ПЕТ МОГИЛИ платония водоем

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

boko-1
новобранец
новобранец

ПЕТ МОГИЛИ платония водоем

Мнение от boko-1 »

Здравеите колеги от преди редовно посещавах 5те могили и имаше някяква риба но последните 3-4 седмици абсолютно нищо не се лови,ЗАЩО ЛИ защото тоя МОШЕНИК които го е взел под аренда ли е незнам не зарибява с никаква риба,миналата година този същия казваше че е пуснал в гьола 30хиляди забележете (сома) а не сомчета но дори и така да е там трябва да ври от сомове а,аз лично не съм чул или видял някои да улови дори и мално сомче в този водоем. Значи какво излиза,че ние риболовците които посещаваме този платен водоем и не само него и други такива само си даваме паритена вятъра които ни брули ушите по цял ден а на тези на които плащаме само им пълниме ГУШИТЕ .На платените КРИВИНА,3те777-ВРЪЖДЕБНА,СУХОДОЛ,и още много други платени е същото положение пари даваш ама риба няма,та мисълта ми е драги ми колеги раболовци не е ли време вече да спрем вече да даваме пари на тази долни" ИЗМАМНИЦИ".И ако не е така нека някои ме опровергае. :finga:
Аватар
6tukara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ПЕТ МОГИЛИ платония водоем

Мнение от 6tukara »

На платено не ходя!
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Gosheto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: ПЕТ МОГИЛИ платония водоем

Мнение от Gosheto »

Колега, Петте могили НЕ Е ПЛАТЕН! Това, че оня пияница събира такси от бълъците е проблем, който ще бъде решен, когато се намери някой да го пребие! :D Просто не трябва да му се дават пари!
Относно платените гьолове избора си е твой! Аз примерно ги избягвам, но когато реша да отида отивам на Мелниците или Богров и си правя кефа. Риба не задържам и от свободните гьолове, така че проблеми нямам!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”