-накрая ИАРА ще започне да си върши работата за да остане риба и за простите рибари като мен?
Поздрави.
Поздрави.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес на Суходол, три шаранчета около кило и една каракуда, пак на фидер на бял и царевица. В този студ риболова продължава от 13 до 16 часа. Пуснаха едри пъстърви и няколко есетри. В шараните има хайвер. 

нямам живарник
Пъстървата на Панчарево-платения ще я пускат ,цитирам :
" шефа каза последния петък на месеца ще ходи за пъстърва, но...може и по-рано"
Инфото е от вчера 15.10 .
Много точна информация
" шефа каза последния петък на месеца ще ходи за пъстърва, но...може и по-рано"
Инфото е от вчера 15.10 .
Много точна информация

Добър ден колегите.Честит първи сняг.Имам питане за яз Искър-тръгна ли групиране на уклея около Щъркела,последния път имаше наполовина вода в залива спрямо нормалното.За 50-60 уклея на плувка съм навит да поспортувам,ако не на лобуш 

Риболовци.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти Люси.Мисля да му е рано на уклея ,той и миналата година не се и събра много в залива,както преди години,но все пак излизаше .На Лобош вчера ,приятели са били на базата Посейдон,костур гол след гол, около 5 кг.,но дребен.
Всичко може,но не всеки го можe.

Днес на Суходол, три шаранчета около кило и една каракуда, пак на фидер на бял и царевица. В този студ риболова продължава от 13 до 16 часа. Пуснаха едри пъстърви и няколко есетри. В шараните има хайвер. 

Мерси Мите-печен и отзивчив колега си ти-много здраве и късмет ти желая. Е една снимка от щъркела от моста-няма водаMITKO70 написа:Здрасти Люси.Мисля да му е рано на уклея ,той и миналата година не се и събра много в залива,както преди години,но все пак излизаше .На Лобош вчера ,приятели са били на базата Посейдон,костур гол след гол, около 5 кг.,но дребен.

Риболовци.
- koda33
- разбира нещата
Днес на Негован , много сняг и малко риба , имах удар на костур около педя на мепс комет номер 5 и едно подгонване до брега , но не можах да различа рибата дали беше голям костур или малка бяла риба
.Щуките заради които бях отишъл и този път не се показаха

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
здравей колега костурчета на бял или рибенце излизаха , благодаря предварителноMITKO70 написа:Здрасти Люси.Мисля да му е рано на уклея ,той и миналата година не се и събра много в залива,както преди години,но все пак излизаше .На Лобош вчера ,приятели са били на базата Посейдон,костур гол след гол, около 5 кг.,но дребен.
Днес на обяд, като позатопли малко реших да видя какво правят костурите на бебреш, отивам и какво заварвам - язовир няма, останала една кална локва, до която няма достъп от тиня. Обратно в колата и отидох на богоров преди платения. Там колегите търсеха щука, но от сутринта не бяха имали пипане. Останах 2 часа, през които хванах две костурчета на спининг, на рибе имах едно плахо кълване и това беше...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?