Кола за риболов??

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
boytoman
новобранец
новобранец

Кола за риболов??

Мнение от boytoman »

Коя според вас колеги е колата която е най- подходяща за пригодяване на риболов?Имам предвид с известни подобрения всяка кола може да я направиш по собствен вкус и напълно подходяща за нашите цели. Спорихме с приятели и се оформиха няколко варянта.
1.Малка кола- влиза навсякъде и можеш да стигнеш където искаш
2.Комби- побира невероятно количество багаж
3.Джип - страхотно,но едва ли е по джоба на всеки
Ако някои има идей как от базов модел стара лека кола можем да направим рибарски модел ще се радвам да ги прочета. Някой модели на фолцваген са подходящи защото са с двойно предаване и си мисля, че са най-добрият вариянт на който да се спре човек.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Кола за риболов??

Мнение от INCUBUS »

boitoman,всяка една кола,щом може да те предвижи от точка А до точка Б, става за риболов.Когато започнах интензивно,ексклузивно и много често да ходя на риболов,бях с "Форд Ескорт" на 10 години.Смених го после с един автомобил на брат ми за две години -"Шкода Фаворит",който си беше доста нов-на 4 години.После ,две години след като ползвах шкодата и си я върнах,си купих един "Нисан Съни" на 6 години,който ползвах за много риболов 4 години.Така се случи,че го обърнах на покрив,дадох го за скрап и след това ходех на риболов с едно много луксозно изпълнение на "Ситроен Ксара Пикасо"още 2 години.От 2009г.спрях с "втората злоупотреба",на лизинг взех едно "Сузуки SX-4" и вече трета година този автомобил ми покрива още по-засилените риболови в предимно планински условия.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”