Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

СЕЗОН 2011
Модератор: nkolev66
Re: СЕЗОН 2011
[quote="tolio_pm
Ааааа,ми че как;отивам на пристанището с мотора,облякън с колана,жилетката,и тн."шляпуркам"докът ми писне,от там свалям само плавниците,маската и бонето,и направо у банята
[/quote]
ЪЪЪ...що не пробваш без да ги сваляш да караш мотора ...и те тогава да те снима братчедката,ще стане снимка за чудо и приказ
Бъзикам се ,да не вземеш се обидиш,ама ми стана смешно като си те представих на мотора с маската,шнорхела и плавниците ,а на кукана се мятат диво няколко лаврака (с пожелания)
.
Ааааа,ми че как;отивам на пристанището с мотора,облякън с колана,жилетката,и тн."шляпуркам"докът ми писне,от там свалям само плавниците,маската и бонето,и направо у банята

Бъзикам се ,да не вземеш се обидиш,ама ми стана смешно като си те представих на мотора с маската,шнорхела и плавниците ,а на кукана се мятат диво няколко лаврака (с пожелания)

- penioprimorsko
- новобранец
Колеги , темата е за улов,предържайте се към нея. 

- Jack Daniels
- разбира нещата
Днес прозвъних едни аверчета от нашата кръвна група и положението е към зазимяване на такъмите. Приморско - 3 м видимост, риба - йок, Агалината- 2 м видимост , риба - пак йок, Черноморец и буруна и вромос 1-2 м видимост, риба - един-два йока
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Гмуркането винаги е било до края на Ноември,затова че спокойно
Дори тепърва ще става интересно, когато започне миграцията на хищника

Дори тепърва ще става интересно, когато започне миграцията на хищника

- Jack Daniels
- разбира нещата
Днес реших да изпреваря съботната миграция към морето , че на спокойствие да проверя дали е тръгнала другата миграция. Обаче още не е. Изненадах рибоците докато си пасяха спокойно по зелената морава,.... и им развалих спокойствието
- Прикачени файлове
-
- Снимка(4).jpg (111.48 KiB) Преглеждано 1250 пъти
Последно промяна от Jack Daniels на Пет Окт 21, 2011 5:51 pm, променено общо 1 път.
Браво Веско, ей такива работи искам да виждам като отворя сайта.
Пашата обича смелите.
Че кой не иска бе Злати .Да си жив и здрав Весо и да ни радваш по често с подобни успехи .
НАСЛУКА

НАСЛУКА

...м-да гущерските дрехи пак бяха метнати на терасата
...Веско вече знай , че ши гу издам и...без бой си качва снимките на улова

- Jack Daniels
- разбира нещата
Айде - последната реколта за тази година- направих си пак любимото число /само дето на тотото не мога да го докарам/ плюс едно бонусче, Митак, опрах доспехите и вече догодина живот и здраве щи ги просна на тела да им се любуваш 
Пояснение : Ракът не е малък, ами рибите са ГОЛЕМИ

Пояснение : Ракът не е малък, ами рибите са ГОЛЕМИ

- Прикачени файлове
-
- Снимка(5).jpg (86.48 KiB) Преглеждано 1174 пъти
Последно промяна от Jack Daniels на Съб Окт 22, 2011 8:43 pm, променено общо 3 пъти.
...браво Джимбич ....аз не смятам да заривам още....сега карам едно грипче на крак ...и ги мятам ....ако има риба още де

Наборе къде я береш тая реколта , да не си обрал некой рибарски магазин за дупчени риби а ?

-
- разбира нещата

Вчера с по по-горе показаното "кадро" завърши сезон 2011 за мен
Към 15:00 отскочих до "моряшкия"вълнолом с надеждата че покрай хубавото време ще даде и някоя хубава рибка,но уви.След час и половина във водата,и кратките срещи единствено с илария не по-голяма от педя,"дочух" лекинкото пищене в лявото ушенце

Поздрави и успехи на всички колеги,независимо дали за тях сезона продължава ,или не
Пп:Поне покрай дъщерята,си докарах рибите дома:

Пп2:Съжалявам ако съм "подвел" някой с поста си

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Тольо, не се отчайвай. Всички гмуркачи кой по-малко, кой повече, периодично страдаме от ушенцата. Преди няколко години, цял един сезон не можех да си потопя главата във водата.
Синът ми и приятели също често страдат. Ако нямаш някакви анатомични изменения миисля ,че ще се справиш с проблема. Успех ти желая!
Синът ми и приятели също често страдат. Ако нямаш някакви анатомични изменения миисля ,че ще се справиш с проблема. Успех ти желая!

Никоя риба не е по - важна от живота !
- penioprimorsko
- новобранец
Днес следобед на устието на Ропотамо-Пак много бистро,видях 3 кефала от далече без да стрелям,общо взето риба нямаше.Сезон 2011 за мен приключи,зазимявам такъмите до Сезон 2012