Поредният кошмар

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Поредният кошмар

Мнение от G.Petkov »

Днес прогнозата за времето се промени и реших да отида до яз.Огняново - слънчев и тих есенен ден, предполагащ хубав излет, особено след летните пиянски компании и издевателствата на любителите на водомоторни спортове.
Не знам как е при другите, но мен безумно ме вбесява когато поредния притежател на лодка докара дебелата си "кака" да ме разгледа от близо, сякаш тя не е виждала рибар с въдица в ръка, а за тези с джетовете не ми се и пише. Част от хората с лодки, най-вероятно колеги, са много по-толерантни, заобикалят от разстояние, свялят оборотите и се стараят да не пречат, но това са само част от всички.
Та да се върнем на Огняново. Взех да разпъвам, но видях, че "наколните" къщи са станали повече, шум колкото искаш и постепенно се разкри картината на поредния кошмар на язовира. Там вече е филмово студио на открито - цяла ескадра моторници, движещи се на максимална скорост, мисля че му казват "глисаж", корабче задвижвано с въздушна перка огласяше заливите към устието с чудовищен шум, крясъци на персонала и върхът на всичко беше когато на стотина метра от мен хвърлиха взрив във водата, а след него и димка/ или беше неуспешен взрив/. Сега се сетих, че един местен рибар ми бе казал за снимките на филм, може би "Непобедимите" и че всичко построено ВЪВ ВОДАТА ще бъде взривено, запалено и т.н.
Събрах си неразпънатите въдици и си тръгнах ужасен, когато се сетих, че миналата година цяла есен се "радвахме" на бученето на багерите и самосвалите, вадещи пръст в дясно от стената за някаква поредна идиотия. Още стоят разораните брегове като паметник на друго безумие, което се е извършвало на брега на този хубав и спокоен, ама в миналото язовир.
Какво толкова се "огледаха" в него не мога да разбера.
Ще пусна един имейл на ИАРА, за взривовете във водоем за спортен риболов, ама едва ли ще има ефект, като ги гледам и те са "умрял вече кон".
Та такива ми ти работи, като дойде събота и се чудя накъде на поема!
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Поредният кошмар

Мнение от ribar4oto »

много тъжна история колега,дано някой си вземе поука от разказа ти,точно заради такива гамени ходя на риболов само през седмицата
НИКОГА КАПО,,,,
lusienn

Мнение от lusienn »

Абе,Филма щял да вкара 100 милиона инвестиций в икономиката.Трай си и се кефи-гледаш световния екшън елит-на живо.После пусни зелените-да действат компенсаций за зарибяване.Кмета да му мисли-ако са му искали разрешение-или водната дирекция :arrow: Ти видя ли бомбите дали изхвърлиха риба и колко :mrgreen: Снимки имали-ако има пусни да видиме за кво става въпрос.Нашите очи си ти :arrow: Иначе никой неразбрал-ни чул ни видял :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

lusienn написа:Абе,Филма щял да вкара 100 милиона инвестиций в икономиката...После пусни зелените-да действат компенсаций за зарибяване.:
Дано!
Снимки няма, нямам такава техника, за да хвана в кадър нещо, което незнам кога и къде ще стане. А при този бюджет, както бях сам, можеше и аз да мина към някоя от сцените, :lol: !
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

G.Petkov написа:Та такива ми ти работи, като дойде събота и се чудя накъде на поема!
Варна ти е вярната дестинация,
ама се опъваш като магаре на мост. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Много гадно,Краси Поборника ще е много разочарован.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

Снимат щото им е ефтино. Я, да хвърлят взрив в техен водоем....Тези снимки там ще им струват доста скъпо(в студио), а тука... :butthead: . Голям праз, че ти няма да хванеш риба.Нали някой се е нагушил достатъчно, той и черен хайвер ще си купи, и му дреме за твоя риболовен "оргазъм"(т.е, че няма да го получиш)!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

ХаХ ! Много весела тема :lol: :lol: :lol:
...Ще пусна един имейл на ИАРА, за взривовете във водоем за спортен риболов, ама едва ли ще има ефект, като ги гледам и те са "умрял вече кон"...
Мейл в случаят едва ли ще помогне защото както се знае Огняново е собственост на Кремиковци а не държавна такава . Респективно частен водоем на който от ИАРА от време на време правят проверки с цел да отчетат дейност щото им е близо :idea:
lusienn написа:Абе,Филма щял да вкара 100 милиона инвестиций в икономиката...
Ако и инвистиции да не се пише с й щото няма дума множествено число в Българският език завършващ на упоменатата буква , то се си мисля че в случаят е написана правилно щото инвестицията ще е в точно определен ошворен джоб па после той ще прецени в чия икономика да ги вкара :mrgreen: Верно че ще има и странични "инвестициЙ" и по други по-плитки джобета ама ...
На мен лично винаги ми е било много смешно като правиме екоакции на упоменатият водоем ама в името на чистата природа не съм се смял гръмогласно а само съм си хихикал :)
Та иначе статуса на гьола е пределно ясен - има вода , значи няма проблем израза "пране на пари" да бъде изпълнен буквално :finga:
Та тъй 8)
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Павел Иванов написа:...Мейл в случаят едва ли ще помогне защото както се знае Огняново е собственост на Кремиковци а не държавна такава ...
За това си прав, и аз си помислих, че това е причината снимките да са на този язовир.

Само не разбрах, какво весело има в моята тъжна тема - за един от "измъчените" водоеми на България ???
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

снима се филм за десетки милиони долари... какъв спортен риболов :shock: Иара няма да арестува Брус Уилис, Арнолд Шв., Силвестър Сталоун...
tct

Мнение от tct »

Що ги боли хамериканцити,че некакви местни аборигени немало да ловят риба.Дали са кинтите на когото трябва и си снимат продукцията.Е,че нашите природозащитни организации ги няма никакви - това е друга тема.Ама нали сега :butthead: това ни е политиката. ,кво се чудите ? Язък за язовирчето. :mrgreen:Ама и погледнете нещата и от другата страна - цял свят ще види Огняново.Току виж някой пуснал някое репортажче - "Холивудска супер кино продукция съсипа флората и фауната в Български водоем"
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

На рибата в този язовир и без "Непобедимите" й е видяна сметката от нашите "екшън герои" :twisted: По-добре сега да го очистят окончателно, па дано се сети някой да поиска малко парички за зарибяване след филма :idea:
Последно промяна от naskobo на Пон Окт 17, 2011 5:56 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

lusienn написа:Абе,Филма щял да вкара 100 милиона инвестиций.......

Това може да е очакваната печалба от филма, за БГ-КОНГРЕТЮЛЕЙШЪН ДЖЕНЕРАЛ, а ние дано поне едно зарибяване намажем...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Цъ,има да чакате,човеко влага в рязане на ленти,пък и наиш колко магистрали още е планирал-без да са му обещали пари от Европата.G.Petkov,майтап,ама май най-накрая само аз ще мога да осигуря най-накрая риболовен излет на язовир без взривове,актьори,скутери и кинаджии :)
tct

Мнение от tct »

Те и там ще дойдат.Нали знаеш за приказката с мечката - щом е у комшиите............... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”