Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на тежко
naRiba.com

Форум




много е тежко
Модератор: sapuna
- spook
- ще става разбирач
- Мнения: 383
- Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 5:15 pm
- Местоположение: несебър-влас и обратно....
много е тежко
здрасти пичове ! много е гадно когато във форума има празни теми !
да вземем да ги напълним а?
да вземем да ги напълним а?
-
- вече хвърля и на тежко
- Мнения: 204
- Регистриран на: Сря Окт 13, 2004 12:13 pm
- Местоположение: Младост 4 ;)
Mitchell написа:Тиквеното семе бели ли се предварително? А солта на вкус, нали?









Ми да, всичко е сезонно едва ли не... Млечната царевица - като й дойде времето, тиквеното семе - като узреят тиквите, дъждовните червеи - като изплющи пороя, щурците - когато издебнете каламитета и така...
На тиквените семки им слагам и по малко бяло брашно, стават по-вкусни.
Помежду другото, колега, тия семки са бая големшки, че и твърди, и ръбати. Най-добре е да се сложат на косъм.
На тиквените семки им слагам и по малко бяло брашно, стават по-вкусни.

Помежду другото, колега, тия семки са бая големшки, че и твърди, и ръбати. Най-добре е да се сложат на косъм.
