Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Нова придобивка Line Winder 3.80м
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- научил се да хвърля
Re: Нова придобивка Line Winder 3.80м
Честито колега!
Много риби с новата придобивка!
Много риби с новата придобивка!
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
честито и от мен,каде е покривалото за носа,ползвам такава 3.30м и има такова,за море е по-добре
Зравей,колега от двама се носи без никакъв проблем даже мислиме да слагаме колела на транеца та да може и един да си я таркаля6tukara написа:Поздравления колега аз също си гледам да заприходя нещо подобно и искам да питам
Надута лодката двама човека лесно ли я носят.
Този двигател 3,5 К достатъчен ли е за тази лодка.
Удобно ли е да се надува и раздува тъй като мисля да я транспортирам сгъната.

Двигателя е слабичък за нея но си я бута, за тролинг става и е страшно икономичен.
За удобството,какво да кажа едно 30/40мин. ни беше като за първи път ,ама то си беше и як студ ,как се беше удървила само мани мани.........

Зависим от риболова !!!!!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Колелата са си удобство,ние си ги направихме,а след нас и 2 приятели,излизат 50-60лв.
Тази година ползвах и аз помпа на 12в. за надуване и след това крачна/ръчна за докарване на работно налягане,много е удобно и бързо.Крачните се пукат след време на едно и също място,вече видях няколко ,включително и моята.
Тази година ползвах и аз помпа на 12в. за надуване и след това крачна/ръчна за докарване на работно налягане,много е удобно и бързо.Крачните се пукат след време на едно и също място,вече видях няколко ,включително и моята.
Всичко може,но не всеки го можe.