Защо ми изчезна темата?

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Защо ми изчезна темата?

Мнение от gotra »

Писах вчера в раздел "Продава / Купува (нериболовни)" относно продажбата на кубинки и камуфлаж. До преди 1 час темата си беше там. Защо е изтрита или преместена? В кое по - точно не отговаря на изискванията? Понеже не знам кой я е затрил пиша тук.
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Защо ми изчезна темата?

Мнение от stich »

Това имах предвид днес,когато писах в обявата ти колега.
Исках да помогна,защото знаех какво ще се случи.
Имаше време да коригираш нещата,но...
Не че е моя работа,но ето и причините:

Задължителни изисквания за пускане на обява :arrow: :arrow: :arrow:

1. Ясно и точно заглавие отговарящо на стоката която се продава!
2. Техн. данни на продукта.
3. Състояние на продукта.Ново, употребявано, дефекти, забележки и т.н.
4. Къде се намира стоката. Град, село и т.н.
5. Снимка на стоката. Реална!
6. Телефон за връзка.
7. Обяви за стоки без обявена цена ще бъдат изтривани.

Всички теми не отговарящи на тези изисквания ще бъдат изтривани без предупреждение!
Изображение
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

gotra написа:Писах вчера в раздел "Продава / Купува (нериболовни)" относно продажбата на кубинки и камуфлаж. До преди 1 час темата си беше там. Защо е изтрита или преместена? В кое по - точно не отговаря на изискванията? Понеже не знам кой я е затрил пиша тук.
След като има търгаши да си пласират стоката в неограничени количества нека модераторите да трият,но за едни кубинки и един камуфлаж....незнам.И аз имах три чувала с царевица които ми дойдоха в повече и пуснах тема в магазина,но като тебе ме изчаткаха без дори да ми пуснат едно лично съобщение.Колега извинявай ,че писах в твоята тема,но наистина ме боли като гледам какво става с форума. :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

ex на мене колко са ми трили...голяма работа пускай друга и готово..:)
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gotra »

Въпроса изобщо не е пускането отново. След втория ми пост всичко по темата беше както трябва, но пак беше изтрита..
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Незнам, аз от магазина съм много доволен, продавам си купувам си и не съм имал проблем, нека модератор да каже ако е в теб причината да се поправиш и все пак прегледай да не е в теб/вас причината. :drinkers:
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

MITAKA_STZ написа:
gotra написа:Писах вчера в раздел "Продава / Купува (нериболовни)" относно продажбата на кубинки и камуфлаж. До преди 1 час темата си беше там. Защо е изтрита или преместена? В кое по - точно не отговаря на изискванията? Понеже не знам кой я е затрил пиша тук.
След като има търгаши да си пласират стоката в неограничени количества нека модераторите да трият,но за едни кубинки и един камуфлаж....незнам.И аз имах три чувала с царевица които ми дойдоха в повече и пуснах тема в магазина,но като тебе ме изчаткаха без дори да ми пуснат едно лично съобщение.Колега извинявай ,че писах в твоята тема,но наистина ме боли като гледам какво става с форума. :drinkers:
Стига се прави на луд брат, от няколко години пускаш обяви за тези три чувала, така ли не свършиха. Опитах се да бъда толерантен с теб, като ти писах, че ако има грешка извинявай, но ти не се траеш. Аз поне съм виждал много обяви за няколко години и то само за царевица- 3 чувала.Ами те гъгриците я изядоха вече.Да не говорим, че никой нормален човек няма да плати за транспортни услуги цена повече от стойността на царевицата. :wink:
П.П. От днес на татък ще трия всяка обява която не е по-правилата, няма да подканвам, пуснете снимки, напишете телефон и т.н. :evil:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Аз най се дразня когато няма снимки и на кое населен място се намира продукта (не попълнили коректно регистрацията си), за снимките ми е чудно как така в 21 век стартират някой обяви. :roll:
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

И аз да си кажа,ако някой може да каже че модераторите не са толерантни .......аз а и другите момчета постоянно подканяме ,молим ,и обясняваме !По принцип не сме длъжни да го правим но ,за да запазим приятелския тон и отношения се опитваме да бъдем ларж ,както се казва.Да ама когато потребители и то стари пушки ,пренебрегват правилата на мен лично ми идва малко в повече!Та ,Митак стига с тая царевица ,продаде доста от нея ,до колкото си спомням Илия беше мъж и ти се извини за "оная обява",бъди и ти такъв и не прекалявай :wink:

gotra обявата ти е била изтрита защото си нарушил правилата,какво толкова има да се чудиш :roll:

И накрая дали и аз няма да спра с подканянето и молбите ,щото то както и да се държим все сме виновни,така че .....
Поздрави и бъдете големи хора и осъзнавайте грешките си :wink:
Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Никога не съм прибягвал до услугите на магазина,макар че доста неща са ми харесвали и съм искал да ги закупя,но по природа съм доста недоверчив и това може би е основната причина! Но четейки подобни теми винаги се сещам за тоя виц:
-"Донесъл чукчата свой роман в една редакция. Редакторът го прочел и му казва:
- Разберете, слабо е. Трябва да четете класика. Чели ли сте Достоевски, Толстой, Тургенев?
- Не! Чукча писател, не читател. "
:wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
esho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от esho »

Малко встрани от темата, но се зачетох тук и ми се иска да изкажа мнението си.

За всяко нещо си има правила, които трябва да се спазват, а ние българите сме свикнали много, много да не го правим. И всеки си мисли че е прав и света се върти около него, и когато нещо не му е угодно винаги някой друг е виновен и никой не вижда собствените си грешки, а търси вината у другите.
Това е мое мнение и не искам да обидя някой. Просто така виждам нещата, дето си вика с простия си акъл :D
Поздрави :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”