захранка Promix

Модератор: Paublo_Eskobar

asa3yt
новобранец
новобранец

захранка Promix

Мнение от asa3yt »

Здравейте колеги! Досега бях чувал за тази захранка,но не съм я пробвал.Какво ви е мнението за нея.Добра ли е ?Момчето днес в магазина много я похвали,но се колебая.Какво ще кажете?
vwsport89
фен клуб-скобар

Re: захранка Promix

Мнение от vwsport89 »

промикса е хубава захранка.Винаги ми е давала резултат.Тя и сезонито са може би най добрите от българските захранки
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Пресен пример само ти давам от предната седмица бях на реката нямаше друга храна освен промикс в магазина викам тамън ще я пробвам взимам си аз отивам (взех си 2 пакета) разбърках я взех да опъвам такъмите премерих дълбочината всичко си подредих овлажних отново направих си топките 10 кюфтенца(на река само с кюфтета храня ) и почнах да захранвам и оле изненада от 10 8 плуваха отгоре другите се разпаднаха още на повърхноста викам кво стана бе ще слагам още вода получи се малко по-лепкава от колктоо трябва хвърлям 4 този път от тях 3 плуват викам си WTF от там първата къртичина която видях я пресях айде в остатъка и подхраних отново вече всичко ок влажност потъват да ама рибите не бяха пред мен а на 30 метра под мен където потъна първоначалните 11 топки.Та мнението ми е че повече няма и да си помисля за промикс по-добре да си взема 2 хляба и 1 кюспе да объркам от колкото да се чудя как да импровизирам....
Изображение
Без риболов няма любов !
dogidog
новобранец
новобранец

Мнение от dogidog »

Лепкава никога няма да се получи правилната консистенция ! Изсветлява като постои във водата ! 90 процента бисквита и много малко ценни съставки ! По добре нещо друго !
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Промикса ,е една от най добрите български захранки.Във нея има достатъчно ефективни компоненти ,които работят добре както в езеро ,така и в течяща вода .Това че на колегата по горе,не му е свършила работа,не означава че захранката е лоша,а най вероятно е от некомпетентно овлажняване.Освен това за река се използват различни атрактанти,както и утежнители ,като глина,пясък,мозайка,чакъл,дори и камъни.Купувай колега,и ще останеш доволен.Успех !!!
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
assv
фен клуб-скобар

Мнение от assv »

Аман от наще храни....вече отписах всичките освен Филстара...слагам 50% от него и 50 от Ванде-то и си решавам проблемите :)
Най-голямата риба е изпуснатата
Изображение
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Не съм я ползвал близо година ( само трапер,Вде,Динамит бейтс) утре ще я ползвам и ще рапортувам ! :)
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

гуслар написа:Промикса ,е една от най добрите български захранки.Във нея има достатъчно ефективни компоненти ,които работят добре както в езеро ,така и в течяща вода .Това че на колегата по горе,не му е свършила работа,не означава че захранката е лоша,а най вероятно е от некомпетентно овлажняване.Освен това за река се използват различни атрактанти,както и утежнители ,като глина,пясък,мозайка,чакъл,дори и камъни.Купувай колега,и ще останеш доволен.Успех !!!
Искаш да ми кажеш че съм некомпетентен и то точно в объркването на подхранка за река :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Само да ти отбележа че от началото на сезона до сега съм пропуснал около 20 риболова и то точно на река поради простата причина че ходя малко да разнообразявам на язовир... Цяло лято че дори и сега ползвам MVDE,Traper,Mundial,Star Fish та дори и Филстар е такава трица не бях бъркал досега във всичките подхранки добавям компоненти(коноп трохи,изпънат бял) е как досега не ми изплува една от изброените ?!? Мнението си е лично мое не искам да ангажирам никого с него имал съм преки наблюдения с много видове български захранки и мнението ми за тях е едно също,че има още много хляб да изядат за да стигнат поне на половина качеството на някоя от вносните.Като за начало бих им препоръчал да прекарват храните през термична обработка,да свикнат да не оставят боклуци от чувалите в които прекарват суровините и другото да се научат най-накрая че с толкова много бисквита вътре може да направиш торта а не добър риболов също тъка не може с 1 чаша вода да овлажнявам 1кг българска храна а същото количество вода сложено в 1кг вносна подхранка да утежнява съвсем леко по-финните частици!!! Ама както казах това си е мое мнение никого не ангажирам с него,просто някой път си вземете вносна храна и ще разберете за какво говоря!
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Винаги ще има доволни и недоволни от дадена захранка.Аз съм ползвал универсалната,както и "Езеро" и съм имал добри резултати - това на затворен водоем.
dogidog
новобранец
новобранец

Мнение от dogidog »

Само да добавя ,че на Петко Меденката захранката Елит е сто пъти по добра !
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

dogidog написа:Само да добавя ,че на Петко Меденката захранката Елит е сто пъти по добра !
...и винаги с еднакъв състав.Последния Промикс беше отвратителен.На малкия му го подариха на един турнир за деца,иначе не бих си купил.Явно трябва да се улучи партида,което е недопустимо за един производител да допуска различен състав на една и съща храна.Точно с една чаша вода се овлажни и стана мазало.Изобщо не изпръхна,а какъв беше Промикса едно време еееееехххх.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

Напъпно споделям мнението на колегата ЕКСТАЗИ по горе защото същото се случи и на мен . Никаква лепкавост и хранителни качества. Ще си помисля дори , дали да я ползвам и за пълнеж към по стойностна .
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Днес я ползвах изцяло(Промикс-езеро), добавих само коноп и изпънат бял, доволен съм и ако ми свърши ВДЕ-то ще я ползвам. НЕ е боклук, но все пак не може да се мери с ВДЕ, Сенсас и др.
Ето резултата от днешната проба : [URL=http://riboko.snimka.bg/reports/ri ... ?r=0[/img][/url]
Другия път ще направя пряко сравнение Промикс - ВДЕ ! :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

:D :D :D Това сравнение е направо смешно.Това,че си хванал някоя риба не го слагай в успешни,ако имаше някой до теб с ХРАНА щеше да си бъркаш в носа.
ВДЕ срещу Промикс -смях
Отдавна не използвам Български храни,единствено взимам понякога Филстар в опаковка от 2.5кг и ЕЛИТ,но само за пълнеж.Ходя един два пъти седмично и искам риболова да ми е качествен,не да си губя времето.Винаги ще има риболовци ,които ще си ловят с храната ,която те си харесват,за това и има разнообразие.Не ангажирам с нищо и никой,но Промикса не е това което беше.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

butnik написа::D :D :D Това сравнение е направо смешно.Това,че си хванал някоя риба не го слагай в успешни,ако имаше някой до теб с ХРАНА щеше да си бъркаш в носа.
ВДЕ срещу Промикс -смях
Отдавна не използвам Български храни,единствено взимам понякога Филстар в опаковка от 2.5кг и ЕЛИТ,но само за пълнеж.Ходя един два пъти седмично и искам риболова да ми е качествен,не да си губя времето.Винаги ще има риболовци ,които ще си ловят с храната ,която те си харесват,за това и има разнообразие.Не ангажирам с нищо и никой,но Промикса не е това което беше.
Сравнението Вде-Промикс искам да покаже с колко по добро е Вде /добре доказано/ НЕ казвам че Промикса е най-добрата храна, в мазето си имам само Трапер ,Вде и Старфиш-друго не ползвам, просто защото привличат и задръжат по-добре рибата на петното - не защото са вносни и гъзарски!! :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”