Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Някой може ли да даде обяснение?
Модератор: sapuna
- emo vasilev
- сериозен играч
И на мен ми се е случвало ! Ти имаш разлика в цвета на влакното , а мойте две въдици бяха напълно еднакви и пак - едната работеше , другата - не !
Ей сега в Гърция - два еднакви монтажа , еднакви влакна и пр. - на е
дната извадих кефал , на другата -не !
За сметка на това всичката друга риба извадих на една пръчка .........защото ловех само с нея

Ей сега в Гърция - два еднакви монтажа , еднакви влакна и пр. - на е
дната извадих кефал , на другата -не !
За сметка на това всичката друга риба извадих на една пръчка .........защото ловех само с нея

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Никога не удря на новата придобивка!Винаги бие на антиките,че да има шанс да се спаси!
Майтапа на страна.Тази години си купих две сопи и две макари.Само тях наблюдавам по язовирите и винаги ми отнася караджейката!
Къде е логиката и аз не знам.Последния път сменях поводите с космаците,сменях местата,дупките,ама все нея си търси!Каракуда може да е-на нея ще е!А аз мислех да я подарявам!?!?!?
Обяснение нямам!
Майтапа на страна.Тази години си купих две сопи и две макари.Само тях наблюдавам по язовирите и винаги ми отнася караджейката!
Къде е логиката и аз не знам.Последния път сменях поводите с космаците,сменях местата,дупките,ама все нея си търси!Каракуда може да е-на нея ще е!А аз мислех да я подарявам!?!?!?
Обяснение нямам!
- ribarq
- сериозен играч
Ми ОБЪРКАЛ СИ ДУПКИТЕsapuna1971 написа: сменях местата,дупките,ама все нея си търси

сега майтапа на страни !
Всичко е късмет специално за въдиците ! аз съм им местел местата нарочно и пак на 1-та си взима !
В интерес на истината това е най скапаната въдица от едно време е още,но без нея не ходя.sapuna1971 написа:Никога не удря на новата придобивка!Винаги бие на антиките,че да има шанс да се спаси!
Обяснение нямам!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Алеко Константиновия герой бай Ганньо би каэап ,,ИМАП СИ БИЛ ПАРИ,ПЛАТИЛ СИ,,Щом е на платено,прощавай
И на мен ми сее случвало подобен карък
Отивам на Дунав эа сом с приятел,эалагамевъдиците и подкарваме ракията и меэетата
Эаложихме на две рибки,две попови прасета и накрая остана еднна таранка около една педя и аэ я съжалих-хвърлих я на една стара реэервна въдица,но късметът точно на нея дойде-6.5кг,сом,а на другите ТЪН не каэа
НЬСЛУКА

НЬСЛУКА

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
- de4ev72
- новобранец
Може би на всеки му се е случвало рибата да предпочете в даден ден точно една въдица,обаче има една стара поговорка-"Няма нищо случайно на този свят".
При подобно положение аз винаги съпоставям приликите и разликите с монтажите на другите въдици,дори и далечината на замятане с "кадемлииката", с цел постигане на по-добри резултати.
През миналата и тази година такова нещо не ми се е случвало.
Няма ред и закони в тази държава,няма и риба.И още повече няма да има, за съжаление.
При подобно положение аз винаги съпоставям приликите и разликите с монтажите на другите въдици,дори и далечината на замятане с "кадемлииката", с цел постигане на по-добри резултати.
През миналата и тази година такова нещо не ми се е случвало.
Няма ред и закони в тази държава,няма и риба.И още повече няма да има, за съжаление.
-
- и господ не е толокова добър
Дибелината на влакното същото ли е,макара,пръчка,монтаж,всичко е от значение.С различните пръчки хвърляш с една и сища сила на различни дистанция.Така е и с монтажа,с един модел тежест се приземява едно с друг друго.Направи две напълно еднакви въдици с всичко еднакво дори и дължината на повода и тогава ако хваща само тя значи има божия намеса 

Точно това ме изненада ,че пръчката я местих на различни места и дистанции. Монтажите са еднакви.snegk написа:Дибелината на влакното същото ли е,макара,пръчка,монтаж,всичко е от значение.С различните пръчки хвърляш с една и сища сила на различни дистанция.Така е и с монтажа,с един модел тежест се приземява едно с друг друго.Направи две напълно еднакви въдици с всичко еднакво дори и дължината на повода и тогава ако хваща само тя значи има божия намеса