Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
В неделя пълен капот на р.Искър в района на Мечката.Целта беше клен, скобар, мряна. Реката е леко вдигнала нивото, много бистра, никъде не се вижда каквато и да е риба. По време на снеговалежа беше супер красиво.Нивото на язовира е без видима промяна, не сме слизали до водата.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- SaSho-Sensas
- фен клуб-скобар
Събота яз.Искър риболов почти нулев,водата е без промяна ниска и бистра.
SENSAS TEAM-the best fishing team
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Доганово се ловят риби, но вече са пасивни и ловиш само, ако седнеш върху тях 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз бях на Богров да си разцъкам някой нови придобивки, като цяло в 8 сутринта ни запука не човешка буря от стариопор, всичко бобеля за 6/7 минути масата на стола ми се налълни, смях, но рибите си даваха в темпо.
Кефа от рибите беше в равноденствие със студа и влагата.
Слагам една снимка за фон, килограмите няма да ги казвам
, като цяло повечето риби бяха около 10 кг. но не съм ги снимал, те не са ми интересни.
Поздрави
Яно-Шимано

Кефа от рибите беше в равноденствие със студа и влагата.
Слагам една снимка за фон, килограмите няма да ги казвам

Поздрави
Яно-Шимано

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пъстървите са големи, почти по лакет, пуснаха към 100-200 бройки, не съм ги броил, но това не е първото пускане. За сега не кълват, за целия ден хванаха една, на директен, на бял между уклеите. Очаквам скоро да се адаптират и да започнат да се хранят ...niko8704 написа:Колега колко пастърва пуснаха и с какви размери,че за този язовир си трябва доста.

нямам живарник
- MITKO70
- кандидат преподавател
И на бял са излизали,но по- добре на рибета,там са си ги наловили,но са почнали с кубинки купени от началоgotzyss написа:здравей колега костурчета на бял или рибенце излизаха , благодаря предварителноMITKO70 написа:Здрасти Люси.Мисля да му е рано на уклея ,той и миналата година не се и събра много в залива,както преди години,но все пак излизаше .На Лобош вчера ,приятели са били на базата Посейдон,костур гол след гол, около 5 кг.,но дребен.

п.п.Люси ,за нищо ми благодариш приятелю.Аз контактувам с доста колеги,сериозни рибари и какво имам като инфо го споделям.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- научил се да хвърля
Суходол:
събота - плиткото,2 пръчки около кг. топчета с кобрата ,сейфти болд,с по една 20ка ,риба и ягода + следобедна дрямка = безпипие
неделя - дълбокото ,1 пръчка , кило гранули, 2 кутийки бял ,мача = уклей до полуда(пастървата я отнема).
Наслука.
събота - плиткото,2 пръчки около кг. топчета с кобрата ,сейфти болд,с по една 20ка ,риба и ягода + следобедна дрямка = безпипие

неделя - дълбокото ,1 пръчка , кило гранули, 2 кутийки бял ,мача = уклей до полуда(пастървата я отнема).
Наслука.
Здравейте колеги.Някакво прясно инфо за Панчарево имате ли?Мисля да го посетя тази събота ама се чудя каде да застана 

Ако ти се ловят малки костурета и уклеичета застани на банята . Ako не малко по-назад в темата колега беше написал на моста и там давало. От другата страна от към гребната нямало риба (много я плашат , цял ден седях без рибе да барне ) каза едн колега които обикаляше за место в събота.piso написа:Здравейте колеги.Някакво прясно инфо за Панчарево имате ли?Мисля да го посетя тази събота ама се чудя каде да застана
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
- CERRUTI
- сериозен играч
На това студено време,май всеки предпочита да пърдясва под юргана вкъщи,вместо да му замръзва цифката по гйоловетеlusienn написа:Кво става банда.Тоя сезон нема музиканти в тематаДа не са ви баннали та нема артисти

Аз ще изчакам да почнат да пускат пъстърва по платените да ходя да си наловя...
Някой имали инфо за Негован платеното?

-
- фен клуб-скобар
Днес на Пожарево от 8 -14часа, пет пъстърви.
Пускали са пъстърва преди 10-на дни и не са изловени много,щото рано сутринта, играеше много отгоре.
В петък ще пускат пак ...май
.
Пускали са пъстърва преди 10-на дни и не са изловени много,щото рано сутринта, играеше много отгоре.
В петък ще пускат пак ...май

Какви са условията там , колега?Благодаря ти предварително!saksi написа:Днес на Пожарево от 8 -14часа, пет пъстърви.
В петък ще пускат пак ...май![]()
.
Сега се връщаме от Враждебна (777) пълно КАПО и не само ние 99% от колегита бяха така
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
7 кинта на пръчка, рибата не се плащаgotzyss написа:Какви са условията там , колега?Благодаря ти предварително!saksi написа:Днес на Пожарево от 8 -14часа, пет пъстърви.
.
нямам живарник
благодаряhristotihov написа:7 кинта на пръчка, рибата не се плащаgotzyss написа:Какви са условията там , колега?Благодаря ти предварително!saksi написа:Днес на Пожарево от 8 -14часа, пет пъстърви.
.