Турнир Първенец 16.10.2011

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Турнир Първенец 16.10.2011

Мнение от stelco »

На 16.10.2011 се проведе риболвен турнир на водоем до с.Първенец, близо до гр.Пловдив.

Ето копиран пост от организаторите.

Re: Tурнир Първенец-16.10.2001г.
от butnik на Нед Окт 16, 2011 3:44 pm

Въпреки лошите метеорологични условия турнира се проведе успешно.
Искам първо да благодаря на всички ,които взеха участие в турнира за това ,че издържаха на студа,вятъра и дъжда и най-вече на малкия Стелко.
Много калпаво време,пълно безрибие и все пак някои съумяха да се ориентират в обстановката
И като на всеки турнир имаше победители и победени.
Ето крайното класиране:
1.Краси-Локал
2.Бутников
3.Димивел-Митачето
4.Слайдера-Здравко
5.Кузмича-Петър Василев
6.Стелко и Асен-Честърфийлд-Асен джентълменски отстъпи наградата на малчугана,който взе и приза за най-добър риболовец
Има много снимки,които колегите ще качат по-късно в темата.Очаквайте скоро и последният за тази година турнир.
Ето наградите,които бяха подсигурени от фирма "СИЯ"-гр.Бургас официален дистрибутор на МИЛО за България:

Списък на участниците в турнира:
1.Бутников
2.Краси-Local
3.Stelco-Стилян Стойчев
4.Бойко Николов
5.Краси Кюрпеков
6.Dimivel
7.Илия Тачев
8.Петър Василев
9.Асен Кацаров-Chestarfild
10.Петър Чапанов-Romanista
11.Слайдера
12.Reisa

А следващите редове са от мен.

Благодарности към организатора на състезанието колеката Бутник :clap: .Благодарност и към всички присъстващи колеги риболовци в това трудно (и от към време) състезание. :clap: Браво на малкия риболовец Стелко ,че не се отказа да лови в това лошо време.Радвам се ,че се запознах с колеги с които се знаем само по форумите.Хубаво е да се срещаме дори и по състезания ,защото и на тях се научават доста неща.Много пъти съм се чудил, как може да се лови на щека на такива водоеми на които оградата е за гърбът ти, и ето колегата Local демонстрира. :smt038 Сърдечни благодарности и към колегата Chestarfield за жеста ,който направи :smt038 С две думи БРАВО на всички :smt038 :smt041 :smt038
Ето снимки от състезанието ,някои са размазани ,защото бая ми трепериха ръцете от студ.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Калин–Стоянов
разбира нещата
разбира нещата

Re: Турнир Първенец 16.10.2011

Мнение от Калин–Стоянов »

Поздравления за всички участници! :D
apo_fifti
новобранец
новобранец

Мнение от apo_fifti »

Поздравление за мероприятието но ако може темата да я публикуваш преди састезанието за да можем и групата от Кърджали да се вклучим поздрави :wink:
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Благодаря колега apo_fifti,ще го имам предвид ,обаче в случея аз не съм организатора на състезанието,даже не съм и учасник а само помощник на най-малкия риболовец. :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

apo_fifti написа:Поздравление за мероприятието но ако може темата да я публикуваш преди састезанието за да можем и групата от Кърджали да се вклучим поздрави :wink:
Нашите турнири са далеч от професионалните такива.не ги обявяваме във всички риболовни форуми по простата причина,че се организират на водоеми ,които побират макс 15-20 души.Целта ни е повече да се съберем и видим ,отколкото да гоним високи спортни постижения.А и доста често са организирани с риболов на фидер,което едва ли ще представлява интерес за вашата група.Но за в бъдеще ще го имаме напредвид и ще се постараем в срок да ги обявяваме.Много скоро предстои един такъв и обещавам,че ще бъде обявен и тук във форума nariba.com.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”