Мечтания язовир

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

plko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мечтания язовир

Мнение от plko »

Колеги споделете,как ще изглежда според вас перфектния язовир.Споделете всико за това как да изглежда,условия,рибна популация.Всичко това,което ще ши накара да го предпочете пред другите водоеми в страната.Говоря за създаването на водоем по ваш вкус.. Споснете се в мечтите си и да видим резултата..
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Мечтания язовир

Мнение от GODzillata »

plko написа:Колеги споделете,как ще изглежда според вас перфектния язовир.Споделете всико за това как да изглежда,условия,рибна популация.Всичко това,което ще ши накара да го предпочете пред другите водоеми в страната.Говоря за създаването на водоем по ваш вкус.. Споснете се в мечтите си и да видим резултата..

Риби - всяк'ви и все големи, без такса и ограничения - те т'ва ще е перфектно! :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от xt33m33 »

GODzillata написа:
plko написа:Колеги споделете,как ще изглежда според вас перфектния язовир.Споделете всико за това как да изглежда,условия,рибна популация.Всичко това,което ще ши накара да го предпочете пред другите водоеми в страната.Говоря за създаването на водоем по ваш вкус.. Споснете се в мечтите си и да видим резултата..

Риби - всяк'ви и все големи, без такса и ограничения - те т'ва ще е перфектно! :mrgreen:
+1
Еми аз си ходя горе/долу на почти същия язовир съвсем редовно... само дето шарковците,амурите,сомовете,толупите и тн. не са пораснали и нaд 4-5 кила са рядкост...Ама дето викаш да отида да хвана 100 тина кила шаран на плувка в калибър 1.5-4кила и то на оластичен седмак и фидерче, за бeз пари и ограничения си е баш кефа :lol: Уви не всички са връзкари ,а и не всички язовири са така :mrgreen:
vwsport89
фен клуб-скобар

Мнение от vwsport89 »

Според мен трябва да има постоянно влизане на вода и прилични дълбочини.Тази година ме водиха на няколко арендовани водоема,където максималната дълбочина беше 1,5 метра направо ужас.Според мене дълбочините трябва да варират от 2 до 5-6 метра,като на стената разбира се да е най-дълбоко.От към риби типичните шаран,амур,толстолоб,сом.Плевелни примерно бабушка,каракуда,уклей,кленчета,платика( да не се заплащат,а да са бонус).Относно условията най-добре да е за спортен риболов да може да се връща рибата обратно във водата,или пък ако решиш да си вземеш някоя риба да си я платиш за кг.Риби под 1кг и над 5-6 кг задължително да се пускат и т.н.Oтносно цена на пръчка примерно от 3 до 5 лв.И задължително подържане на язовира (боклуци,зарибяване и т.н) Според мене това е перфектния язовир.
Последно промяна от vwsport89 на Нед Окт 16, 2011 8:31 pm, променено общо 3 пъти.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:....Риби - всяк'ви и все големи, без такса и ограничения - те т'ва ще е перфектно! :mrgreen:
Кире,я да ти охладя страстите,ти знаеш от кое стихотворение е цитатът:
"Мечтател безумен, образ невъзможен..................
Та така рибарю,мечтите са безплатни !!! :D
п.п Тя,тази тема не е за този раздел и мечтите ви май бързо ще свършат!!! :lol:
Последно промяна от Ачо ♣ на Нед Окт 16, 2011 8:35 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Щом ще са мечти,оха-а....На 20 км от дома ми,с денонощна охрана от ИАРА и местната полиция,с две постоянно запазени за мен места за риболов на всякакви видове "на плувка" и "спининг",зарибен с кротушка,уклей,бабушка,скобар,костур,морунаш,кефал,бяла риба,каракуда и сом /без шаран,щото така искам /:D
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

Най-добре ще е, ако ни е до г*за язовира :lol: Да има бяла риба, щука, кефал, сом, каракуда, бабушка, скобар, уклей, морунаж, платика и некой друг костур. Да се охранява язовира, да се зарибява, да се чисти, да се спазват правилата (ето това вече ще е добре) и май се изчерпах :D
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Как...!
Никой да не го знае и само аз да си ловим на него :lol: :lol:
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Телескоп написа:......п.п Тя,тази тема не е за този раздел и мечтите ви май бързо ще свършат!!! :lol:
Виждам,че модераторите са проявили разбиране,не са изтрили темата,а преместили на правилното и място,така че мечтите продължават! :D
петър власев написа:Как...!
Е,това много ми допада,но с едно уточнение,че няма да ходя сам,а с приятели,иначе ще е много скучно!!! :lol: :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

петър власев написа:Как...!
+1
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

С много и всякаква риба, без закачки и треволяци, бил платен или не/без значение/ с няколко яки сопи при охраната за санкциониране на тези де си оставят боклука по бреговете.
Па ако и рибата се научи сама да излиза при рибаря... :lol: , а и лодка със сервитьор да разнася питиета :drinkers:.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

antivik написа:а и лодка със сервитьор да разнася питиета :drinkers:.
А не е ли по-добре сервитьорКА по циЦки?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

topsoft написа:
antivik написа:а и лодка със сервитьор да разнася питиета :drinkers:.
А не е ли по-добре сервитьорКА по циЦки?
:wink: И така става ма разсейването ще стане голямо, ще забрави човек за какво е отишал, па и бакшиши по-голмчки ще трябва да приготви :lol: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
tct

Мнение от tct »

Ми хайде напиши координатите на този мечтан язовир,та да го посетиме,па и ще си докараш некой лев :wink: Да ма извиняваш,нещо много ме съмнява тази ти "романтична" идея. :drinkers:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Веднага си представих "мечтания язовир",като река! :lol:
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Пон Окт 17, 2011 3:42 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”