Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболова около Русе
Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес бях на тематичен 7часов фидеров риболов в района на Мартен. Горе долу-добре се получи-няколко платики, някоя и друга каракуда, 2 морунажчета и 1 скобарче към половинка.
Кука 12, малко топче стериопор + 3 бели и на сладка царевица...Рибите ги хванах м/у 13 и 15 часа и то след като направих дарение на Реката 2 кошничи и 7-8 куки....
Отново мноооого попчета, де го ева...
Кука 12, малко топче стериопор + 3 бели и на сладка царевица...Рибите ги хванах м/у 13 и 15 часа и то след като направих дарение на Реката 2 кошничи и 7-8 куки....
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Колега каде беше застанал че вчера и аз бях на мартен ма ситръгнахме капо.bachoivo написа:Днес бях на тематичен 7часов фидеров риболов в района на Мартен. Горе долу-добре се получи-няколко платики, някоя и друга каракуда, 2 морунажчета и 1 скобарче към половинка.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тъй като не ходя често там не го знам мястото как му се вика....Влязох през селото, отидох на поляната и там си харесах място след една буна....ivo_barns написа:]Колега каде беше застанал че вчера и аз бях на мартен ма ситръгнахме капо.
Вчера направих една разходка до марината буна на Мартен. БачоИво, да не беше с един тъмносин пасат?Всъщност имаше само един човек ловящ на фидер и затова предположих,че си бил ти.На буната вадеха само попчета и нищо друго. Ти все пак добре си се представил.bachoivo написа:Тъй като не ходя често там не го знам мястото как му се вика....Влязох през селото, отидох на поляната и там си харесах място след една буна....ivo_barns написа:]Колега каде беше застанал че вчера и аз бях на мартен ма ситръгнахме капо.
Above us only sky
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не знам коя буна коя е за втори път ходя в района на Мартен и не ги знам местата....
Аз съм с бял лебед колега, демек лада

Мислех и днес да отида.....ама вятъра така и не спря...
Аз съм с бял лебед колега, демек лада

Мислех и днес да отида.....ама вятъра така и не спря...
браво колега добре си се справил.това е доказателството,че който може го може 

-
- ще става разбирач
Дам на Мартен е фраш от риба 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Чак пък за фраш не знам, ама си има риба...Абе при тая ниска вода и многото народ по бреговете 10-тина рибета за мен са постижение (попчетата не ги броим, тях с килограмите може да ги направиш)
Събота или неделя пак съм там някъде 

-
- ще става разбирач
ЗАРАДИ БЪГ В СИСТЕМАТА ИЛИ МОДЕРАТОРСКА НАМЕСА ИЗЧЕЗНА ПОСЛЕДНИЯ МИ ПОСТ СВЪРЗАН С ТОВА, ЧЕ НА САНДРОВО ДАВА БАБУШКА? ДА ПОСТНА БЪГ, АКО Е ТАКА?

Ами и аз предполагам че на някой модератор не му е харесал поста ти и го е изтрил, защото и аз помня че имаше такъв пост, а пък сега няма. 

На Сандрово или на острова срещу Сандрово?kasabinho написа:ЗАРАДИ БЪГ В СИСТЕМАТА ИЛИ МОДЕРАТОРСКА НАМЕСА ИЗЧЕЗНА ПОСЛЕДНИЯ МИ ПОСТ СВЪРЗАН С ТОВА, ЧЕ НА САНДРОВО ДАВА БАБУШКА? ДА ПОСТНА БЪГ, АКО Е ТАКА?

Above us only sky
Нали ти писах на ЛС - на острова. Аз и в оригиналния пост бях написал срещу лодкостоянката, но той нещо изчезна.lfc_boy написа:На Сандрово или на острова срещу Сандрово?kasabinho написа:ЗАРАДИ БЪГ В СИСТЕМАТА ИЛИ МОДЕРАТОРСКА НАМЕСА ИЗЧЕЗНА ПОСЛЕДНИЯ МИ ПОСТ СВЪРЗАН С ТОВА, ЧЕ НА САНДРОВО ДАВА БАБУШКА? ДА ПОСТНА БЪГ, АКО Е ТАКА?

-
- новобранец
Оня ден си взех рибарския вестник и пишеше, че распера много се е размърдал в района на Русе и Мартен. Вчера мятах малко на корабната ама накрая си тръгнах без блесна