Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

захранка Promix
Модератор: Paublo_Eskobar
захранка Promix
Здравейте колеги! Досега бях чувал за тази захранка,но не съм я пробвал.Какво ви е мнението за нея.Добра ли е ?Момчето днес в магазина много я похвали,но се колебая.Какво ще кажете?
Re: захранка Promix
промикса е хубава захранка.Винаги ми е давала резултат.Тя и сезонито са може би най добрите от българските захранки
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пресен пример само ти давам от предната седмица бях на реката нямаше друга храна освен промикс в магазина викам тамън ще я пробвам взимам си аз отивам (взех си 2 пакета) разбърках я взех да опъвам такъмите премерих дълбочината всичко си подредих овлажних отново направих си топките 10 кюфтенца(на река само с кюфтета храня ) и почнах да захранвам и оле изненада от 10 8 плуваха отгоре другите се разпаднаха още на повърхноста викам кво стана бе ще слагам още вода получи се малко по-лепкава от колктоо трябва хвърлям 4 този път от тях 3 плуват викам си WTF от там първата къртичина която видях я пресях айде в остатъка и подхраних отново вече всичко ок влажност потъват да ама рибите не бяха пред мен а на 30 метра под мен където потъна първоначалните 11 топки.Та мнението ми е че повече няма и да си помисля за промикс по-добре да си взема 2 хляба и 1 кюспе да объркам от колкото да се чудя как да импровизирам....

Без риболов няма любов !
Лепкава никога няма да се получи правилната консистенция ! Изсветлява като постои във водата ! 90 процента бисквита и много малко ценни съставки ! По добре нещо друго !
-
- ще става разбирач
Промикса ,е една от най добрите български захранки.Във нея има достатъчно ефективни компоненти ,които работят добре както в езеро ,така и в течяща вода .Това че на колегата по горе,не му е свършила работа,не означава че захранката е лоша,а най вероятно е от некомпетентно овлажняване.Освен това за река се използват различни атрактанти,както и утежнители ,като глина,пясък,мозайка,чакъл,дори и камъни.Купувай колега,и ще останеш доволен.Успех !!!
И падащата звезда е била изгряваща .
Аман от наще храни....вече отписах всичките освен Филстара...слагам 50% от него и 50 от Ванде-то и си решавам проблемите 

Най-голямата риба е изпуснатата

Не съм я ползвал близо година ( само трапер,Вде,Динамит бейтс) утре ще я ползвам и ще рапортувам ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Искаш да ми кажеш че съм некомпетентен и то точно в объркването на подхранка за рекагуслар написа:Промикса ,е една от най добрите български захранки.Във нея има достатъчно ефективни компоненти ,които работят добре както в езеро ,така и в течяща вода .Това че на колегата по горе,не му е свършила работа,не означава че захранката е лоша,а най вероятно е от некомпетентно овлажняване.Освен това за река се използват различни атрактанти,както и утежнители ,като глина,пясък,мозайка,чакъл,дори и камъни.Купувай колега,и ще останеш доволен.Успех !!!

Без риболов няма любов !
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Винаги ще има доволни и недоволни от дадена захранка.Аз съм ползвал универсалната,както и "Езеро" и съм имал добри резултати - това на затворен водоем.
Само да добавя ,че на Петко Меденката захранката Елит е сто пъти по добра !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
...и винаги с еднакъв състав.Последния Промикс беше отвратителен.На малкия му го подариха на един турнир за деца,иначе не бих си купил.Явно трябва да се улучи партида,което е недопустимо за един производител да допуска различен състав на една и съща храна.Точно с една чаша вода се овлажни и стана мазало.Изобщо не изпръхна,а какъв беше Промикса едно време еееееехххх.dogidog написа:Само да добавя ,че на Петко Меденката захранката Елит е сто пъти по добра !
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Напъпно споделям мнението на колегата ЕКСТАЗИ по горе защото същото се случи и на мен . Никаква лепкавост и хранителни качества. Ще си помисля дори , дали да я ползвам и за пълнеж към по стойностна .
Днес я ползвах изцяло(Промикс-езеро), добавих само коноп и изпънат бял, доволен съм и ако ми свърши ВДЕ-то ще я ползвам. НЕ е боклук, но все пак не може да се мери с ВДЕ, Сенсас и др.
Ето резултата от днешната проба : [URL=http://riboko.snimka.bg/reports/ri ... ?r=0[/img][/url]
Другия път ще направя пряко сравнение Промикс - ВДЕ !
Ето резултата от днешната проба : [URL=http://riboko.snimka.bg/reports/ri ... ?r=0[/img][/url]
Другия път ще направя пряко сравнение Промикс - ВДЕ !

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

ВДЕ срещу Промикс -смях
Отдавна не използвам Български храни,единствено взимам понякога Филстар в опаковка от 2.5кг и ЕЛИТ,но само за пълнеж.Ходя един два пъти седмично и искам риболова да ми е качествен,не да си губя времето.Винаги ще има риболовци ,които ще си ловят с храната ,която те си харесват,за това и има разнообразие.Не ангажирам с нищо и никой,но Промикса не е това което беше.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Сравнението Вде-Промикс искам да покаже с колко по добро е Вде /добре доказано/ НЕ казвам че Промикса е най-добрата храна, в мазето си имам само Трапер ,Вде и Старфиш-друго не ползвам, просто защото привличат и задръжат по-добре рибата на петното - не защото са вносни и гъзарски!!butnik написа:![]()
![]()
Това сравнение е направо смешно.Това,че си хванал някоя риба не го слагай в успешни,ако имаше някой до теб с ХРАНА щеше да си бъркаш в носа.
ВДЕ срещу Промикс -смях
Отдавна не използвам Български храни,единствено взимам понякога Филстар в опаковка от 2.5кг и ЕЛИТ,но само за пълнеж.Ходя един два пъти седмично и искам риболова да ми е качествен,не да си губя времето.Винаги ще има риболовци ,които ще си ловят с храната ,която те си харесват,за това и има разнообразие.Не ангажирам с нищо и никой,но Промикса не е това което беше.