Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Турнир Първенец 16.10.2011
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- stelco
- ще става разбирач
Турнир Първенец 16.10.2011
На 16.10.2011 се проведе риболвен турнир на водоем до с.Първенец, близо до гр.Пловдив.
Ето копиран пост от организаторите.
Re: Tурнир Първенец-16.10.2001г.
от butnik на Нед Окт 16, 2011 3:44 pm
Въпреки лошите метеорологични условия турнира се проведе успешно.
Искам първо да благодаря на всички ,които взеха участие в турнира за това ,че издържаха на студа,вятъра и дъжда и най-вече на малкия Стелко.
Много калпаво време,пълно безрибие и все пак някои съумяха да се ориентират в обстановката
И като на всеки турнир имаше победители и победени.
Ето крайното класиране:
1.Краси-Локал
2.Бутников
3.Димивел-Митачето
4.Слайдера-Здравко
5.Кузмича-Петър Василев
6.Стелко и Асен-Честърфийлд-Асен джентълменски отстъпи наградата на малчугана,който взе и приза за най-добър риболовец
Има много снимки,които колегите ще качат по-късно в темата.Очаквайте скоро и последният за тази година турнир.
Ето наградите,които бяха подсигурени от фирма "СИЯ"-гр.Бургас официален дистрибутор на МИЛО за България:
Списък на участниците в турнира:
1.Бутников
2.Краси-Local
3.Stelco-Стилян Стойчев
4.Бойко Николов
5.Краси Кюрпеков
6.Dimivel
7.Илия Тачев
8.Петър Василев
9.Асен Кацаров-Chestarfild
10.Петър Чапанов-Romanista
11.Слайдера
12.Reisa
А следващите редове са от мен.
Благодарности към организатора на състезанието колеката Бутник
.Благодарност и към всички присъстващи колеги риболовци в това трудно (и от към време) състезание.
Браво на малкия риболовец Стелко ,че не се отказа да лови в това лошо време.Радвам се ,че се запознах с колеги с които се знаем само по форумите.Хубаво е да се срещаме дори и по състезания ,защото и на тях се научават доста неща.Много пъти съм се чудил, как може да се лови на щека на такива водоеми на които оградата е за гърбът ти, и ето колегата Local демонстрира.
Сърдечни благодарности и към колегата Chestarfield за жеста ,който направи
С две думи БРАВО на всички
Ето снимки от състезанието ,някои са размазани ,защото бая ми трепериха ръцете от студ.

Ето копиран пост от организаторите.
Re: Tурнир Първенец-16.10.2001г.
от butnik на Нед Окт 16, 2011 3:44 pm
Въпреки лошите метеорологични условия турнира се проведе успешно.
Искам първо да благодаря на всички ,които взеха участие в турнира за това ,че издържаха на студа,вятъра и дъжда и най-вече на малкия Стелко.
Много калпаво време,пълно безрибие и все пак някои съумяха да се ориентират в обстановката
И като на всеки турнир имаше победители и победени.
Ето крайното класиране:
1.Краси-Локал
2.Бутников
3.Димивел-Митачето
4.Слайдера-Здравко
5.Кузмича-Петър Василев
6.Стелко и Асен-Честърфийлд-Асен джентълменски отстъпи наградата на малчугана,който взе и приза за най-добър риболовец
Има много снимки,които колегите ще качат по-късно в темата.Очаквайте скоро и последният за тази година турнир.
Ето наградите,които бяха подсигурени от фирма "СИЯ"-гр.Бургас официален дистрибутор на МИЛО за България:
Списък на участниците в турнира:
1.Бутников
2.Краси-Local
3.Stelco-Стилян Стойчев
4.Бойко Николов
5.Краси Кюрпеков
6.Dimivel
7.Илия Тачев
8.Петър Василев
9.Асен Кацаров-Chestarfild
10.Петър Чапанов-Romanista
11.Слайдера
12.Reisa
А следващите редове са от мен.
Благодарности към организатора на състезанието колеката Бутник

Ето снимки от състезанието ,някои са размазани ,защото бая ми трепериха ръцете от студ.

- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Re: Турнир Първенец 16.10.2011
Поздравления за всички участници! 

Поздравление за мероприятието но ако може темата да я публикуваш преди састезанието за да можем и групата от Кърджали да се вклучим поздрави 

- stelco
- ще става разбирач
Благодаря колега apo_fifti,ще го имам предвид ,обаче в случея аз не съм организатора на състезанието,даже не съм и учасник а само помощник на най-малкия риболовец. 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Нашите турнири са далеч от професионалните такива.не ги обявяваме във всички риболовни форуми по простата причина,че се организират на водоеми ,които побират макс 15-20 души.Целта ни е повече да се съберем и видим ,отколкото да гоним високи спортни постижения.А и доста често са организирани с риболов на фидер,което едва ли ще представлява интерес за вашата група.Но за в бъдеще ще го имаме напредвид и ще се постараем в срок да ги обявяваме.Много скоро предстои един такъв и обещавам,че ще бъде обявен и тук във форума nariba.com.apo_fifti написа:Поздравление за мероприятието но ако може темата да я публикуваш преди састезанието за да можем и групата от Кърджали да се вклучим поздрави
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....