Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ШАМПИОНИ
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
ШАМПИОНИ
Да се похваля.Малко хора от форума знаят,а сега да кажа и за тези които незнаят,аз съм ръгбист.Вчера беше финала за юноши до 20 години и моя отбор "Валяците"- Перник победи много трудно "Янтра" - Габрово с 6:5 точки.Радоста ни беше двойна,защото миналата седмица станахме шампиони с мъжкия отбор за 24 път като на финала бихме "Спартак" - Варна. След вчерашния финал,който се игра в град Берковица изкупихме бирата от тамошната бензиностанция ОМV,а след това продължихме купона в Перник до 2 през ноща като изпихме бирата и в наща бензиностанция OMV.Айде наздраве.Наслука и RUGBY FOREVER

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
-
- разбира нещата
- dimitar_
- сериозен играч
Няма какво да се стискаш , ШАМПИОН си , изживей го , ти си го заслужил !!!
Ако ти е за първи път , да знаеш , че ще е титлата която винаги ще помниш ! И най - важното , сега ти предстои по - трудното , да я защитаваш ... .
Успех !!!
Абе я да ти кажа какво ми донесе моят първи златен медал . Той беше спечелен през 1979 г. (далечко е нали ?) на една регионална спартакиада по футбол , тогава едно момиче толкова се беше заслепило от медала , че се сурна по очи надолу по трибуната и като се изправи до мен беше си обелила ръцете до кръв ... и досега заедно с медала си ги кътам ...
Е , медала си е същият , но ние с момичето "малко" сме променени , пък за втория (от петък миналата седмица ) ми каза ... "не си мисли , че сега ще падна във водата"!
Явно "кака" е помъдряла ...
Ако ти е за първи път , да знаеш , че ще е титлата която винаги ще помниш ! И най - важното , сега ти предстои по - трудното , да я защитаваш ... .
Успех !!!
Абе я да ти кажа какво ми донесе моят първи златен медал . Той беше спечелен през 1979 г. (далечко е нали ?) на една регионална спартакиада по футбол , тогава едно момиче толкова се беше заслепило от медала , че се сурна по очи надолу по трибуната и като се изправи до мен беше си обелила ръцете до кръв ... и досега заедно с медала си ги кътам ...
Е , медала си е същият , но ние с момичето "малко" сме променени , пък за втория (от петък миналата седмица ) ми каза ... "не си мисли , че сега ще падна във водата"!
Явно "кака" е помъдряла ...
- Николай Неделков
- учете се от него
ами първия ми медал е от 2002 година,станахме 3ти пак на републиканското,но за юноши до 16 години и наистина ще го запомня,защото трябваше да играеме за 3/4 място с едни момчета,бая по здрави от нас физически,но преди мача нещо се сприятелихме,заговорихме се,и то се оказа че тренирали по 1 път в седмицата,а предната вечер се били напили и едвам гледали половината,и ние само това чакахме,като ги започнахме,по колко тренираме,че за тоя мач сме се готвили 2 седмици всеки ден и т.н. и те взеха че се стреснаха и се отказахаrino712 написа:Браво малкия,и аз съм бил професионален спортист и разбирам какво ти е усещането,пожелавам ти минимум-СВЕТОВЕН ШАМПИОН![]()
А иначе наистина се помнят най много-кога си направил рекорд,първия и последния медал-дано ти е ОЛИМПИЙСКИ!
и както в риболова -НАСЛУКА!

Последно промяна от Николай Неделков на Вто Юли 10, 2007 10:03 am, променено общо 1 път.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: ШАМПИОНИ

OMV нема да ви е спонсор , ама Загорка мое да ви кацне в офиса още утре !nikejo написа:изкупихме бирата от тамошната бензиностанция ОМV
като изпихме бирата и в наща бензиностанция OMV

Успехи

На платено не одим !
.
браво мойто момче
продължавай напред,и дано във риболова станеш шампион