Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Аз съм също за зарибяване , с каквото мога ще помагам . Поне хората там си пазят язовира и има смисъл от тази дийност за разлика на други язовири .
stankojoan написа:На залива до стената от към Лесидрен.3 шарковеца между3 и 9 кг.вчера.Познати отТроян.Не искат да дадат сниките си.Почнал е старият добър Шаро.
достъпен ли е риболовът там,защото преди година ходих и... то си е напрао отгората отгоре да меташ,а иначе там дълбочината е доста добра от 10 и нагоре доколкото знам,ако не се бъркаме ... м/у аз ходя от другата страна на завила на по-следващият в гората ... е там ми скаса може би костур,може би бяла привечер на туист като дръпна щях да влезна у водоема ,ай много водорасли,пък сера разбирам че и щука имало ...

- Menkata
- фен клуб-скобар
Като чух че се хващало шаран,смятам във вторник да направя един излет на стената за 4-5 часа.Пък и тази седмица Ви споменах като обикалях с лодката,че ровеше в района на стената.Ако имам слука ще ви се похваля задължително.
П.П има 25 см сняг в района на Тетевен.Надявам всички лагери от Сопот да се се изнесли вече
П.П има 25 см сняг в района на Тетевен.Надявам всички лагери от Сопот да се се изнесли вече

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- новобранец
А това?????????????
- Прикачени файлове
-
- щукле.jpg (173.62 KiB) Преглеждано 1045 пъти
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това е щукле с хубава окраска ,и .....!?
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
На стената.Само до там има достъп.Около килограм и замина обратно.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това е добре,потвърждава се наличието на щука.А защо само достъп на стената,заради дъжда е много кал по другите пътища?Ти от къде си колега?

-
- новобранец
Плевен.А щуклето е случайно,вадех май костурче на бял.Цял късмет е с тоя такъм.
На Искаро-рибата свърши.А Софиянци-не пишат у форума.Малко са-познавам-1000 поне-тука не пише никой от тяхburkana12 написа:Колега не ги светкай тия софиянци да не береш ядове.Да си седят на Искъро.

Риболовци.
Прав си.Може би са малко повече от 1000 софиянците в София, но не всички са рибари. 

-
- ще става разбирач
Пари за пазене иска колега!Те като зарибиха Пясъчник,ела да видиш какво става сега.Всеки прибира мало и голямо в живарника.MITKO70 написа:Нормално той подсказваше за себе си шарана ,по 1-2 тук там,но явно му идва времето.Сега след това застудяване 2-3 дни,ще има и циганско лято пак от към 22.10 за 4-5 дни.Та тогава които е там ще направи риболов.
А за зарибяването с амур,е ми то трябва да се прави всяка година/и мисля се прави/при този улов,защото хванахме на плувка амурче 10-12см. и 25см.,което ме навежда на мисълта ,че са пуснати през година.Рибетата си плуват пак в язовира,но мисля да взема координати на хората от рибарските магазини в Троян/Йоско ни е и колега от форума ,ако не бъркам/,по някакъв начин да помагаме и ние ,кой с колкото може за събиране на пари за зарибяване на язовира.Хубаво е да се ловят големи риби ,но трябва и зарибяване![]()
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е Наско,трябва си охрана ,за това дадох пример със Сопот,там се зарибява ,но и охраната е може би най-добре в цяла България.Виж за Пясъка е така ,за съжаление.
п.п."КОЛЕГА" КАЯ,на такива като теб сме се нагледали толкова години тук,дето с първо ,второ мнение и се правят на отворковци,а не смея да си напишат от къде са
Като ти гледам и ника,ако разчитат софиянци на инфо от такива като теб,риба няма да видят
А ,те я разбират,ако прегледаш темата по напред ,нямат нужда от съвети.
И още нещо ,ако пишеш ,пиши по темата,не спами ,няма нужда от това.
п.п."КОЛЕГА" КАЯ,на такива като теб сме се нагледали толкова години тук,дето с първо ,второ мнение и се правят на отворковци,а не смея да си напишат от къде са

- Menkata
- фен клуб-скобар
Днес хубаво се капотирах на язовира.Кулата е спряна нивото на водата не пада.В началото на другата седмица пак ще го пуснат.Лагерите не са мръднали от язовира въпреки лошото време.Чува се че са хванали по някои друг амур.Чува и се шаран да скача.Това от днес.Наслука не тези ,които са решили да направят излет там!
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Обръщението ми в този пост не е към колегата КАЯ/моя грешкаMITKO70 написа:Така е Наско,трябва си охрана ,за това дадох пример със Сопот,там се зарибява ,но и охраната е може би най-добре в цяла България.Виж за Пясъка е така ,за съжаление.
п.п."КОЛЕГА" КАЯ,на такива като теб сме се нагледали толкова години тук,дето с първо ,второ мнение и се правят на отворковци,а не смея да си напишат от къде саКато ти гледам и ника,ако разчитат софиянци на инфо от такива като теб,риба няма да видят
А ,те я разбират,ако прегледаш темата по напред ,нямат нужда от съвети.

Не е свършила ние я ловим от Сопот и я караме у БИДОНЕ , да я пущаме у ИСКАРОlusienn написа:На Искаро-рибата свърши.А Софиянци-не пишат у форума.Малко са-познавам-1000 поне-тука не пише никой от тяхburkana12 написа:Колега не ги светкай тия софиянци да не береш ядове.Да си седят на Искъро.![]()

п.с. това се отнася за burkana12