Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Някой може ли да даде обяснение?
Модератор: sapuna
Някой може ли да даде обяснение?
Хвърлил съм 4 въдици. 2 на царевица една на "метод" и една на кюспе в края за асортимент.От 06ч до 07ч имах 3 удара на шаран ,на кюспето.На другите нямям бутване и разбира се преформям и другите на кюспе.Продължава да ми бие само на първата. Започнах от любопитство периодично да и сменям мястото с другите,но продължава да бие само на нея.Равносметката накрая е 22шарана за един ден като 21 са само на 1 въдица.Куките и монтажите на всичките пръчки са еднакви.Има разлика само в цвета на влакното.Някой може ли да даде смислено обяснение?
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Някой може ли да даде обяснение?
Икато се събуди гедаш краката ти отвитиedd написа:Хвърлил съм 4 въдици. 2 на царевица една на "метод" и една на кюспе в края за асортимент.От 06ч до 07ч имах 3 удара на шаран ,на кюспето.На другите нямям бутване и разбира се преформям и другите на кюспе.Продължава да ми бие само на първата. Започнах от любопитство периодично да и сменям мястото с другите,но продължава да бие само на нея.Равносметката накрая е 22шарана за един ден като 21 са само на 1 въдица.Куките и монтажите на всичките пръчки са еднакви.Има разлика само в цвета на влакното.Някой може ли да даде смислено обяснение?

Re: Някой може ли да даде обяснение?
edd написа:Хвърлил съм 4 въдици. 2 на царевица една на "метод" и една на кюспе в края за асортимент.От 06ч до 07ч имах 3 удара на шаран ,на кюспето.На другите нямям бутване и разбира се преформям и другите на кюспе.Продължава да ми бие само на първата. Започнах от любопитство периодично да и сменям мястото с другите,но продължава да бие само на нея.Равносметката накрая е 22шарана за един ден като 21 са само на 1 въдица.Куките и монтажите на всичките пръчки са еднакви.Има разлика само в цвета на влакното.Някой може ли да даде смислено обяснение?

- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Имам проблеми с качването на снимките. Шараните не са чак за снимки 1,7-2,5кг.Взех да мисля да не е от влакното.На ловджйката е зелено,а на другите -червено и бяло.GODzillata написа:И на мен ми се е случвало да ми бие само на една и съща въдица.
Както и на други хора.
Но не сме сменяли мястото на "късметлийката".
Явно там се е била завъртяла рибата.
Ама ти 22 шарана?!Дай снимки де.
-
- разбира нещата
-
- новобранец
- emo vasilev
- сериозен играч
И на мен ми се е случвало ! Ти имаш разлика в цвета на влакното , а мойте две въдици бяха напълно еднакви и пак - едната работеше , другата - не !
Ей сега в Гърция - два еднакви монтажа , еднакви влакна и пр. - на е
дната извадих кефал , на другата -не !
За сметка на това всичката друга риба извадих на една пръчка .........защото ловех само с нея

Ей сега в Гърция - два еднакви монтажа , еднакви влакна и пр. - на е
дната извадих кефал , на другата -не !
За сметка на това всичката друга риба извадих на една пръчка .........защото ловех само с нея

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Никога не удря на новата придобивка!Винаги бие на антиките,че да има шанс да се спаси!
Майтапа на страна.Тази години си купих две сопи и две макари.Само тях наблюдавам по язовирите и винаги ми отнася караджейката!
Къде е логиката и аз не знам.Последния път сменях поводите с космаците,сменях местата,дупките,ама все нея си търси!Каракуда може да е-на нея ще е!А аз мислех да я подарявам!?!?!?
Обяснение нямам!
Майтапа на страна.Тази години си купих две сопи и две макари.Само тях наблюдавам по язовирите и винаги ми отнася караджейката!
Къде е логиката и аз не знам.Последния път сменях поводите с космаците,сменях местата,дупките,ама все нея си търси!Каракуда може да е-на нея ще е!А аз мислех да я подарявам!?!?!?
Обяснение нямам!