Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

риболов на щука
риболов на щука
Здравейте, реших и аз да кача някоя друга снимка от последните ми три риболова 
Водоема се намира близо до гр. Казанлък ,една стара пресявна която е арендована.Понеже няма как де се изпусне са решили да я пуснат да се лови.Плаща се по 10 лв. на ден . Водоема е перфектен за щука и има
драките са много и няма как да пуснат мрежи за да изловят рибата.Лових на плувка и на попер.От попера останах приятно изненадан.Ето и малко снимки

Водоема се намира близо до гр. Казанлък ,една стара пресявна която е арендована.Понеже няма как де се изпусне са решили да я пуснат да се лови.Плаща се по 10 лв. на ден . Водоема е перфектен за щука и има

- Прикачени файлове
-
- първи ден
- x_d4b18f57.jpg (77.48 KiB) Преглеждано 2422 пъти
-
- трети ден
- x_b3aa9905.jpg (101.81 KiB) Преглеждано 2422 пъти
-
- втори ден
- x_04fd310e.jpg (61.91 KiB) Преглеждано 2422 пъти
- bobo_33333
- кандидат преподавател
- danev69
- сериозен играч
Re: риболов на щука

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
малко снимки от ударите на попер.много добра примамнка за такива водоеми,но е малко късно вече май.
- Прикачени файлове
-
- x_fd52ee2c.jpg (149.97 KiB) Преглеждано 2311 пъти
-
- x_e6dcb338.jpg (129.54 KiB) Преглеждано 2311 пъти
-
- x_55c42296.jpg (159.95 KiB) Преглеждано 2311 пъти
-
- разбира нещата
Страхотни излети колега ,това бузовградските пресевни ли са?
Но ти не пускаш ли риби (въпреки, че "пресевната е арендована и се плащат 10 лв." за риболов!) , особено когато си хванал много на брой ( и на килограми)?...
Стигнал съм до извода, че от гледна точка на пускането на риби, хората условно са два вида - неосъзнати и/или алчни, и осъзнати и неалчни!... Не съм против прибиране на риба!... Понякога - по изключение, може да се прибере и повече риба, но за един по-осъзнат човек и с минимум достойнство, винаги би трябвало да е актуален и въпроса за пускането на рибата!
За мен тази картинка на толкова много уловени и умрели (ако са умрели, де - може пък да са пуснати обратно част от тях!?) щуки от един човек (за един ден), занимаващ се със спортен риболав, си е грозна, най-малкото:

Стигнал съм до извода, че от гледна точка на пускането на риби, хората условно са два вида - неосъзнати и/или алчни, и осъзнати и неалчни!... Не съм против прибиране на риба!... Понякога - по изключение, може да се прибере и повече риба, но за един по-осъзнат човек и с минимум достойнство, винаги би трябвало да е актуален и въпроса за пускането на рибата!
За мен тази картинка на толкова много уловени и умрели (ако са умрели, де - може пък да са пуснати обратно част от тях!?) щуки от един човек (за един ден), занимаващ се със спортен риболав, си е грозна, най-малкото:
Човекът си е написал, че водоема е арендован и явно целта е да се излови щуката, така че негова си работа, дали ще я пуска, дали ще пълни фризера или ще зариби някое гьолче.... Друг е въпроса доколко са красиви снимките на рибите върху фаянса до клекалото...refab написа:Но ти не пускаш ли риби ....
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Евала,разбил си ги!
-
- учете се от него
Има и друг вариант - да не разрешават връщането на риба, за да има и за купуване от НЕрибариnaskobo написа:Човекът си е написал, че водоема е арендован и явно целта е да се излови щуката, така че негова си работа, дали ще я пуска, дали ще пълни фризера или ще зариби някое гьолче.... Друг е въпроса доколко са красиви снимките на рибите върху фаянса до клекалото...refab написа:Но ти не пускаш ли риби ....

Скочихте веднага, ма колегата си е виновен донякъде дето не казва какви са условията

Инак арни крокодили

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- eden_fish
- научил се да хвърля
kolega dai info kade se namira.....ime selo i tn
пуснах тази тема за информация.
всички щуки под кило са пуснати..ако искаш взимаш ако искаш пускаш.няма ограничения за брой риби и брой въдици.има и много шаран но не кълве .това е от мен
всички щуки под кило са пуснати..ако искаш взимаш ако искаш пускаш.няма ограничения за брой риби и брой въдици.има и много шаран но не кълве .това е от мен
Последно промяна от elsama на Пон Окт 17, 2011 11:52 pm, променено общо 1 път.
Браво колега, страхотен улов.Аз цяло лято се каних да си купя един попер, че да пробвам как се лови с него, ама така и не се наканих и явно е било грешка. 

- eden_fish
- научил се да хвърля
извинявай колега но можеш ли по-подробно да ми обясниш може и на лично съобщение
мерси предварително
мерси предварително