Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Шарани на Доганово
- vankata86
- фен клуб-скобар
Шарани на Доганово
Здравейте колеги!!И аз да споделя едно излетче от 15.10,малко късничко,но по-добре късно ,от колкото никога
Та в петък вечер се чувам по телефона със двама колеги от форума и мой приятели Крум(Kuzmich) и Тошко(pizzafish)
и се разбираме да ходим на въпросното място за шарковци
В Събота сутринта ставам приготвям се, подреждам багажа и чакам Kuzmich да звънне,че е тръгнал към нас
И ето Kuzmich звъни,само ме попита на кой етаж бях,че да се качи да ми помогне със пренасянето на багажа ,че нали съм със счупен крак
и той ми помага за по-тежките неща за което ,много,много съм му благодарен и газ към Доганово
Пристигнахме към 7:00,7:15 и почнахме да разпъваме сергиите ,та към 8:00,8:15 бяхме на вода!!!Захранихме първоначално със тежка храна,малко стрелба с бял и царевица и чакаме първото кълване
И след около 30мин. започнах да викам на Тошко,айде искам да видя опънат ластика ти...и оп-обаче се опъна моя
и първия шарко в кепа
Но не след дълго Крумчо и Тошко извадиха първите си риби
И след това една голяяяяяяма палза ,риби скачат ,но не пипат
Пробвахме всичко за което се сетим
И накрая ги набарахме на какъв монтаж и сръв искат да взимат:монтажа беше на пропадане и стръв торен със два бели
Аз бях със плувка 0.75,основно 0.16,повод 0.14,кука B611 номер 14 и ластик 0.96 веспе ,голям кеф е с малък диаметър ластик и риби по 1,200,1,500 да вадиш
направо жестокоооооооооо
Ловихме до към 18:30 и почнахме да събираме,че сега нали по-рано става тъмно
Крайния резултат беше някъде към 30 риби,като Крумчо хвана към 20,аз към 6-7 и Тошко 3-4
Но с Крумчо не можеме да се мерим ,все пак стигна до полуфинал на Вятърните мелници
Айде стига съм писал,че сиг. вече досаждам

Ето и няколко снимки

Дано ви е харесал репортажа

Поздрави и наслука на всички :fish1:

Ето и няколко снимки

Дано ви е харесал репортажа

Поздрави и наслука на всички :fish1:
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Шарани на Доганово
Добър риболов сте направили .То гьолче на Доганово,да не е дето се премести Венци от Белопопци или е друго.Какви са условията за риболов?
Всичко може,но не всеки го можe.

- cveto77mir
- фен клуб-скобар
Добро иэлетче
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Евала за излета, само каракуди ли има или са пуснали и трофейни шарани. 

- vankata86
- фен клуб-скобар
Да на Венци от Белопопци е!!!Условията са 8лв. на пръчка като има три гьолчета едно до друго!!1В едното има пъстърви,в другото шарани до 2кг. и имаш право да си вземеш един,а третия са уж шарани над 1.5кг. и нямаш право да си взимаш нищоMITKO70 написа:Добър риболов сте направили .То гьолче на Доганово,да не е дето се премести Венци от Белопопци или е друго.Какви са условията за риболов?

- vankata86
- фен клуб-скобар
Каракуди не сме ловили и не знам да има,но докато бях аз там,на това гьолче където не си взимаш рибата едни колеги извадиха сомче към 2-3кг. и един шаран към 4.200кг.qno_zloo написа:Евала за излета, само каракуди ли има или са пуснали и трофейни шарани.

Ako някой се чуди, къде изчезва рибата от яз.Огняново.....
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много пресилено се исказа, дай снимки или видео да видиме думитети.naskobo написа:Ako някой се чуди, къде изчезва рибата от яз.Огняново.....
- dragonaz
- научил се да хвърля
Подкрепям и двамата.qno_zloo написа:Много пресилено се исказа, дай снимки или видео да видиме думитети.naskobo написа:Ako някой се чуди, къде изчезва рибата от яз.Огняново.....
Яното го подкрепям, защото Доганово изглежда да е зарибен единствено и само от развъдник.
А другият колега със съмненията, защото съм чувал от хора (в личен разговор), които живеят
в Огняното и ловят на Белопопци, че в последното гьолче голяма част от рибата е мрежена от язовира и това било без съмнение.
Чудесен излет и евала за това, че сте ги "намерили", "набарали" тези красиви шарковци

Браво на майсторите.

- vankata86
- фен клуб-скобар
ето още малко снимчици от излета

- mitko ribara
- ще става разбирач
Браво добри риби!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!