Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Отриване на щукарския сезон.
Модератор: sapuna
- Whassup
- ще става разбирач
Re: Отриване на щукарския сезон.
Казвахме, че от август ще тръгнат щуките, но не тръгнаха. Казвахме и за септември, но отново не тръгнаха. Е, крайно време им беше 
Наслука на всички!

Наслука на всички!
моите са от септември 

- bokataxxxl
- новобранец
- Обратна връзка:
браво пако хубава щука
и другия път се обади като ходиш
поздрави дарко

и другия път се обади като ходиш

поздрави дарко

- ПавкатаКТМ
- новобранец
Перфектни топли дни, дойде нова блесничка, слънце та чак жега ... а щука не и пак не, един път дори не подгони, нито бързи, нито бавни, нито червени, нито клатушки. Откачиха ми се ръцете, един воблер пак оставих на дървото, и на обяд хвърлих на дъно и зачаках, правейки скара-бира през това време. Е, поне тук не беше капо, не е кой знае какво като улов, ама все пак 
Щуките ли са много сити, какво ли ги мъчи, не знам ... Лошо е времето, викам си, че пада налягане и е залегнала.Вятър ли е, значи се е скрила из папурите. Хубаво ли е, пак я няма ...

Щуките ли са много сити, какво ли ги мъчи, не знам ... Лошо е времето, викам си, че пада налягане и е залегнала.Вятър ли е, значи се е скрила из папурите. Хубаво ли е, пак я няма ...

Павел, о878 І7878з
- Whassup
- ще става разбирач
От началото на месеца се скъсвам да хвърлям блесни, воблери, силикони, клатушки и не пипа, дори удари няма. Само на рибе има успехи.
-
- новобранец
И аз открих сезона на щуките! 

-
- новобранец
Колега, какви са им размерите на тез риби, че изглеждат някак си тумбести?ПавкатаКТМ написа:

Само най-големият студ може да ми попречи да риболовствам!
-
- новобранец
Минала седмица едно приятелче извади една 4 килограмова, 73 сантиметрова красавицаShag написа:Явно сега един калибър дават![]()

- Whassup
- ще става разбирач
В петъка баща ми хвана една 3 кила и беше 75 санта, само че на Дунава.
Браво колега хубавица!!!ПавкатаКТМ написа:E рано й е още май на щуката, и не ще, и не ще. Ни на рибе, ни на воблер, и те това е. Ама поне един захапа, та се отсрамихме![]()
- ПавкатаКТМ
- новобранец
Благодаря на всички. На горната снимка двете щуки са 1200гр и 1300гр.
Днес, също решихме да направим един раносутришен излет, за да се върнем до довечера за гласуването.
Дойде и нова блесна на АбуГарсия, медна, тежка, бавна, с единична кука и водачи срещу обрасло с водорасли дъно.
И нищооо.....почти
Сцепи ни вятър, едно кълване сутрин и откачване до брега, ама беше детски размери около 500гр максимум, и след това Вятър, вятър и пак вятър, и едно голямо НИЩО за 8 часа риболов. Нищо на блесни и воблери, нито едно чукване. Нищо на дъно, нито един опън. Съвсем случайно, при вадене на плувка с жива таранка за приманка, в движение при прибиране вече, удари. Един удар, на прибиране, в края на риболова, но пък за сметка на това красавица
Днес, също решихме да направим един раносутришен излет, за да се върнем до довечера за гласуването.
Дойде и нова блесна на АбуГарсия, медна, тежка, бавна, с единична кука и водачи срещу обрасло с водорасли дъно.
И нищооо.....почти

Сцепи ни вятър, едно кълване сутрин и откачване до брега, ама беше детски размери около 500гр максимум, и след това Вятър, вятър и пак вятър, и едно голямо НИЩО за 8 часа риболов. Нищо на блесни и воблери, нито едно чукване. Нищо на дъно, нито един опън. Съвсем случайно, при вадене на плувка с жива таранка за приманка, в движение при прибиране вече, удари. Един удар, на прибиране, в края на риболова, но пък за сметка на това красавица

Павел, о878 І7878з
- ПавкатаКТМ
- новобранец
- koda33
- разбира нещата
Арен крокодил
, браво колега

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Днес на Стефаново 7 часа возене из гьола с лодката ,пробвах всички места и примамки които имам-воблери,блесни,тапи и т.н.ииииииииии ПЪЛНО КАПО
не знам какво става

не знам какво става