Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВОЛЕЙБОЛ
Модератор: dantho.mihov
- dimitar_
- сериозен играч
Аз затова снощи се радвах , защото ние сме непридвидими , пък и срещу Русия си играем трудно , но да се надяваме , че на бразилците ще им е още по - трудно . Няма отбор който да не сме били и няма отбор който да не се съобразява с нас , когато играем както трябва . Липсва ни само малко постоянство , за да сме на върха , дано пак "господ е българин" и да продължим ... !
Но дори и да не продължим , момчетата са си великолепни , и ние може само да се гордеем че са част от БЪЛГАРИЯ !!!
Но дори и да не продължим , момчетата са си великолепни , и ние може само да се гордеем че са част от БЪЛГАРИЯ !!!
- dimitar_
- сериозен играч
Преди малко четах какво се е случило на Доцента и ми е малко криво , но това е друга тема на разговор .
Та ситуацията , адаш , е следната : в групата сме три отбора - Бразилия , България и Русия , играе се всеки срещу всеки . Ние бихме бразилците , паднахме от руснаците , а утре е последният мач от групата между Русия и Бразилия , за нас е най - добре руснаците да бият и ние ще се класираме като втори в групата , но ако бразилците бият , то тогава и трите отбора стават с по една победа и с по една загуба . Тогава кой ще се класира ще се определя по баланса на спечелените и загубените точки във всички геймове , който има най - добър баланс ще е първи , съответно втори или трети . Ей затова тази вечер ние трябваше да направим всичко възможно да спечелим поне гейм , но не би ...
Класират се първите два отбора , после се играе на "кръст" първият от нашата група играе с вторият от другата и обратно , първият от другата с вторият от нашата група . Победителите играят за първо место , а победените за трето . В другата група са Полша , Франция и САЩ .
Та ситуацията , адаш , е следната : в групата сме три отбора - Бразилия , България и Русия , играе се всеки срещу всеки . Ние бихме бразилците , паднахме от руснаците , а утре е последният мач от групата между Русия и Бразилия , за нас е най - добре руснаците да бият и ние ще се класираме като втори в групата , но ако бразилците бият , то тогава и трите отбора стават с по една победа и с по една загуба . Тогава кой ще се класира ще се определя по баланса на спечелените и загубените точки във всички геймове , който има най - добър баланс ще е първи , съответно втори или трети . Ей затова тази вечер ние трябваше да направим всичко възможно да спечелим поне гейм , но не би ...
Класират се първите два отбора , после се играе на "кръст" първият от нашата група играе с вторият от другата и обратно , първият от другата с вторият от нашата група . Победителите играят за първо место , а победените за трето . В другата група са Полша , Франция и САЩ .
Последно промяна от dimitar_ на Чет Юли 12, 2007 7:42 pm, променено общо 1 път.
- SILVESTER
- ще става разбирач
Супер неприятна загуба,просто съм съкрушен,и много ме е яд за непостоянството.
А иначе dimitar_ го обясни най точно.
В най добрия случай, трябва Руснаците да играят утре срещу Бразилия както играха днес срещу нас и да бият.тогава се класираме като 2ри.
В противен случай-Бразилия да победи Русия, но с обща точкова разлика от минимум 17 точки от всички изиграни геймове.
А иначе dimitar_ го обясни най точно.
В най добрия случай, трябва Руснаците да играят утре срещу Бразилия както играха днес срещу нас и да бият.тогава се класираме като 2ри.
В противен случай-Бразилия да победи Русия, но с обща точкова разлика от минимум 17 точки от всички изиграни геймове.
Последно промяна от SILVESTER на Пет Юли 13, 2007 5:50 pm, променено общо 1 път.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- dimitar_
- сериозен играч
За съжеление , бат Милене , май ще си прав , до момента руснаците си играят за тонус и хич не им пука , че ние "пристъпяме от крак на крак " все едно сме пред градска тоалетна и нямаме левче да си платим ! Никой не ни е виновен , но поне наистина да бяха по - добри от нас . То иначе е ясно , че сме добри , ама в най - важните моменти все нещо не достига ...
Пък знае ли човек , може на края да кажа ... горд съм , че Русия игра за нас !!!
Пък знае ли човек , може на края да кажа ... горд съм , че Русия игра за нас !!!
- dimitar_
- сериозен играч
Какво да се прави , като чакаш на чужди мъди кръщене , така става , адаш , но света не свършва с това , идват други мачове , може би по успешни , а аз си нарамвам въдичките и заедно с кучката ще избираме по пътя , дали на Бистра или Бели лом , пък там "каквото червей хване" !!!
За там , каквото и да стане ще напиша ...
За там , каквото и да стане ще напиша ...