Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

белгийски шаран
-
- разбира нещата
белгийски шаран
Здравейте колеги,
Значи историята е следната...
След доста неуспешни спининг излетчета, (за по няколко часа) си викам абе аз що не взема да ида за шаран...
Така и направих. Взех 3 консерви царевица, въдиците и другите такъми и газ към едно близко водоемче (част от старо корито на река).Монтажът който ползвах е напълно прост, но на него на предишни излети имам 2 късания и 1 откачане на шаран. Монтажа ми беше олово (подвижно) на основното влакно, вирбелче и повод с кука, на куката 3-4 царевички и хоп във водата.( Мислех да пробвам и монтаж на косъм с топчета, но на монтажа който описах и използвах имах удари на едри шарани и заложих пак на него.) Няколко шепи царевица да привлека шарковците и чакане...
Този път бях избрал хубаво място ,без драки около мен.Защото 2-те късания които имах преди бяха на място с храсти във водата до мен и ви става ясно че като удари шаран около 5-7 кила от 15-тина метра веднага се навира в храстите и е трудно да се удържи.
И така след около час... удар, засякох и отново водех борба с шаран, какъвто не съм вкарвал в кепа в рибарската си кариера
Но за моя радост този път борбата завърши в кепа 
Поздрави ! Ето и снимка: http://esho333.snimka.bg/animals/ribi.423793.25367237
Значи историята е следната...
След доста неуспешни спининг излетчета, (за по няколко часа) си викам абе аз що не взема да ида за шаран...
Така и направих. Взех 3 консерви царевица, въдиците и другите такъми и газ към едно близко водоемче (част от старо корито на река).Монтажът който ползвах е напълно прост, но на него на предишни излети имам 2 късания и 1 откачане на шаран. Монтажа ми беше олово (подвижно) на основното влакно, вирбелче и повод с кука, на куката 3-4 царевички и хоп във водата.( Мислех да пробвам и монтаж на косъм с топчета, но на монтажа който описах и използвах имах удари на едри шарани и заложих пак на него.) Няколко шепи царевица да привлека шарковците и чакане...
Този път бях избрал хубаво място ,без драки около мен.Защото 2-те късания които имах преди бяха на място с храсти във водата до мен и ви става ясно че като удари шаран около 5-7 кила от 15-тина метра веднага се навира в храстите и е трудно да се удържи.
И така след около час... удар, засякох и отново водех борба с шаран, какъвто не съм вкарвал в кепа в рибарската си кариера

Поздрави ! Ето и снимка: http://esho333.snimka.bg/animals/ribi.423793.25367237
- mitko ribara
- ще става разбирач
Re: белгийски шаран

Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- разбира нещата
ааа забравих да кажа че шарана е 5,220 кг 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Както и да обясниш, кое му е белгийското на шарана.esho написа:ааа забравих да кажа че шарана е 5,220 кг

нямам живарник
-
- разбира нещата
hristotihov написа:Както и да обясниш, кое му е белгийското на шарана.esho написа:ааа забравих да кажа че шарана е 5,220 кг
Ами това че е уловен в Белгия. Май и това съм пропуснал да кажа... Sorry!

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
В Белгия,в България - шарко си е шарко!Рибата е чудесна.
От тук нататък все по - големи ти пожелавам.

- kocitoto
- ще става разбирач
Готино шаранче
Само такива успехи 

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
ба той застанал като европеец на тая снимка и пустия му шаран.красив е много..браво...

- pacho109
- сериозен играч
В Белгия жега бе......Тук кучи студ за Октомври месец
В Белгия риболовни билети има ли
Сигурно не се иска,щом има такива шарани по реките 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много красива риба, как ли се дърпа с тези огромни перки...
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
Да,има риболовни билети. 12 евро е годишния билетpacho109 написа:В Белгия жега бе......Тук кучи студ за Октомври месецВ Белгия риболовни билети има ли
Сигурно не се иска,щом има такива шарани по реките