Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Вместо кефали...
Вместо кефали...
Здравейте колеги!
След летните жеги и обикаляне по свободни и платени водоеми, къде успешно, къде-не , най- накрая започна така дългоочаквания риболов по любимата река
Миналата седмица решихме да проверим какво правят янтренските риби по познатите и непознати/ непроверени досега/ места и не сбъркахме. С познатите ви от предните излети Наско и Цецо направихме добър риболов основно на мряна и няколко добри кефала. За съжаление от тогава снимки никой не направи , поради интензивния риболов. Излизаха предимно риби между 300 и 700гр. като преобладаваха по-малките
,но и те доставяха добри емоции с тяхната борбеност
Всичко бе върнато обратно да порасне
и да се срещнем отново тази седмица.
Очакванията за добър риболов се сбъднаха, като уловените мрени бяха значително по-едри от предната седмица. Ето и малко фотоски
Мястото на риболова
колегата Наско

и първата добра мряна

Моя милост

едно от многото бебета

и една също добра риба по-късно

Приключихме риболова и с няколко морунажа. Сега очакваме раздвижването и на янтренския кефал.
Толкова от мен. Поздрави и Наслука!
След летните жеги и обикаляне по свободни и платени водоеми, къде успешно, къде-не , най- накрая започна така дългоочаквания риболов по любимата река

Миналата седмица решихме да проверим какво правят янтренските риби по познатите и непознати/ непроверени досега/ места и не сбъркахме. С познатите ви от предните излети Наско и Цецо направихме добър риболов основно на мряна и няколко добри кефала. За съжаление от тогава снимки никой не направи , поради интензивния риболов. Излизаха предимно риби между 300 и 700гр. като преобладаваха по-малките

Очакванията за добър риболов се сбъднаха, като уловените мрени бяха значително по-едри от предната седмица. Ето и малко фотоски
Мястото на риболова

колегата Наско

и първата добра мряна

Моя милост

едно от многото бебета

и една също добра риба по-късно

Приключихме риболова и с няколко морунажа. Сега очакваме раздвижването и на янтренския кефал.
Толкова от мен. Поздрави и Наслука!

Последно промяна от pe6o66 на Вто Окт 18, 2011 5:30 pm, променено общо 2 пъти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Вместо кефали...
Поздравления колега прекрасен риболов,
Съвет друг път не снимай местата. Рибите ще бъдат изядени и мястото ще е потънало в мизерия като отидеш следващата седмица там
Съвет друг път не снимай местата. Рибите ще бъдат изядени и мястото ще е потънало в мизерия като отидеш следващата седмица там

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Евалал колега....хубави мрени, хубав риболов
И аз ще те посъветвам същото като колегата Ivak - не показвай толкова подробно местата или ги покзвай ама само на доверени хора - селяни, тройкаджии(малко е рано за тях ама знае ли човек) жичкажии и др. бацили само това и чакат

И аз ще те посъветвам същото като колегата Ivak - не показвай толкова подробно местата или ги покзвай ама само на доверени хора - селяни, тройкаджии(малко е рано за тях ама знае ли човек) жичкажии и др. бацили само това и чакат
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."

Уникално място със хубави риби!

За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
Най-накрая да видим мрени, уловени на река, различна от Искър!
Не, че ги няма, но никой не показва
Поздравления за хубавия риболов
Не, че ги няма, но никой не показва

Поздравления за хубавия риболов

Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Красив излет и хубав риболов 

-
- вече хвърля и на тежко
Хубава река с хубави риби. 

- mitko ribara
- ще става разбирач
Ivak написа:Поздравления колега,прекрасен риболов...........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!